夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #21
如果GC唔捉外掛 只靠玩家筆人的話 我諗大家最終既決定一係唔玩 一係一齊掛:fire:
二星初級會員 #22
本來以前聽人講個靈幻筆記係會累積次數,
即係越捉得多 越鎖得耐, (例: 捉24次鎖 就鎖24小時之類)
但係之後好似冇左呢回事, (唔知係唔係又係俾外掛玩家投訴到改鬼左)
其實如果GC肯保留返個累積懲罰,
總之每捉多一次鎖多1個鍾,
外掛就唔會掛得咁冇責任.

強烈建議gc :  開返個累積懲罰系統!!!

三星高級會員 #23
其實大家只要堅持一個信念
無論gc出咩game都好.....唔好再買佢既點數
呢一間代理完全唔會理會玩家.
只會識得叫人買點....
大家要知....gc代理既game壽命最多3個月
唔好咁衝動
玩佢既game唔好買點呀~~~
六星鑽石會員 #24
原帖由 stevelove 於 2009-8-18 04:56 PM 發表
其實大家只要堅持一個信念
無論gc出咩game都好.....唔好再買佢既點數
呢一間代理完全唔會理會玩家.
只會識得叫人買點....
大家要知....gc代理既game壽命最多3個月
唔好咁衝動
玩佢既game唔好買點呀~~~

買點都唔緊要!!!...佢有心做得好先留到玩家!!!
佢跟本 冇理隻game!!!
個代理差到咁!!!..... 就唔好買d好game返黎做啦!!唉!!諗起都嬲嬲地:smile_22.gif:
一星新手會員 #25
gc都傻既.....佢搞咁多活動有用咩??我就唔稀罕佢d活動..我只係想搵一隻game可以好地地咁長玩,你買咁多game番黎都係想賺錢,我理解,但係我未見過一間公司為錢乜都唔理..劉華都有講啦,咁既服務態度點得嫁....gc唔好諗住搵個人膚衍下我地就得丫???咩咩豆豆..一d都冇做過野
二星初級會員 #26
原帖由 ☆劍仔★ 於 2009-8-17 10:59 AM 發表
豆豆按:我自己就勁唔鐘意外掛既,當然GC都係一樣既想法,以我所知GM一直都有努力捉,我會去通知番佢地捉佐都要公佈玩家先知你地有做野架麻-.-

睇下OMG...做個代理都多人玩d  
GC  ??  靜係識得搵錢!!有理到我地 ...

GM一直都有努力捉?真係唔覺囉face_l_18:
上黎問個問題,問完答左就收工 咁叫努力face_l_18:
二星初級會員 #27
GC快d做番d野啦!!!我打到爆肝3日先升1個lv.外掛一日升3個lv:ro03: 你要呃錢最起碼做番d野丫
四星黃金會員 #28
代理吾係只係搵錢詐!!!  要理埋玩家需要
佢咁既代理只係識搵錢  見錢開眼  完全吾當玩家係眼內  
你搵錢要人買點你都要人玩隻game先得架
你搞到咁叫人點玩點買點呀???
代理應該要同玩家共同進退!!!        一齊搞d活動一齊傾下計先開心架嘛
你封測到e家活動數埋兩隻手都數得哂
你咁搞落去吾單只玩家走哂  你仲冇得搵錢  隻隻gaMe都咁好玩
比你搞到都吾似乜咁
乜都放哂落商城  玩online game大多數都係小朋友or青少年
個個都冇搵錢既能力  你就係咁放哂落商城  人地邊負擔得起!!!
完全吾理玩家既代理算係代理咩?!   垃圾詐!   垃圾gc:smilie_/(:
二星初級會員 #29
原帖由 ☆劍仔★ 於 2009-8-17 10:59 AM 發表
豆豆按:我自己就勁唔鐘意外掛既,當然GC都係一樣既想法,以我所知GM一直都有努力捉,我會去通知番佢地捉佐都要公佈玩家先知你地有做野架麻-.-

如果真係有努力過我地唔會係到講咁多野~o~
真係有努力既....外掛 ...

有努力?!~你去睇下出面O的POAT 有幾多個百大係掛出黎既
聽你放屁 GM有幾多次係線上問玩家問題 我地有眼睇喇 挑!!!
唔好話努唔努力捉外掛呀 連你粒豆幾耐睇一次post我地都有眼睇
你又話你唔係gm做得版主又唔睇post(可能有睇,不過唔回應囉)
咁你做黎做咩?!你職責到底係o的咩呢?!

二星初級會員 #30
捉外掛?
我只係知你地捉過一次
重要係大頻狂講
你真係當人白痴 開埋大頻
要成唔知幾分鐘先封一個
我開外掛都會叫公會(戰國)D人同我睇住喇
二星初級會員 #31
豆豆做d野啦--
係唔係想俾人小~都唔知你點做野架~
五星白金會員 #32
唔係點做野,而係唔見佢做野:smile_30.gif: