《反斗西遊》公會專區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
伺服器:金剛棒               [Ser6]
公會名稱 :           ╰貓之涼粉╮      

族長名稱:  新奇屎                       [意密]多期在線...

Lv無咩無問題    :smilie_/):     最要就係玩得開心...:love2:

:::::           想入族係到留意]]]因為密唔到我地族長的~~~個屎字- -"         
:smilie_!!: 留名...LV                  另族長要我講一句女仔優先:smilie_!!:          - -"

更新更新

知唔知點解女仔優先...  其實族長係為我地好的.....方便星換月
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
唔好係族/盟  講咁多粗口...最好唔好                  
  意留意﹏
[[[[另﹏﹏﹏盟族    孤星門   也收人﹏   意密: 紫緣    ]]]

有意留言

五星白金會員 #2
留言   

神打阿婆
lv 36
四星黃金會員 #3
好﹏       收左:victory:
之後一齊加油啦
三星高級會員 #4
可唔可以收我呀~~ 我叫 星‧雷鳴      係槍俠黎嫁~~33lv  希望可以收我la~~   

不過我要番工~~  所以要係凌晨12點半到左右先見到我on~~

四星黃金會員 #5
無問題..."  我地呢紫 都好夜下..
四星黃金會員 #6
唔知廿幾LV又收唔收嫁呢?= =
而且我只有朝頭早係到...
同上上面一樣要番工(晚班)
名:恭月白雀
二星初級會員 #7
`★魚糧のPuB盟主前來拜訪:smilie_:)3:
祝你地盟社收人收到手軟:smilie_:D3:
同我見面記得say個hia_a:smilie_:D3:
四星黃金會員 #8
:smile_30.gif:  Say:         hi
我都想呀@@,收人收到手軟呢~
二星初級會員 #9
你地個會長今日收左我 face_l_18: 個個都好熱情 XD 得閒帶我升:smilie_!!:
一星新手會員 #10
我 想 入 黎

我 得 1 0 幾 l v 新 玩 既

咩 都 唔 識

希 望 可 以 同 你 地 做 個 f d

我 i d  叫 孤 獨 的 雪 天     薩 滿 黎
四星黃金會員 #11
原帖由 草莓雪糕★ 於 2009-8-26 12:34 PM 發表
你地個會長今日收左我 face_l_18: 個個都好熱情 XD 得閒帶我升:smilie_!!:

:smilie_/):    我都見到你:smilie_:D4:  講多D野呀:smilie_:)3:
四星黃金會員 #12
孤 獨 的 雪 天同 恭月白雀 尼2位老細你5系線上收5到你地呀=0=
一星新手會員 #13
我 半 個 鐘 頭 上 線
四星黃金會員 #14
今日放假...應該全日係到= ="
正常要番工個陣只有早上7點-12點幾係到~_~
四星黃金會員 #15
原帖由 黑鈴舞月 於 2009-8-29 08:13 AM 發表
今日放假...應該全日係到= ="
正常要番工個陣只有早上7點-12點幾係到~_~

收左你;ㄚ0.0'
一星新手會員 #16
20lv 收ma?玩左2日
5系好識點玩 .3.
朝早7點~12點長on [2線]
我個名叫 乂v貓子v乂
一星新手會員 #17
仲收人ma~?
37 lv弓手~石頭怪嬰
三星高級會員 #18