夢之路娜

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
haha
成日屈人口水.. 又吾知邊個成日系大頻嘈嘈閉~_~...
你咪吾好覆囉o.o
覺得你地勁既咪得你地自己公會囉 :cheers:
三星高級會員 #22
唔洗嘈啦

遲d開公會戰 咪睇下咩叫"手下敗將"囉

好期待樓主你地有出色既表現 愈先祝福你地 加油!
六星鑽石會員 #23
原帖由 pakpak911 於 2009-8-14 03:28 AM 發表
唔洗嘈啦

~_~又咩遲d開公會戰呢
已經打完喇喎face_l_18: face_l_18:
六星鑽石會員 #24
原帖由 ____Luv☆Msc 於 2009-8-13 10:20 PM 發表
成日講笑料丫逍遙狗@,@..
次次大頻得你班狗係到亂吠,(((明明係你地玩口水,屈到我地.係你先講得出呢d大話!o!
仲有係你地個淚淚老公挑我機~叫我打會戰v__v,,
識我既都知我唔搶場,咪成日屈我搶場,你班豬狗朋友掛機睇 ...

唔知邊面好 邊面唔好!!@@ 但係我靜係知....掛機守場  呢個做法  硬膠到極點:victory:

個場 係官方比你(他)買起左??face_l_18:

唔打自自然然就會有人打嫁啦.....
搶場?? 你唔打 企定定係到  就係 你自己問題啦!!
你打緊比人搶住打就話姐  硬膠膠企係到  已為個場你買起左咩??
三星高級會員 #25
原帖由 ☆劍仔★ 於 2009-8-14 11:37 AM 發表

唔知邊面好 邊面唔好!!@@ 但係我靜係知....掛機守場  呢個做法  硬膠到極點:victory:

個場 係官方比你(他)買起左??face_l_18:

唔打自自然然就會有人打嫁啦.....
搶場?? 你唔打 企定定係到  就係 你自 ...

極度同意-v-,,但月泣班傻仔就好似唔係甘睇法@"@,,
一星新手會員 #26
原帖由 pakpak911 於 2009-8-14 03:28 AM 發表
唔洗嘈啦

9唔搭8都有個限度丫大佬..face_l_18:
事實係有人唔服輸:smilie_:D3:
一星新手會員 #27
哈哈 毒愛 係魚場比我屈到強登 笑到我死
二星初級會員 #28
原帖由 chiosan 於 2009-8-14 12:39 PM 發表

9唔搭8都有個限度丫大佬..face_l_18:
事實係有人唔服輸:smilie_:D3:

無知都有個限度丫大佬..face_l_18:
事實係講緊公會聯賽呀 :smilie_:D3:
三星高級會員 #29
原帖由 K靜* 於 2009-8-14 04:52 PM 發表

算啦 佢連真正既公會戰都未見過

遲d更新會出 每星期報名 出戰既公會戰

係直接 一個公會vs一個公會

大家同時入場 限時計分

到時你咪睇下你"真正既公會戰" 你地有冇本事羸囉:face_l_17:
二轉會員 #30
原帖由 pakpak911 於 2009-8-14 09:39 PM 發表

大家同時入場 限時計分

到時你咪睇下你"真正既公會戰" 你地有冇本事羸囉:face_l_17:  

-.-你打錯字
六星鑽石會員 #31
原帖由 lama2431 於 2009-8-14 02:19 PM 發表

笑左,,,, 你話人毒:face_l_17: face_l_18:
一星新手會員 #32
原帖由 lama2431 於 2009-8-14 02:19 PM 發表

係呀?
我覺得樓下件肥毒lun好笑Dface_l_18:
你覺得呢?
一星新手會員 #33
原帖由 K靜* 於 2009-8-14 04:52 PM 發表

唔洗嘈啦

一件語障
一件讀障
讀寫障礙大公會face_l_18: 佩服
三星高級會員 #34
哇塞,,,好毒樓上再樓上張相條友...!:em015:

一星新手會員 #35
原帖由 pakpak911 於 2009-8-14 09:39 PM 發表

大家同時入場 限時計分

講黎講去咪今次唔服輸
隻大狗話唔出聲, 轉個頭又派D狗仔黎玩口水
狗改不了吃x face_l_18:
六星鑽石會員 #36
唔洗嘈啦

大家同時入場 限時計分

:smile_30.gif: :smile_30.gif:
原來你講既公會戰系公會聯賽face_l_18:
失敬失敬
一星新手會員 #37
面係人地比,假就自己丟face_l_18:
肥毒LUN話人毒
盲炳串人無知
唔識字既教人真正"公會戰"face_l_18:
如果你係以上人士歡迎加入月x之舞face_l_18:
六星鑽石會員 #38
原帖由 chiosan 於 2009-8-14 11:00 PM 發表
面係人地比,假就自己丟face_l_18:
肥毒LUN話人毒
盲炳串人無知
唔識字既教人真正"公會戰"face_l_18:
如果你係以上人士歡迎加入月x之舞face_l_18:

face_l_18: 入之前要三思
入左吾比退嫁
退左既話 佢地會搶你d怪face_l_18:
... 今日睇大頻有人講:smilie_/):
六星鑽石會員 #39
原帖由 chiosan 於 2009-8-14 10:47 PM 發表

係呀?
你覺得呢?

真的.....
你話還話 吾好話人毒先得嫁:smile_13.gif:
都吾照下鏡先:smile_13.gif:
六星鑽石會員 #40
原帖由 chiosan 於 2009-8-14 10:47 PM 發表

係呀?
你覺得呢?

佢個樣咁毒既:ro07:
扮型mk宅男/港男@@?
出街  比人 打都唔知咩事:funk:
回到最頂傳統版

選擇頁數