夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
其中一個轉職物品 "精靈的標記"  消失了  明明已經解完!!.....

沒有這個就轉不到職了....

救命....75lv 仲係補c....
五星白金會員 #2
點解無左?
可以再接番?
二星初級會員 #3
原帖由 黑執事 於 2009-8-23 07:57 PM 發表
點解無左?
可以再接番?

就係無:ro10:
四星黃金會員 #4
好似只可以接一次 == 會唔會係你唔小心拉左舊野del左...
二星初級會員 #5
原帖由 小雄子 於 2009-8-23 08:33 PM 發表
好似只可以接一次 == 會唔會係你唔小心拉左舊野del左...

無可能, 一定有bug 因為 我件任務道具仲係度
二星初級會員 #6
唔係好明 ?
你又話 "明明解完", 但係任務道具又係度 ? ~.~
消失左既意思係, 你本來已經 "任務完成" 攞左 "精靈的標記", 之後發現唔見左 ?
定係你一直都未攞到過 "精靈的標記", 完成唔到任務 ? 0.0
三星高級會員 #7
精靈的標記同活性化油一樣樣
你係咪睇錯掉左....?
我做完佢直接比我 我初時睇都以為冇- -

睇番台板佢地都有呢個問題
你試下同gm反應番好d...
二星初級會員 #8
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-23 08:56 PM 發表
唔係好明 ?
你又話 "明明解完", 但係任務道具又係度 ? ~.~
消失左既意思係, 你本來已經 "任務完成" 攞左 "精靈的標記", 之後發現唔見左 ?
定係你一直都未攞到過 "精靈的標記", 完成唔到任務 ? 0.0

呢個我都唔清楚  ...
我肯定有交過任 完成個任 , 但我個時無check過佢有冇比我...

但我e加禁q睇返 任務道具個度  本來我要用來交任個樣道具仲係度
二星初級會員 #9
原帖由 ycmandy 於 2009-8-23 09:18 PM 發表
精靈的標記同活性化油一樣樣
你係咪睇錯掉左....?
我做完佢直接比我 我初時睇都以為冇- -

睇番台板佢地都有呢個問題
你試下同gm反應番好d...

打左電話去了, 佢地話最快聽日跟進
三星高級會員 #10
係咪特制鋼鐵管? (不太記得名字
我剛看了一下 我身上也有這個道具(按Q
但我係完成 也拎到精靈的標記
70LV做晒... 好後悔- -
阻住晒我6個空格凸
所以...一係BUG一係掉左
你試下轉職睇下轉唔轉到?
可能隱形左 (有時D道具會係咁...1%
二星初級會員 #11
轉唔倒....還未解決...
二轉會員 #12
我只能說你命苦
1級升上黎75級要係補c唔係容易既事
重要得單技
家陣仲要有bug阻住你轉職
節哀順變吧.. 樓主
一星新手會員 #13
你就好啦75lv- - 我40lv.
二星初級會員 #14
現在只有等...
gc個邊佢地話做緊野..亦都有部分玩家有同樣問題
但等幾耐仲係唔知><....再係咁只好放棄了...
八星無敵會員 #15
原帖由 kingtom 於 2009-8-25 06:09 PM 發表
我只能說你命苦
1級升上黎75級要係補c唔係容易既事
重要得單技
家陣仲要有bug阻住你轉職
節哀順變吧.. 樓主

4轉前可以做住爆手先,
即係3轉做術士
一星新手會員 #16
好多人都係咁 但同時好多人無事

有事果d又講唔出咩事=[
二星初級會員 #17
:kill3: :kill3: