《SD高達Online》資料心得區

主題列表 登入
五星白金會員 #1
準備機體:4隻阿布【全技】『租一架都可以』

技能裝備:4隻裝   絕招強化/V疫苗 『商店有得賣 』
   機體HP35%以下時必殺技威力上升

免疫所有異常狀態

註意一點: 飛片問題 一定要狂按ESC 4個玩家都係 飛片 關關會快4秒的

等左好耐先夠人

任務打法:
第一關 射   鐵球  有絕招就放     【 最佳時間係5:40以上】

第二關 射  渣古  全人去曬左下 一個個咁放絕    【最佳時間係 4:00以上】

第三關 射  炮塔  2個左 2個右   【最佳時間係 2:00以上】

當然地下有2隻地 都要殺埋啦

當打16/19時 地上會出4隻怪 轉打地上怪

第四關 射  王      當然呢關係最後 都係好重要  去左下  唔好太早開炮 會射走隻王 等埋d先開炮

我有無限彈 當然係左下射 其他沒 咪去圍住王

呢度時候 有3個有無限彈啦 圍王時 比飛彈射到夠 時番來

爆囉

己幫左過 35人以上 有圖為證 架下己唔幫啦 唔洗pm

二星初級會員 #2
反正都是租機, 一重高三阿布佳較
四星黃金會員 #3
聽人講重高要裝苗,我亞布同重高都有(齊技),但係王牌都未破:cry:
四星黃金會員 #4
我連戰專都未解/___\
正間試下先
五星白金會員 #5
我未打過, 關於第四個SECTOR
期望你會用更多篇幅去講述戰術 (我期待SECTOR 4既戰術)
因為我唔清楚個過程是什麼@_@
五星白金會員 #6
用左圖去 圖解啦   希望大家幫手推下啦
四星黃金會員 #7
我未夠lv-.-:smilie_:10:
四星黃金會員 #8
可5可以幫我解:cry:

四星黃金會員 #9
大佬你可5可以幫下我破,我唔係好識破,累街方唔好屌我,如果第4關隻王唔埋黎就咁點算
二轉會員 #10
點解你要我今日岩岩解完先開e個post= =
(我+埋打左4次先搞掂)
四星黃金會員 #11
順便幫埋我~
四星黃金會員 #12
有冇興趣一齊解?:cry:
一星新手會員 #13
原帖由 nok_226 於 2009-8-3 06:15 PM 發表
有冇興趣一齊解?:cry:

我又想解喎
四星黃金會員 #14
我都要解:smilie_:10:
五星白金會員 #15
真係好多人 解唔到
四星黃金會員 #16
不如而家開房試lo:loveliness:
四星黃金會員 #17
樓主大發慈悲幫解可以嗎:cry:
四星黃金會員 #18
使唔使我幫手呀:smilie_:D4: :em012: