夢之路娜

主題列表 登入
二轉會員 #21
原帖由 sonfan 於 2009-8-18 08:19 AM 發表
我覺得官網應該係打錯字
無理由唔online先有野送
我諗佢地腦唔會咁細既 :funk:

你睇小左gc啦
好聰明架人地face_l_18:
四星黃金會員 #22
唔出由自可,,,,出左即係想我地呢班一直有玩有支持既老手都齊齊唔玩
等佢又出呢d on9活動先再玩姐??
10萬隻怪,上一頁既大大都話人地成80lv先有13xxxx隻怪,咁姐係低lv果班又係冇得玩
gc你不如唔好攪呢d on9活動啦,真係一係就乜都唔攪,一攪就攪屎棍
用下腦唔駛死掛??
二星初級會員 #23
個活動得獎既條件 真係怪怪地...
希望官方會修正一下= =
六星鑽石會員 #24
原帖由 kit0504 於 2009-8-18 04:38 PM 發表
個活動得獎既條件 真係怪怪地...
希望官方會修正一下= =

修正?? 等活動完左佢都唔改嫁啦=]
..我sd左信比佢...佢回既都係同一樣野!!!多謝你乜乜春春....交比有關人士修改!!
佢地跟本唔想送野比我地:ro10:
二星初級會員 #25
我想問咩叫老手^_^
十幾日唔玩之後都會唔玩嫁喇
送黎托se7en
六星鑽石會員 #26
姐game開都唔夠3個月....就比佢搞到咁....開心:em012:
六星鑽石會員 #27
10萬怪活動就冇問題,
有問題就係2009-08-01~2009-08-16 唔登出活動- -
有咩可能15日唔登出?
四星黃金會員 #28
其實我睇到個活動條件=.= 都呆左~即係仲玩緊既老玩家唔會有份拎到依D野= =
佢只係想吸番放棄左個班~登入回流隻遊戲拎一拎獎品。拎完咪又係俾朋友/拎去賣~我想講係冇意思的~你要出~~~係出一D令我地老玩家覺得真正有活動既感覺。
五星白金會員 #29
我覺得佢係只果段時間無唔online,即係online1分鐘都計掛~
15日都要online足24小時,佢仲唔執咩~ :em012:
一星新手會員 #30
個 活 動 笑 大 人 個 口 =.=
一星新手會員 #31
你估 如果我都走左咁多日
我仲會唔會咁得閒番來睇下你有咩活動搞= =!?
二星初級會員 #32
屌 --跟本就係屌哂鬼啦- -咩活動黎架
次次都無份既~好撚ON9
三星高級會員 #33
隻GAME話晒都都叫做新GAME==
邊有可能咁快有冇無玩咁耐==第1"
第2...不設實際...新手殺10M隻怪變老手XD?
三星高級會員 #34
送走老手的一點心思 ^^ =叫玩家放棄呢隻game
二星初級會員 #35
原帖由 goodwoody 於 2009-8-19 09:19 AM 發表
10萬怪活動就冇問題,
有問題就係2009-08-01~2009-08-16 唔登出活動- -
有咩可能15日唔登出?

10萬隻好有問題呀~_~
肉肉同純補點會有10萬...
二星初級會員 #36
真係好多謝gc 唔上線既老手先有  開個ac唔玩都有野拎 
六星鑽石會員 #37
原帖由 ☆劍仔★ 於 2009-8-17 09:09 PM 發表
新手老手齊參與.活動禮物大放送...=]

SOR我講錯   給老手的一點心思...呢個活動大多數玩家都拿唔到=]
極度之膠...一d意思都冇   給老手的一點心思   ???   有給到??有比到??
要2009-08-01~2009-08-16  冇登入過 ...

官方豆豆有冇睇到我篇野??:smilie_O_o:
呢個活動仲有十幾日就結束....會唔會結束果陣一個老手玩家都拿唔到呢個膠活動既野:smilie_O_o:
五星白金會員 #38
原帖由 ☆劍仔★ 於 2009-8-19 05:41 PM 發表

官方豆豆有冇睇到我篇野??:smilie_O_o:
呢個活動仲有十幾日就結束....會唔會結束果陣一個老手玩家都拿唔到呢個膠活動既野:smilie_O_o:

你標題唔打叫豆豆入
佢唔識入架face_l_18:
六星鑽石會員 #39
請問官方豆豆 ,給老手的一點心思,意義可在=]??
二星初級會員 #40
10M怪喔..
肉肉/純補們 去平原打史萊姆啦face_l_18:
回到最頂傳統版

選擇頁數