夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #1

大家睇下隻外掛狗 LV掛出黎 隻外掛狗叫獵鬼
一星新手會員 #2
點解咁多用外掛都係pvp ser既-.-
pve ser好少見人post~:ro08:
五星白金會員 #3
可能係d人得罪左d人 之後post上黎唱衰佢xd
因為pvp ser成日你鬧我我鬧你~xdxd
五星白金會員 #4
=_=個個都努力捉外掛。。。
二星初級會員 #5
點解冇打怪個d相既~.~v

pvp我同我好多人有仇嫁wo~當初我同st明鬧交

個個都話佢點會無啦啦整人咁 依家又系....

一系你就開名同我嘈啦!
二星初級會員 #6
原帖由 sky11882 於 2009-8-18 10:14 PM 發表
點解冇打怪個d相既~.~v

pvp我同我好多人有仇嫁wo~當初我同st明鬧交

個個都話佢點會無啦啦整人咁 依家又系....

一系你就開名同我嘈啦!

唔明.唧係人地同你有仇特登咁整你?!
但你都會識答架
二星初級會員 #7
我想問 點解唔影我打怪

而影我筆記呢~我系有系貝爾打怪 但系冇系你所身處既位置打過=.=

個到d怪亦都冇經 仲有...我成日掛系樹位個d冇怪既地方~

比人筆記過唔出奇~仲有 18號我要補考 識我既人都知道= =v

1點幾我仲系學校 試問點筆記?
一星新手會員 #8
:smilie_:D5: 無打怪係筆記唔到ga白痴仔
衰左唔敢認仲想兜face_l_18:
二星初級會員 #9
原帖由 sky11882 於 2009-8-19 02:01 PM 發表
我想問 點解唔影我打怪

而影我筆記呢~我系有系貝爾打怪 但系冇系你所身處既位置打過=.=

比人筆記過唔出奇~仲有 18號我要補考 識我既人都知道= =v

...

可能樓主唔係係果到捉到你 佢只不過係係果個地方開筆記出黎俾人睇返個記錄吧
你成日掛係冇怪既地方..意思係?!你成日掛外掛?!:smilie_:D4:
我唔識你我唔知~_~我靜係知樓主張圖筆記有你個名
二星初級會員 #10
係囉 唔打怪 係用唔到  要打緊怪 先可以對打怪果個人用  
你如果係學校補考  咁樣點會打緊怪 人地點會對你用到呢
六星鑽石會員 #11
原帖由 sky11882 於 2009-8-19 02:01 PM 發表
我想問 點解唔影我打怪

...

吾好笑大人個口喇你
仲話貼人外掛相
你連筆記點用都未知呀:smilie_:D5:
一星新手會員 #12
有人想講大話扮無辜
但係個腦又無咁醒lo:smilie_8):
六星鑽石會員 #13
原帖由 chiosan 於 2009-8-19 02:17 PM 發表
有人想講大話扮無辜
但係個腦又無咁醒lo:smilie_8):

琴日我見到佢打樹人a___a
比3隻樹人咬死左:smilie_:10:
三星高級會員 #14
戰國 月泣 最多呢d人 2個兄弟會 真夠兄弟 有外掛齊齊用 :em014:
二星初級會員 #15
原帖由 想哥 於 2009-8-19 02:14 PM 發表
係囉 唔打怪 係用唔到  要打緊怪 先可以對打怪果個人用  
你如果係學校補考  咁樣點會打緊怪 人地點會對你用到呢

十成十你地班人爆左佢ac 跟住開佢隻人出黎用筆記
唔好咁過份屈人喇!!!
係咪咁講先?!:smilie_/): :smilie_/):
二星初級會員 #16
唔係貼返獨愛咩 我等睇
四星黃金會員 #17
打機打到咁手殘...比你掛到高lv又點

比人笑就有份face_l_18:
一星新手會員 #18
pvp ser好煩 成日到比人打一定係咁比人少
一星新手會員 #19
隻獵犬潛左去邊:ro08:
六星鑽石會員 #20
仲吾貼相既
我等緊你張相:dump: :dump: