新吞食天地Online

主題列表 登入
五星白金會員 #1
請問-3- 如果我想玩免費版應該玩咩ser巧喔 最巧有人幫我捉寵啦梗係/.\ 我都係玩地知呢

六星鑽石會員 #2
原帖由 聞仲 於 2009-8-14 03:48 AM 發表
請問-3- 如果我想玩免費版應該玩咩ser巧喔 最巧有人幫我捉寵啦梗係/.\ 我都係玩地知呢

HI 聞仲 記不記得我 青衣1架face_l_18:
六星鑽石會員 #3
黎ser4^v<  好多人架
五星白金會員 #4
原帖由 ~炫靈兒~ 於 2009-8-14 10:02 AM 發表

HI 聞仲 記不記得我 青衣1架face_l_18:

絕對記得@v@
四星黃金會員 #5
仲仔玩返咩:donno: 又唔搵我
六星鑽石會員 #6
原帖由 聞仲 於 2009-8-15 12:22 AM 發表

絕對記得@v@

S4啦 :smilie_:)3:
五星白金會員 #7
原帖由 秒殺聰 於 2009-8-15 05:04 PM 發表
仲仔玩返咩:donno: 又唔搵我

係msn叫你都唔理我既大佬聰= =
五星白金會員 #8
其實我係想搵位老朋友可以帶我升同帶我捉寵- -唔係我玩地知單練都唔知練到幾時
六星鑽石會員 #9
賣封塵190地俠人寵10岩 連一堆200寵>_<聞仲收貴十倍
六星鑽石會員 #10
原帖由 聞仲 於 2009-8-15 06:58 PM 發表
其實我係想搵位老朋友可以帶我升同帶我捉寵- -唔係我玩地知單練都唔知練到幾時

搵大佬聰岩架啦:smilie_:)3:
二轉會員 #11
仲仲,fio哦....
玩s15啦xd
五星白金會員 #12
耶/3\即係邊個ser喔 4定15/.\....我想過到黎練楊修/龐德
四星黃金會員 #13
原帖由 ~炫靈兒~ 於 2009-8-16 01:50 PM 發表

搵大佬聰岩架啦:smilie_:)3:

我既仲仔就交比你了 好好照顧佢face_l_18:
六星鑽石會員 #14
原帖由 聞仲 於 2009-8-17 12:20 AM 發表
耶/3\即係邊個ser喔 4定15/.\....我想過到黎練楊修/龐德

我有acc借俾你升,如果你黎s4:smilie_:)3:
三星高級會員 #15
hi~仲仲~好耐無見~
五星白金會員 #16
原帖由 faifai0079 於 2009-8-21 12:37 AM 發表
hi~仲仲~好耐無見~

係呀faifai豬-3-..巧掛住你...啜啜~~~卜卜
三星高級會員 #17
原帖由 聞仲 於 2009-8-21 02:13 AM 發表

係呀faifai豬-3-..巧掛住你...啜啜~~~卜卜

仲仲~我見你仲用點收野喎~
我既野你有無岩架~哈哈哈
一星新手會員 #18

回覆 faifai0079 的帖子

其實依然好懷念哩個遊戲,同埋遊戲裡我既豬仔,每個星期日都一起做任務的日子^^
三星高級會員 #19
收費青衣1 闍月1 免費服s9 s24-16 完美服豚群1-2 洛陽1-1路過
論壇乞丐 #20
好耐無見 我也好想玩一起軍團 團練說
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數