《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #81
原帖由 神一樂心 於 2009-8-13 02:29 PM 發表

你話自己係 又冇相 而加又話自己殘廢

不過都唔重要 你呢啲廢人 多一個唔多 小一個唔小

唔好再做謠啦>.

未合s前我係熱鬥小馬 合左s我係殘夜~明毋?

仲有你知唔重要就得啦7.7 咁執著做咩?

我係廢咁又點?打機實有勁同廢架啦7.7

你估墨湘個個似你咁勁ar:ro09:

五星白金會員 #82
原帖由 緣定四生 於 2009-8-13 10:18 AM 發表

你收聲啦.嵐影一開頭講明 唔幫我地打海船住. 次次吹雞佢地都冇打過你地..正係幫我地攻城 守城 要塞 etc....你地有冇檢討你地做過咩事搞到佢要打你地先!? 封左ac? 你外掛定外檔呀:smilie_:o:

收皮喇你知小小扮代表!將軍之前叫尐玩具 佢果時已經昆左自己友裝喇傻西!佢一直都有拎某某人d符同裝去用既7.7on 9仔
大波入盟都係小將子公公入左佢ac入既!!!係佢自己又收小淚狗 又收我地d敵人 果時黃河開戰洛天係咁燒死佢我地先吵既!
果一日我仲要叫佢踢小將子公公佢唔踢 仲要幫住個昆狗我地先開戰既 醒目仔!
四星黃金會員 #83
原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2009-8-13 02:59 PM 發表

收皮喇你知小小扮代表!將軍之前叫尐玩具 佢果時已經昆左自己友裝喇傻西!佢一直都有拎某某人d符同裝去用既7.7on 9仔
大波入盟都係小將子公公入左佢ac入既!!!係佢自己又收小淚狗 又收我地d敵人 果時黃河開戰洛天係咁 ...

no小將子

係國師:smilie_:10:
二星初級會員 #84
原帖由 一精靈火一 於 2009-8-13 03:02 PM 發表

no小將子

係國師:smilie_:10:

no國師

係 小將長
二星初級會員 #85
緣盡今生我剩系想問煉獄點解咁鐘意系黃河1開紅清場

佢地出完七月清場就例排果句, 打緊交你埋黎睇紅到你吾得? <---包括粗口廢事講
二星初級會員 #86
原帖由 鳳舞鬼蝶 於 2009-8-13 03:21 PM 發表
緣盡今生我剩系想問煉獄點解咁鐘意系黃河1開紅清場

佢地出完七月清場就例排果句, 打緊交你埋黎睇紅到你吾得?  

那位叫緣定今生?? 名字很好聽 介紹我識可以嗎?
二星初級會員 #87
原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2009-8-13 02:59 PM 發表

大波入盟都係小將子公公入左佢ac入既!!!係佢自己又收小淚狗 又收我地d敵人 果時黃河開戰洛天係咁 ...

你節省一點兒啦 自戀狗 帥 帥你條命咩 我 你唔係知小小 扮代表? 我明串你架啦 紅你又唔敢紅 睇住夜滅仇 河1死左 係3開 吹水 你係得ge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
二星初級會員 #88
想當年  緣定j生  淆底唔切j 仲要講埋一堆9唔答8既野  仲話切左冇人知 :smilie_:o:
四星黃金會員 #89
原帖由 緣定四生 於 2009-8-13 05:50 PM 發表

你節省一點兒啦 自戀狗 帥 帥你條命咩 我 你唔係知小小 扮代表? 我明串你架啦 紅你又唔敢紅 睇住夜滅仇 河1死左 係3開 吹水 你係得ge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

人地講緊將軍(尐玩具)

你又寸人紅都唔紅:em012:

佢試過半日紅晒本15d護 你試過未啊face_l_18: ?

你條友 真係不知所謂face_l_18:

你話人帥你條命 但你自己又有型得去邊:ro08: ?

你睇下你 賤到要收隻垃圾74黎抽經:smilie_:10: ?

學伊"蘇"戈句~~~~~肉酸:band:

一星新手會員 #90
緣定四生我想認識你 ,:smilie_:)3:
你好可愛:em012:
二星初級會員 #91
原帖由 一精靈火一 於 2009-8-13 05:59 PM 發表

人地講緊將軍(尐玩具)

你又寸人紅都唔紅:em012:

佢試過半日紅晒本15d護 你試過未啊face_l_18: ?

你條友 真係不知所謂face_l_18:

你話人帥你條命 但你自己又有型得去邊:ro08: ?

http://i280.photob ...

我多錢收ac 黎dele 你吹鳩?我又話要抽經咩?外掛仔
二星初級會員 #92
原帖由 x夜雪°淚﹏ 於 2009-8-13 05:58 PM 發表
想當年  緣定j生  淆底唔切j 仲要講埋一堆9唔答8既野  仲話切左冇人知 :smilie_:o:

係lo 想當年唔知邊個 我開紅 係咁冰住我miss 眼白白睇住我殺曬你d人 慢步回開封lo
二星初級會員 #93
原帖由 言言言言言 於 2009-8-13 07:05 PM 發表
緣定四生我想認識你 ,:smilie_:)3:
你好可愛:em012:

我唔想認識on 9仔 姐係你 唔識望
一星新手會員 #94
你都唔識我,又知我on9 ?
句句粗口好威? 出到街咪傻仔一名:smile_30.gif:
柒少陣啦.緣定四生

你唔回我就 = 幫忙 :smile_38.gif:
五星白金會員 #95
原帖由 緣定四生 於 2009-8-13 05:50 PM 發表

收嗲喇你垃圾狗 張簽名我成年前既你拎黎講都冇問題你on 9人人都知既喇
我地開紅一向自己做自己要幫拖先講既 何況對住你e d咁既垃圾佢1個已經搞店喇碌柒 你明串我?你而家明比我串呀碌柒7.7唔吊唔鬆化
同埋乜野叫睇住夜滅係1河死左 我係3開吹水呀?我係3開點樣係1河睇住佢死呀智障仔 9唔答8 組織下先喇你碌柒!

我殺你幾次都冇出聲 你隊返我1次就開大頻講又乜柒乜柒 想上位呀-.-?拜小淚狗做師父喇 正宗狗賊黎 岩哂你喇 你似到十足十
三星高級會員 #96
原帖由 神一樂心 於 2009-8-13 02:29 PM 發表

你話自己係 又冇相 我話未見過你 你又貼第二個名出黎 而加又話自己殘廢

不過都唔重要 你呢啲廢人 多一個唔多 小一個唔小

但唔好再做謠啦>.<

你照照鏡 排排輩 先,我仇家咁多 幾時到你@@?

藉口定咩!?
一係就開波,扮儲兵
你又口講大9聲
e家我話得事
你又叫我排隊等開波幾時到我
我隨時開得波你就話你仇家多
認真聽我講
我e家叫你上黎同我開波呀 你老未
四星黃金會員 #97
原帖由 一人少句 於 2009-8-13 08:04 PM 發表

藉口定咩!?
一係就開波,扮儲兵
你又口講大9聲
e家我話得事
你又叫我排隊等開波幾時到我
我隨時開得波你就話你仇家多
認真聽我講
我e家叫你上黎同我開波呀 你老未

WHY SO SERIOUS?
三星高級會員 #98
原帖由 asdfrankie 於 2009-8-13 08:13 PM 發表

WHY SO SERIOUS?

做咩,係呢到都辣親你!?
三星高級會員 #99
原帖由 緣定四生 於 2009-8-12 10:23 AM 發表

係佢d脾氣太差-3-'佢自己講架... 我都都 玩咁耐 未見過一個人好似佢咁 咁自戀.成周話自己 (yo 我真帥)  post d相 9唔搭8 人地死 就大篇文章 自己死就話自願果隻!! 真係笑左 睇咁耐笑咁耐..點解一個人可以做到咁自戀 ...

咪笑大人個口la  卒仔又想上位?:loveliness:our幫=.=笑到我  你估煉獄你開= =?
收ac 番黎del ? 仲細麼? 無錢5好學人扮大代la
影衰哂我地d澳門人. 你係有料就5洗係呢到做口交王
跟人打多2年交先出聲吧:ro07:
四星黃金會員 #100
原帖由 緣定四生 於 2009-8-13 07:10 PM 發表

我多錢收ac 黎dele 你吹鳩?我又話要抽經咩?外掛仔

話撚左你九唔搭八face_l_18:

再一次証明左我既理論係岩既

無啦啦又加句外掛仔

無人會覺得你係講得好的 只會心諗"呢條友柒下柒下屌河馬咁"face_l_18:

言歸正傳

收ac返黎del 你唔好笑大人個口啦

男人老狗 咪認左佢囉

你咁出c法 你想話唔係抽經?好難搵人信(當然你要夾難搵你d濕鳩幫友幫你口咁我都吹你唔漲)

其實收ac黎抽經無問題架

不過你收74就真係出手低左d囉face_l_18:

回到最頂傳統版

選擇頁數