夢之路娜

主題列表 登入
五星白金會員 #1
豆豆按:意見OK,我會幫忙呈交俾GM,另外都呼籲一下,GC想治本而非治標,如大家有發現用得到的外掛程式,請即PM通知我,我會即時處理

現在2000fun 裡有好多外掛人名  差不多排名內都有大量
點解官方可以唔理? 唔修正下本書 加強外掛懲罰呢?
如 1個人物比人捉了3次帳號永久凍結...可能有朋友有更好意見
加強線上GM 捉可疑外掛/GAME內提交可疑名單由線上工作人員接手 發問
玩咁耐 見咁多人外掛 回報咁多次 官方有冇正視過問題
單單GM線上 去練工地方 試試玩家 是在人手/外掛有幾難?
我知GM唔可以做到咁多野! 但希望交返比有關人員跟進外掛懲罰問題
令玩家小用.....

六星鑽石會員 #2
甘耐以黎 我淨系見過GM 捉過兩次人咋:smile_38.gif:
三星高級會員 #3
一早就應該加強罰啦  如果係人黎 根本不用怕你本筆記  

這代理垃圾到爆  玩家怨聲載道 都沒理
二星初級會員 #4
捉2次 就要凍啦
四星黃金會員 #5
本筆記陰到人架- -
只要係戰鬥狀態都捉到
即係掛機 比人拉怪打中都可以捉-.-
一星新手會員 #6
建議玩家抓外掛,可以拍片記錄用死亡筆記過程..包無得話改圖
-----------
以下軟件
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... %E0%AD%B1%BF%FD%BCv

拍左再上傳youtube就得:ro02:
二星初級會員 #7
最好改做捉一次鎖一日,
捉多次鎖再多一日, 一路加上去.
而且唔會因為答岩左筆記, 而扣減返累積日數.
然後GM就集中查緝多次中筆記的玩家.
五星白金會員 #8
原帖由 shirleymo 於 2009-8-19 02:38 PM 發表
建議玩家抓外掛,可以拍片記錄用死亡筆記過程..包無得話改圖
-----------
以下軟件
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... %E0%AD%B1%BF%FD%BCv

拍左再上傳youtube就得:ro02:

有毒既

定係我亂禁 搞成咁?

VIP會員 #9
想問下咩叫argee:em012:
二星初級會員 #10
原帖由 計數機!! 於 2009-8-19 02:54 PM 發表

有毒既

定係我亂禁 搞成咁?

用呢個
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
三星高級會員 #11
加強返筆記懲罰啦 , 最少鎖佢48小時唔比玩 都好啦 .. 而加淨係幫人offline? =.=""""
二星初級會員 #12
= =佢英文文化太低~然哥原諒佢吧.....不過唔識就唔好打英文啦=.=agree嗎?
五星白金會員 #13
捉一次就應該24個鐘唔俾佢on
兩次就7日
3次就帳號永久凍結:smile_38.gif:
二星初級會員 #14
同意+1
另外建議豆豆開一個貼讓有相有證據既玩家po上去比gm跟進:victory:
or放番個線上gm-.-
四星黃金會員 #15
同意啦...本筆記依家意義何在?

筆完佢死一次就算...咁有咩用 -.- 官方又唔跟進下...
二星初級會員 #16
捉第一次!停24小時.再要用2400點解凍
捉第二次!停168小時.再要用16800點解凍
捉第三次!永久凍結人物.及凍結gc玩家ID登記
反正GC喜歡錢.我地喜歡無外掛遊戲.
五星白金會員 #17
原帖由 野孩子pvp 於 2009-8-24 12:21 PM 發表
捉第一次!停24小時.再要用2400點解凍
捉第二次!停168小時.再要用16800點解凍
捉第三次!永久凍結人物.及凍結gc玩家ID登記
反正GC喜歡錢.我地喜歡無外掛遊戲.

極之同意!
整個回報外掛下載點等gm快d解決外掛問題作出回報玩家
點數/新裝備...稀有物品 時裝等等....相信好快會有更多玩家作出回報 封殺外掛
二星初級會員 #18
原帖由 曳尐康 於 2009-8-22 09:31 AM 發表
同意+1
另外建議豆豆開一個貼讓有相有證據既玩家po上去比gm跟進:victory:
or放番個線上gm-.-

放線上gm梗係最好!!
不過gc未必會
五星白金會員 #19
同意樓主.___.!:dump: 不過gC都唔捉外掛既/_\  就好似之前納西咁.....外掛又唔捉Q_Q
五星白金會員 #20
同意樓主.___.!:dump: 不過gC都唔捉外掛既/_\  就好似之前納西咁.....外掛又唔捉Q_Q
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數