Grand Theft Auto I-IV

主題列表 登入
五星白金會員 #21
原帖由 yelo99pig 於 2009-8-10 06:24 PM 發表

我D相比左答案=]

全部都係...不過個SAVE變左 K型文字=]

我用1.02 做任務d提示會錯位
更新到1.03會吾會解決到?
四星黃金會員 #22
仲DL到嗎??
一星新手會員 #23
試試看先~~
一星新手會員 #24
問題以解決:smile_30.gif: 多謝樓主為我解困
版主 #25
原帖由 〃KAI 於 2009-8-11 10:14 AM 發表

我用1.02 做任務d提示會錯位
更新到1.03會吾會解決到?

咩錯位!! 升左都唔知......
因佢係用返 的中文化!!!  中文化D人解錯左D語法????
http://www2.2000fun.com/bbs/redi ... o=lastpost#lastpost

五星白金會員 #26
原帖由 yelo99pig 於 2009-8-11 07:23 PM 發表

咩錯位!! 升左都唔知......
因佢係用返 的中文化!!!  中文化D人解錯左D語法????
http://www2.2000fun.com/bbs/redi ... o=lastpost#lastpost

姐係做任務果時,, 左上角有D提示比你嫁MA.
果到升左1.03有冇錯位??:face_l_04: :face_l_17: :face_l_17:
版主 #27
原帖由 〃KAI 於 2009-8-11 08:03 PM 發表

姐係做任務果時,, 左上角有D提示比你嫁MA.
果到升左1.03有冇錯位??:face_l_04: :face_l_17: :face_l_17:

唔關事  可能係關MOD事你比圖睇睇????
    左上角有D提示唔關中文化事!!!!係GAME比你....中文化指係把英文中文化左
你搵清楚D....可能有上面天橋位.....同上MTR位......
果到升左1.03有冇...玩的位又唔同1.02....真的!!!
都係無用!!!!

三星高級會員 #28
下載左好多個都整唔掂...希望d個得啦
四星黃金會員 #29
正野,要回~~~
六星鑽石會員 #30
希望玩到啦.....
四星黃金會員 #31
原帖由 yelo99pig 於 2009-8-10 09:51 PM 發表

係丫.......用左免CD未??

你原本係1.0幾??????

如果撞左MOD....有個dsound.dll 改名dsound.dll_
睇睇........

我都有同樣問題,搵唔到dsound.dll 既?

重裝已經ok左,thank you

二星初級會員 #32
ccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
四星黃金會員 #33
直接dl落泥系簡體中文版轉吾轉到繁體!?
一星新手會員 #34
正呀~~~~~~~~~
三星高級會員 #35
多謝晒你呀.....
一星新手會員 #36
唔知有無可能 D劇情都有中文字幕呢- -
版主 #37
原帖由 45602008 於 2009-8-12 07:16 PM 發表
唔知有無可能 D劇情都有中文字幕呢- -

have........:smile_13.gif:
版主 #38
原帖由 love1234567890 於 2009-8-12 01:49 PM 發表
直接dl落泥系簡體中文版轉吾轉到繁體!?

要多2個
D3D9.DLL  160K
+
Fzzdxfw.字型檔案
就變繁體!!!
三星高級會員 #39
多謝大佬~~~~~~~~
二星初級會員 #40
thx:ro05: :ro04:
回到最頂傳統版

選擇頁數