夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
乂寶貝計劃乂
電話:5106 7087
中國銀行帳戶係012-595-100-92140
有冇小心以個人,佢叫人轉帳比佢
但一轉左就唔聽電話,唔比野你~
我以經搵警察幫手大家小心
不過如果有人知道佢d野請pm幫下我~~
一星新手會員 #2
傻仔先會比人呃-.-;'
二星初級會員 #3
你講人地係傻仔~你先問自己有冇問題
我係好心講 比大家知道小心以個人
係你自己幸災樂禍,到時如果發生係你身上你都會一樣姐
不過你都講人地傻仔,我估你都會當冇事發生嫁啦
一星新手會員 #4
玩game就玩game啦
玩埋hkd 有鬼用咩;'
百幾貳百蚊收野 都系戇居行為;]
咁玩法不如收個ac返黎仲好啦;'
仲有,我話緊向人用hkd收野個D傻仔.
吾系戈位乜乜寶貝計劃;]

我諗系你比人呃過先會開Post警告其他人姐;'

二星初級會員 #5
玩game同玩錢有咩分別
你玩game唔會用點數
你用點數未都係用錢
你唔好講到自己未用過錢打機啦
一星新手會員 #6
對吾住.令你失望;'
我就系冇用過點打機;'
打機為左玩/增加自己人際關係/消磨時間;'
你玩到要用hkd收game野;'
隻game你玩1世呀!?
你都笨能7>w<;'
比埋最高lv全服最勁既裝你呢~95lv(港服);'
又點?型D?;'
到時咪又系戇居居坐系度冇野做!;'
傻仔>___<!!;'

一星新手會員 #7
就算係用錢  係都用錢買點玩
玩到要用真錢過數比人收裝~
玩game邊洗玩到咁..用下個腦就知
睇你個人好似好大個...點知原來無腦....可憐虫
唔好話人地落井下石    只係你自己咁大個人都唔用腦
打機打到你咁~~真係唔死都無用~比人呃當一個教訓吧~等你下次唔使做水魚~
呵呵呵呵呵....
二星初級會員 #8
你地打機冇用錢,可能啦要你地自己先知
如果個個都好次你地一樣呀重邊有新game玩呀
你比都唔會去開發啦~
我地有錢同人地收係我地本事,
比人呃都係我自己事,做好心同其他人講聲
開Post警告其他人小心d姐
有d人多事係到串係佢冇咩教養
有d人唔明白點解人地要
開Post警告其他人小心d姐

唔明白個d麻煩你地收下口
唔好比人笑啦
一星新手會員 #9
佢打機打上腦姐;'
一星新手會員 #10
用錢玩game叫有本事?咩道理~
係game 搵到錢再買到野就叫有本事  識唔識啊~
下下都諗住用真錢打機   忽上腦
咁又係ge~  d人比人呃完仲要比人串~  係心火盛d
係都叫人出黎面交啦~用下個腦都知~咁易比人呃
睇你個樣仲要咁大個~但個轉數成個十幾歲細路仔咁..
睇你呢個回覆就知你個人跟本無用個腦諗野    唔用錢玩得勁先叫勁  識唔識?
睇你都係唔識~~唔係都唔會比人呃左啦  死蠢  呵呵呵呵呵~~
一星新手會員 #11
有錢就有本事,咁冇錢就咪代表冇本事?!;'
乜道理泥咖!?;'
冇錯;'
你Post出黎系岩;'
但你講埋佢銀行number出黎姐系你地應該系銀行過數啦;'
吾面交用銀行咪話你笨能7囉傻仔>w<;'
系game都咁信得過人後果咪比人呃囉=)';'
唉,, 話你你戇鳩驚你嬲;'
      話你白痴又驚你自卑;'

張相以為帶住眼鏡就似一哥;; 我就話你似[八哥]

狗呀明吾明呀傻仔^____^
自重下啦[[天殺神]]///

一星新手會員 #12
你用錢玩game都唔會益到做game d 人嫁啦!!:donno:
你仲用真錢玩game,你係唔係傻仔呀:ro00:
好老實講....我都唔係好大個,我18歲都知道d個世界有壞人!!:ro01:
可況仲要係網上,警人叔叔都有話啦~唔好咁易信人啦!!你有無睇警信嫁~
又唔識個人你就過數俾人,我唔知點形容你好:smile_30.gif:
俾我就唔post:smile_38.gif: 出黎俾人笑啦!!依家你仲post:smile_38.gif: 上網,咪俾人笑囉
(我睇你揾座高d大廈,一次過跳落去算啦~)
傻仔:smilie_:D5:
四星黃金會員 #13
講真 ,,
佢比人呃左 post上黎 話比其他人知小心佢
有咩唔岩 :smilie_O_o:

我第2隻game先賣左ac
都賣左幾千
有d都係用銀行過數 :smilie_O_o:

當你 ,,真係唔方便出去面交[就唔到時間]
入數真係好方便 :smilie_O_o:

比起你地 賣game野
得個1-2百數
你都唔想出去面交啦?

點解一定要話佢用真$玩game?
冇人用真$收game野,,,當你地賣野做HKD
又有咩人會買??

不喜就算,,唔想嘈落去 o.o

二星初級會員 #14
我重估唔係好多人明白點解要開Post
不過都有人明白~~~
好過d人自打咀吧,叫人唔好玩錢玩
不過自己走去搵人用真錢同佢買野
唉~~~有d人~~~冇咩腦
重蠢到笑人,都唔知係天才如白痴你痴定佢痴
一星新手會員 #15
講埋果句;'
系game入面,冇人信你或你信人;'
就當game物品對比番hkd值$1000啦;'
你會咁放心過完數之後再問佢拎番!?;'(你信得過賣家我冇野講啦~ 不過實有1次比人呃,只系可以怪自己姐)
想收野去機鋪親眼見住你想要既野先比錢就最實際,又吾洗驚你呃人人呃你;'
吾通1個星期之內(168粒鐘)連1粒鐘時間都冇咩!?;'

你話::點解一定要話佢用真$玩game?
答::因為系佢比人呃左先會Post出黎比人笑姐;]

你話::冇人用真$收game野,,,當你地賣野做HKD
        又有咩人會買??
答::冇人買?;'
  呢度咪有個傻仔買囉;]

一星新手會員 #16
乜叫[玩錢玩]!?;'
練好d打字同語文運用先啦傻仔;'
冇咩腦!?;'
冇腦我就死能左啦;'
仲系度嘈你咩!?;'
正1傻仔~0~;'
吾知邊個蠢先呢可=);'

仲有,補充番少少野;'
個乜乜寶貝計劃得1個AC架咩!?;'
得1個銀行帳!?;'
佢要呃D傻仔有幾難!?;'
換AC,轉銀卡都得啦;'
四星黃金會員 #17
咁要 返工/返學
你有時間 唔等於 人地都有時間!

有時就唔到就係 就唔到~
一星新手會員 #18
都系果句啦{你又吾系好信得過賣家,而賣家都吾系好信得你}
咁真系冇時間喇;'
就咪唔好收囉;'
為左隻game,就要用hkd收野我覺得無謂囉!;'
一星新手會員 #19
一係你就唔好玩啦!!
貴人事忙...少少時間都攞唔到出黎,就唔好收裝啦~
一日24小時面交都係用你半個鐘一開一收一關...除時都唔洗半個鐘啦~
你懶就懶啦~唔好死撐啦!!
ying_b 你都唔好講大話啦~幾千蚊過數,係香港係無人會咁做!!
係網上面3唔識7,做交易一定會出黎面交,我出ac出裝...d人都會叫我面交!!
除左你話隻game玩左好奈上面d人識你先有機會做到過數!!
唔好再吹啦~傻就傻...白痴就白痴啦~
四星黃金會員 #20
真係有人過數 收我卡 400/550 都有

你唔信就係你既事

+埋我係話有d 都係過數!
++埋埋有千幾到!

但真係有人咁做!

+埋 就唔到時間就係就唔到
人地急收 就唔到時間/要等成1~2個星期
有部份人都係入數比我 :smilie_O_o:

信不信由你!   

同埋 你唔好屈我吹水 :smilie_O_o: