《夢之路娜》貼圖區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
這個就是pvp 啊龍 的肉照了@_@" 係細張左d 睇唔清楚呢件番薯-,-"

話說有人天 主角-啊龍(綱路英雄) 係一個肥肥埸到串緊人 "
咁本人 乂恨戀 就見到佢同人嘈交 咁都冇咩野 打機玩家同玩家罵交好正常
就睇睇下 佢又話埋人地屋企人 仲知講左好多傷害人地既說話 仲恐嚇叫人地真人出黎wor"
之後我就加入戰團 援助俾佢恰緊既弱者"(十分正義噢")
之後佢又話咩戰國既人都敢野?話咩你野唔起果d wo"講到好巴閉咁 果陣我岩岩玩左無耐真係唔清楚有幾勁-.-"
可能你口中說既戰國呢個公會真係好勁掛=_____=" 之後話咩我之後唔洗升lv果d 見到就實搶我埸
咁我咪話 咪同你玩下lo 同一道理..我見到佢公會d人都會搶下埸咁
咁之後喇 真係又俾我見到佢公會d人係肥肥埸升lv 咁我咪同佢搶下lo
搶搶下咁佢公會d人就叫左好多人黎拉~" 咁之後又係咁樣-.-嘈嘈嘈..."
又係果句.....黎荃灣唔知咩q野綱吧搵佢wo= ="(當時我心情學得佢真係好爆,好想陪佢玩下)
之後~叫下叫下佢地叫左好多人喇@@" 無可否應 唔係個個戰國公會既人都係口臭,只係某d
之後~咪話咁我陪你玩下囉 打機姐 我冇咩所謂既 你要叫人出黎搵你既 咁我咪想俾大家知道下你係個咩人
之後~我就叫X個朋友入去佢地既公會到 睇下佢係咪真係咁把炮咁西利啦
點知-.-過左大概一個月左右喇 我d朋友同我講完來佢真係得把口係個game到 又吹到自己好鬼勁咁
精彩部份:
其實..佢只係一個-.-雙失青年既大陸仔黎既-.-"15xcm16歲既一位小朋友(矮仔) 大家係荃灣見到一個矮仔(身型:得骨頭)既8成係佢了
但係佢真係會放錢玩game既同人買完5億又5億 買親又一次過買好多點數wo"
係到我想發表一點(買game錢識用既=聰明仔..不過買完game錢好快又用晒既又走去買就=傻仔=]
有一次呀...有人同佢收套流浪2000蚊-.-"佢周圍咁問人放唔放好 個個都話放鬼左佢喇咁...
佢就覺得套流浪好似佢條命咁死都唔放= ="(真係一個傻仔黎)仲要有2-3套左右-.-"
通常見到佢出現or出字既時間就係大頻 同人嘈緊交-.-""爆晒粗 覺得自己好有型咁-.-
有人問佢惜下野咁-.- 佢又話 呢d野我連飯都唔食 留錢買反黎咖 唔惜喇咁...唉 笑死人  
仲搞笑果下就係佢成日都叫人出黎搵佢 估唔到16歲既小朋友都會打機上左腦咁...佢真係好爆咖
                                      唔該加分/_\"                                                                             我個無間道仲係佢身邊同佢好fd咖a_a" 有更多野爆俾你地知就再等下啦"

二星初級會員 #2
見你開個post咁出黎話人-.-
睇得你同佢有好大仇口-.-
post埋你個張出黎比較下啦
一星新手會員 #3
原帖由 松本秀人-3- 於 2009-8-22 04:47 AM 發表

勇 果個Devil lok a_a?
五星白金會員 #4
原帖由 松本秀人-3- 於 2009-8-22 04:47 AM 發表

你呢個提意幾好@@
想睇下樓主有幾高有幾勁
二星初級會員 #5
原帖由 草野` 於 2009-8-22 04:49 AM 發表

勇 果個Devil lok a_a?

係-.-  你係邊位?
一星新手會員 #6
原帖由 松本秀人-3- 於 2009-8-22 04:55 AM 發表

係-.-  你係邊位?

game密我-.- 乂恨戀   我係你勇既大佬-.-
一星新手會員 #7
笑死人喇><
岩岩起身有d咁既野睇...哈哈
龍哥你真係有型>~<
松本我一陣都密你a_a!!!!
一星新手會員 #8
wa:funk: 動物黎嫁- -""
一星新手會員 #9
樓主post埋你戈張出黎比較下
二星初級會員 #10
好大仇-口-
唔係太讚成樓主既做法!雖然我見到張相都覺得佢kai
但post人家張相.又唔覺得你會成熟唷
三星高級會員 #11
排骨仔 著返件衫先啦 因住冷親...  face_l_18:
五星白金會員 #12
哈哈,估唔到佢真人係咁既樣~
打機唧,洗唔洗打到飯到唔食呀!!!
你睇瘦到,搵人送個飯盒俾佢喇!!!!
二星初級會員 #13
~.~得罪人多搞到比人POST左相出黎"
唉...只可以講自己攞黎
一星新手會員 #14
啊龍個樣咁都有 佢老婆知吾知嫁 吾知咪..... (kaka..)
三星高級會員 #15
打機打到唔食飯 不如唔好打:loveliness:
想要裝備好又追求唔到  e家d小朋友真係唔知咩叫      :smilie_:)2: 平凡美
一星新手會員 #16
我之前都放過流浪裝比佢...佢當時買左2千幾點..

佢話用裝換..又用D垃圾黎換..

心諗買2千幾點,,就自己抽啦,,
三星高級會員 #17
條kai兜經常叫人出黎嘈
六星鑽石會員 #18
oh.. 排骨到.
好心佢著返件衫先影啦陰公
吾好以為自己好大隻先得嫁orz
一星新手會員 #19
哇`   睇完拒個樣我以後五敢食排骨飯-,-,
要留返比拒食face_l_18: {!}

二星初級會員 #20
:smilie_O_o:  我睇你骨格精其 天生一庫練武奇才 我見同你咁有緣宜家我就以2毫子賣本(如來神掌)過你啦:em014:

下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數