Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #1
玩左1星期!! 第1日 打死左速龍王 速龍 合裝 合左把速龍雙刀
第2日 打死左野豬王 死左幾次 合左速龍刃改
第3日 打雪獅王 死左
第4日 打死左電龍 我都只係用穹 走上山屈佢ja
第5日 合左把狼牙太刀 打雪獅王 桃毛王 盾蟹王 沙龍死左王 打死左藍速龍王 3星速龍 大怪烏 一樣都係用穹屈 所有速龍我都係用雙刃
第6日 打3星野豬王 火龍 盾蟹王
八星無敵會員 #2
慢慢黎 唔洗計住既其實
二轉會員 #3
原帖由 牙龍~* 於 2009-8-6 09:03 PM 發表
慢慢黎 唔洗計住既其實

而家成套火龍裝都合埋
二轉會員 #4
祖龍套裝都整埋了:smilie_:10:
八星無敵會員 #5
原帖由 老尼仔A_A 於 2009-8-6 09:29 PM 發表
祖龍套裝都整埋了:smilie_:10:

咁快祖龍?上網同人打?
三星高級會員 #6
原帖由 牙龍~* 於 2009-8-6 10:33 PM 發表

咁快祖龍?上網同人打?

係lo~唔係打到3星到6星不等?

不過我玩左2分鐘就升到hr9 :smilie_:P2:
二轉會員 #7
原帖由 chm714 於 2009-8-6 10:56 PM 發表

係lo~唔係打到3星到6星不等?

不過我玩左2分鐘就升到hr9 :smilie_:P2:

外掛狗

黑龍我都打埋
五星白金會員 #8
人地好明顯係吹水= =
二轉會員 #9
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-8-8 02:56 AM 發表
人地好明顯係吹水= =

我雙劍1千幾攻  加埋彊走 好快打死
一星新手會員 #10
咩雙劍有1千幾攻??
二轉會員 #11
你話呢^^ 有好多把啵 我有十幾把都過千攻 唔係1把都甘難搵-.-?
一星新手會員 #12
照我記憶 得大劍太刀鎚笛 過一千攻的 雙劍真係1把都甘難搵 何來十幾把??好多把??
二星初級會員 #13
樓主想講自己好勁-- ?:smilie_:D5:
二轉會員 #14
原帖由 jame 於 2009-8-9 01:25 AM 發表
照我記憶 得大劍太刀鎚笛 過一千攻的 雙劍真係1把都甘難搵 何來十幾把??好多把??

最衰要買鏡頭先影到唔係我就影比你睇:smilie_:D5:

最勁既雙劍3千幾攻face_l_18: 可惜我無
六星鑽石會員 #15
原帖由 老尼仔A_A 於 2009-8-9 11:11 AM 發表

最衰要買鏡頭先影到唔係我就影比你睇:smilie_:D5:

最勁既雙劍3千幾攻face_l_18: 可惜我無

硬膠:em012: 係唔係唔知自己玩緊老金?
當你開埋雙火事雙劍都冇可能3千幾攻
唔好講雙劍,大劍都冇可能
可況2g冇雙火事,或者你唔係玩緊2g啦:em012:
二轉會員 #16
原帖由 ~闇靈~ 於 2009-8-9 01:57 PM 發表

硬膠:em012: 係唔係唔知自己玩緊老金?
當你開埋雙火事雙劍都冇可能3千幾攻
唔好講雙劍,大劍都冇可能
可況2g冇雙火事,或者你唔係玩緊2g啦:em012:

硬乜撚膠 總知有 唔想同你9UP
二星初級會員 #17
老尼走梨串人1:em012:
二星初級會員 #18
= =3千幾攻雙劍??珍奇到o咀 你玩緊咩版- -??
二轉會員 #19
原帖由 c206497146 於 2009-8-9 05:03 PM 發表
= =3千幾攻雙劍??珍奇到o咀 你玩緊咩版- -??

2G
想知點整就反白 用金手指先整到個把野
VIP會員 #20
金手指鐮蟹雙刀=]

3784攻=]無屬性=]

我淨係知有呢把=]

其他關於金手指ge野

點夠你熟呢..老尼大哥=]

第時各位想改裝改技能要搵佢喇=]

知嘛=]

叫聲老尼大哥先啦咁多位細佬
下一頁