中華英雄Online

主題列表 登入
官方版主 #1
ATI 顯示卡驅動程式
http://ati.amd.com/support/driver.html

Nvidia Geforce 顯示卡驅動程式
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

官方版主 #2
DirectX 9.0C 更新
http://www.microsoft.com/downloa ... b-bc6a-9b6652cd92a3
官方版主 #3
如用其他顯示卡請留下資料, 盡力幫你搵個驅動程式
二星初級會員 #4
更新左有咩唔同????
官方版主 #5
有D人玩唔到, 要更新左先玩到:victory:
二星初級會員 #6
我用 GF MX440......勁舊

係GAME一轉多人地圖...又耐又好易斷線

關DISPLAY CARD 事嗎????????
三星高級會員 #7
請問 有冇sis 顯示卡驅動程式 因為我果張 好似係SIS顯示卡...唔該哂
一星新手會員 #8
都冇HD4870X2果張顯卡既- -我玩果陣反光得好緊要WOW
官方版主 #9
原帖由 kinbb 於 2009-8-18 02:47 PM 發表
我用 GF MX440......勁舊

係GAME一轉多人地圖...又耐又好易斷線

關DISPLAY CARD 事嗎????????

有機會唔夠RAM, GF MX440又真係舊左少少
之前有板友部機加左RAM就解決轉地圖斷線問題
官方版主 #10
原帖由 世還 於 2009-8-19 07:12 AM 發表
都冇HD4870X2果張顯卡既- -我玩果陣反光得好緊要WOW

ATI 顯示卡驅動程式統一架, 你DL上面果個就得
反光? 你試下熄左遊戲入面個泛光效果
官方版主 #11
原帖由 路人甲║ 於 2009-8-18 11:11 PM 發表
請問 有冇sis 顯示卡驅動程式 因為我果張 好似係SIS顯示卡...唔該哂

SIS知唔知型號?
官方版主 #12
SIS 顯示卡, 佢可以幫你check返型號, 跟住下載返個程式更新就得
http://www.sis.com.tw/support/support_prodid.htm
一星新手會員 #13
VIA Chrome9 HC IGP WDDM  
我的顯示卡是這個.. 是不知道為何總是繪圖效能不足...
是太舊的問題嗎-.-?有無更新的驅動程式..
而且一較畫面全景泛光同影子(即時)就lag死了..-.-
較顯示所有玩家有時都會...-.-凸
是顯卡的問題...還是我部腦太廢...大大請幫忙解答- -

二星初級會員 #14
我個張ATI 係RADEON HD4850   佢官網好似冇呢個俾你更新WO....
官方版主 #15
原帖由 小肥專門店 於 2009-8-19 06:28 PM 發表
我個張ATI 係RADEON HD4850   佢官網好似冇呢個俾你更新WO....

揀HD 4800 Series就得, 基本上4800, 4890 既driver 都係一樣....
二星初級會員 #16
原帖由 馬博士 於 2009-8-19 10:56 PM 發表

揀HD 4800 Series就得, 基本上4800, 4890 既driver 都係一樣....

但我想問  係唔係要del左之前個個先  之後先再down架????
三星高級會員 #17
ati radeon HD2400 PRO  成日有錯誤 點好- -
一星新手會員 #18
較顯示所有玩家有時都會...-.-
是顯卡的問題...還是我部腦太廢...大大請幫忙解答- -

點解無人解答我-.-?
官方版主 #19
原帖由 小肥專門店 於 2009-8-19 11:39 PM 發表

但我想問  係唔係要del左之前個個先  之後先再down架????

唔使, 直接下載安裝搞掂
官方版主 #20
原帖由 anthonywun 於 2009-8-20 05:41 PM 發表
較顯示所有玩家有時都會...-.-
是顯 ...

顯示卡本身效能有限...你仲開特效好難唔死....要換機/卡
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數