夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #21
=.= 其實樓主有無發PM比豆豆叫距嚟睇呢帖 ?
拍得咁清楚, 如果GC都唔封IP ..
可以發e-mail 比韓國總代理投訴GC無盡代理責任, 令玩家大量流失 ..
果時OMG都係因為總代理比壓力先開始做野啦 .. ~.~
一星新手會員 #22
推推推 反對外掛 GC請立即做野
二轉會員 #23
外掛猖獗 gc卻不理 心淡
三星高級會員 #24
反對外掛希望gc真係做下野!!
二星初級會員 #25
推~~~~~~~~~~~反掛外!

一星新手會員 #26
前晚戰國D人仲好惡-_- 今日就....
一星新手會員 #27
看來...
捉佢都成為一樣

樂趣
一星新手會員 #28
gc再係咁落去-.-到時搵鬼支持你出新game咩..個個都失望咁離去-.-
----分隔一用----
仲有呀-.-;;你個咩靈幻筆記頂唔到幾耐-.-
再唔做野..外掛只會越來越勁-.-睇你到時點算a__a:em014:
真係冇眼睇= =
六星鑽石會員 #29
食碗面乂反碗底<----------

@_@ D人真系惡
以為退左會就同戰國個D無晒關係
自己用外掛A_A 比人死筆. 就系到密人鬧人A_A
又話人九吾搭八 又話人搵藉口~!
而家我死筆你我要搵藉口咩-.-?
作賊心虛就會甘大反應啦7.7
二轉會員 #30
大家快d回post a__a 唔好比佢沉 睇清楚大會既醜面目
二星初級會員 #31
全民起哄~~
點解佢地冇人回應下既
琴日仲見到全頻有人問有咩証據 睇黎佢地冇睇2000fun
六星鑽石會員 #32
人地有睇post嫁
如果吾系 吾會知瓜仙人80lv:smile_30.gif:
一星新手會員 #33
回post咪又係傻仔/我90lv/你慢慢升:smilie_/):
二星初級會員 #34
:cry: 原來我上面同下面都係外掛.:cry: 我仲on99去追....
一星新手會員 #35
=0=+u:victory:
二星初級會員 #36
點解自己用外掛仲可以咁惡架~.~
真係唔明o的外掛人係到諗乜:ro08:
二星初級會員 #37
你又知GM問佢?
回錯左- -SOR

二星初級會員 #38
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-17 09:17 PM 發表
=.= 其實樓主有無發PM比豆豆叫距嚟睇呢帖 ?
拍得咁清楚, 如果GC都唔封IP ..
可以發e-mail 比韓國總代理投訴GC無盡代理責任, 令玩家大量流失 ..
果時OMG都係因為總代理比壓力先開始做野啦 .. ~.~

要點整嫁? 有冇人識?
樓主e-mail 比韓國總代理投訴
不過係唔係要打韓文??
六星鑽石會員 #39
原帖由 a66883024 於 2009-8-19 02:22 PM 發表

要點整嫁? 有冇人識?
樓主e-mail 比韓國總代理投訴
不過係唔係要打韓文??

應該打英文就得A_A
二星初級會員 #40
原帖由 `  Silent★ 於 2009-8-19 02:23 PM 發表

應該打英文就得A_A

你識唔識打
識就快D打><
回到最頂傳統版

選擇頁數