夢之路娜

主題列表 登入
四星黃金會員 #21
爆硬:em014: :em014:
三星高級會員 #22
不過講真...其實唔知點解....有時真係想放棄,唔想玩既時候...就偏偏俾你博到d野...

就樓主而言...就俾你博到+10

而我之前都想放棄...佢就係咁俾我抽到+25智法裝(果時得返200m,諗住抽晒佢算...結果最後回左成1000m)...真係好邪= =

到而家想玩返...一件都抽唔到...虧返果1000m= =

四星黃金會員 #23
係= =
有時衣d野真係冇野好講
想放棄某d野,但個樣野實會出唔知咩招另你愛上返佢,唔放棄佢
我同你就係一個好例子= =
四星黃金會員 #24
推呀推令gd=3=3=3=3=3=3=
一星新手會員 #25
=__=
咁 都 比 你 +到 10
四星黃金會員 #26
自己沖到+10個時都o左=[]=
二星初級會員 #27
= =+10 我先+8.........
二星初級會員 #28
原帖由 ♂銀意∮ 於 2009-8-4 04:23 PM 發表
一d光都冇- -:smilie_:10:

搞錯呀- -路娜真系...
三星高級會員 #29
唔係唔比個"服"字都唔得 ....人地衝+10都係高級防爆 你一個都無用 真係無話可說
二星初級會員 #30
:smilie_O_o: 人地台版有光嫁囧
五星白金會員 #31
佢魔附埋 +40 我就話佢威 = =
六星鑽石會員 #32
原帖由 x0806449 於 2009-8-4 04:11 PM 發表
樓主  人地好彩沖到+9 +10 你又灰唔玩  做人做到你咁唔抵得人地有而自己沖唔到就放棄

你唔諗下人地失敗左3果 點計face_l_18:

hi,文盲,睇清楚d先講野^^
ps,樓主咁好運,沖上+11啦-_-
四星黃金會員 #33
原帖由 ♂銀意∮ 於 2009-8-4 10:35 PM 發表
S10基港沖好似冇咁易爆0.0

有關係=,=?
二星初級會員 #34
樓主.......11去吧XD
一星新手會員 #35
原帖由 ♂銀意∮ 於 2009-8-5 11:34 AM 發表
自己沖到+10個時都o左=[]=

a_a
下 次 再 沖 可 能 就 爆 ~
- 6 怪 xd
一星新手會員 #36
又真系幾膠喎-_-`
 我唔用防爆上+5都上唔到-.-`
一星新手會員 #37
= ="
RIP~~~~~~-3-
發現你了- -+
四星黃金會員 #38