FreeStyle

主題列表 登入
五星白金會員 #1
呢排個線好唔穩定喎...
係咪關台灣打風事呢?
之前都係全線
宜家竟然變黃
其實真係想問下打風係咪會影響到network既好壞

二轉會員 #2
尋日開始突然之間變黃
我用緊netvigator
平時都綠開 :smilie_8):
等1兩日應該冇事
五星白金會員 #3
原帖由 光仔xD 於 2009-8-13 12:10 PM 發表
尋日開始突然之間變黃
我用緊netvigator
平時都綠開 :smilie_8):
等1兩日應該冇事

自己友喎:smilie_:10:
我變橙都試過:smilie_8):
通常係我地呢邊落雨..佢地又落雨
我地就會變黃
三星高級會員 #4
自台灣打風開始我都LAG= =

聽新聞話台灣泥石流整到D網路好慢

本身連SERVER好順

而家少左一格..打起上黎仲跳慢左
五星白金會員 #5
原帖由 TIGER110691 於 2009-8-13 01:49 PM 發表
自台灣打風開始我都LAG= =

聽新聞話台灣泥石流整到D網路好慢

本身連SERVER好順

而家少左一格..打起上黎仲跳慢左

其實話lag就唔係好lag既...
可能C同PF會辛苦d...
但係你知啦..d台灣人見到1y都話唔得架嘛= =
況且打落又唔係好順咁
二星初級會員 #6
lag到死喇 悶死我 我仲要玩親都係台灣GAME

隻魔力又係LAG到我死死下 頭痛了
五星白金會員 #7
原帖由 `麗瑩 於 2009-8-13 05:34 PM 發表
lag到死喇 悶死我 我仲要玩親都係台灣GAME

隻魔力又係LAG到我死死下 頭痛了

咁出下街囉
大把街行啦
六星鑽石會員 #8
聽講搭去台灣條線又爛左= ="
不過呢個消息係中華英雄度睇返黎~
唔知關唔關事
二轉會員 #9
激死依家玩5到C同PF LAG成咁-.-..
迫住玩G
五星白金會員 #10
唔係呱~條線爛左!!??
不過我諗應該係唔同線既~
講真呀~我玩G都lag到媽媽都唔認得
我追人隔重山
人追我隔層紗
三星高級會員 #11
G都唔好得去邊...反跑完隔成條街都比人BLK到-.-
二星初級會員 #12
我掛左陣又試下玩下 都仲係黃 冇次綠 辣椒線仲要橙
五星白金會員 #13
我想講係越掛越衰= =
所以都係等一兩日啦
三星高級會員 #14
我本來係HKBN . .   
之前都同樓主你傾過 . .
話我同台灣人玩好LAG  同埋好漂..
點知就係個次改版. .   
唔知係唔係加左線呢. .
改左版之後我主線真係順到自己都從來未試過. .
開心左一陣. .
點知台灣一個台風打落黎. .
HKBN線就回復番之前咁. .
LAG都爆炸..  :smile_13.gif:

開心都唔知有冇2個星期. .
都唔知今次要等幾耐先順番. .
我諗唔止2. 3日咁少啦~:face_l_17:
五星白金會員 #15
原帖由 chim15410 於 2009-8-13 10:57 PM 發表
我本來係HKBN . .   
之前都同樓主你傾過 . .
話我同台灣人玩好LAG  同埋好漂..
點知就係個次改版. .   
唔知係唔係加左線呢. .
改左版之後我主線真係順到自己都從來未試過. .
開心左一陣. .
點知台灣一個台 ...

又見番你~哈哈
講真..同台灣人打就預左lag架啦
睇下係小lag定大lag架姐
我一開頭改版都好順
學你咁講..真係台灣一打風加上我地呢邊又落雨
即刻lag到媽媽都唔認得
都係等啦~況且呢排唔多想玩
一星新手會員 #16
:em053: :em053: :em053: :em053: :em053: :em053: :em053: :em053: :em053: :em053:
二星初級會員 #17
我都lag到喊lol
所以而家搞到我唔想玩C.....因為實在太lag.....搶版根本慢到死
我做室長都仲要次次yellow lol...我而家玩sf算數-.-
五星白金會員 #18
玩SF都死啦-.-
射波入左..比人block番出黎
一星新手會員 #19
我卡住左係更新97%到呀
點算好喔?
五星白金會員 #20
上去官網down番個手動更新檔就ok
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數