夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #1
你係到講都無能用嫁啦 咪一能樣日日如事 乜能野反買場 你地反到先算啦

得個講,做到野出黎咩 無能用
二轉會員 #2
你遇左講呢幾句野
咁應該遇左比人插硬:smilie_8):
二轉會員 #3
二星小朋友死埋一邊啦:smilie_:)3:
三星高級會員 #4
原帖由 2oo5豬仔 於 2009-8-3 11:20 PM 發表

二星唔比出post? 二星=小朋友? 你d point好正 我喜歡
三星高級會員 #5
原帖由 kingtom 於 2009-8-3 11:11 PM 發表
你遇左講呢幾句野
咁應該遇左比人插硬:smilie_8):

插唔插唔理禁多 只不過我覺得係呢度講係冇用 做到野先算
五星白金會員 #6
原帖由 炎武邪神 於 2009-8-3 11:24 PM 發表

插唔插唔理禁多 只不過我覺得係呢度講係冇用 做到野先算

我都覺得你依家開post出尼 講呢幾句野都系冇用
人地想反 你理到人地甘多:)
三星高級會員 #7
原帖由 ~~風仔~~ 於 2009-8-3 11:26 PM 發表

我都覺得你依家開post出尼 講呢幾句野都系冇用
人地想反 你理到人地甘多:)

想反?咁得個想就唔好出post講到禁把炮啦 無腦
三星高級會員 #8
咁你有冇好辦法??
五星白金會員 #9
原帖由 炎武邪神 於 2009-8-3 11:04 PM 發表
你係到講都無能用嫁啦 咪一能樣日日如事 乜能野反買場 你地反到先算啦

得個講,做到野出黎咩 無能用

反買場有幾難?!人地賣我唔買!我日日反緊喇喎。
點解講出黎冇用?! 起碼有一班唔會買唔會賣
點解反唔到?!我玩咁耐唔洗賣唔洗買咪又係升到
你估個個學似你咁諗咩,唔係個個要靠買賣場先升到架
你咁有用唔代理隻game返黎自己慢慢賣飽佢

二星初級會員 #10
反場好易咋  見到邊個賣場就去果度打怪   比錢(比條毛佢就比):smile_38.gif:
六星鑽石會員 #11
原帖由 2oo5豬仔 於 2009-8-3 11:20 PM 發表

點解2星會變左小朋友--??
四星黃金會員 #12
好無聊 -.- 係咪太得閒無野做要開post比人插下先安落
三星高級會員 #13
日日都反緊-,-
未試過俾錢買場囉吾該:victory:
六星鑽石會員 #14
原帖由 goodwoody 於 2009-8-4 09:28 發表

點解2星會變左小朋友--??

你睇下佢既內容..........係咁用粗口,唔識正常用文句黎表達自己既立場。
俾人既感覺就係一個小朋友的形象。如果佢可以用正常文句唔用粗口,我
會欣賞佢,但加粗口就已經唔想睇佢講咩野。
二轉會員 #15
原帖由 tibia 於 2009-8-4 03:13 PM 發表

你睇下佢既內容..........係咁用粗口,唔識正常用文句黎表達自己既立場。
俾人既感覺就係一個小朋友的形象。如果佢可以用正常文句唔用粗口,我
會欣賞佢,但加粗口就已經唔想睇佢講咩野。

加上佢個名...
點講好呢...
感覺上好似係d小朋友睇開卡通片個d既咩炎神呀=] 類似個d
一星新手會員 #16
la ed味係路娜中的 kai子lo 多得佢全在 好多高手都走=.=
三星高級會員 #17
依家d人既d manners都唔知去晒邊,爆粗既,世風日下呀真係
二星初級會員 #18
你不如賣怪喇 仲好搵過賣場 一隻隻咁計睇住佢打幾隻黎同佢收錢咪仲好 我諗會好搵過賣場好多XD
一星新手會員 #19
點解反唔到呀ON9仔?係幾日前仲有好多人賣埸,而+我地見到賣埸就踩埸,吹咩?:victory:
哈,超爽,而+係喇叭聽唔到賣埸GE消息LU~:smilie_/):
你地D賣埸GE可以收皮啦,埸冇得你賣,皮就有得你收,收皮都收到你手軟呀:smilie_:D5:
放心WO,我地見到邊到有埸賣就去邊到升LV吹尻脹咩?:smilie_:)3:
不過你都算最抵死果個啦,得閒冇野做咩,係都要比人插,抵尻死~:ro06:
係呀,唔該你講粗口都講得好少少啦,你而+唔撚識打字咩?能字當撚字你都好撚野,正撚樣:smilie_:D5:

六星鑽石會員 #20
PVE ser 未見過有人賣場 :em015:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數