《希望》軍團專區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
此團不開了

三星高級會員 #2
樓主幾lv@O@?
三星高級會員 #3
.......................................

三星高級會員 #4
嘻嘻時間..問題
比一個月我啦....副會到埸
三星高級會員 #5
.........................

二星初級會員 #6
唉.....見到個公會就心都淡哂...''
你地好好加友.....比多1個星期你地-_-''升唔到100lv 我走人算-_-''

啤啤-_-到此一遊
二星初級會員 #7
-_-''會長大人<3
                   你說謊.\/.'   小朋友唔可以講大話-_-
三星高級會員 #8
...........................

三星高級會員 #9
.................

二星初級會員 #10
係成個公會都d人都100lv -_-''
你做會長都咁低lv想組隊升lv 都唔得-_-''
你叫我點留係個公會到呢-_-
二星初級會員 #11
1個月係唔係可以殺到我?
定全身xg?-_-''
太耐-_-''1個月....你總要比少少成績我睇睇---
三星高級會員 #12
...........................

四星黃金會員 #13
係想增加你升lv動力
二星初級會員 #14
-_-''咁最少我都想組到你
    唔係咁一齊玩得開心-_-''
  如果係淨係吹水-_-洗咩入公會呢...
岩唔岩先....''比少少壓力你先會有動力去升lv-_-'
入黎唔係為曹交...但你睇睇公會黎黎去去都係果幾件-_-''
想你收多幾條友入黎...咩人都好熱鬧d先會開心嫁麻-_-''
如果我有咩講錯得罪你..真係抱歉-_-'
四星黃金會員 #15
大家都有理~唔好曹啦
三星高級會員 #16
haha下個星期一我可能升到100以上
二星初級會員 #17
-_-''好好努力!!!''
三星高級會員 #18
我今星期升到^^
二星初級會員 #19
再努力吧-_-
個公會無咩人-_-''我同火雞都想滾<3'