《夢之路娜》貼圖區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

我的寵物出世了-0-

好可愛-v-

冇啦啦召精氣-_-之後勁lag~原來彈隻禁大隻既怪

我們既合照-.-

話送裝-0-好多傻仔黎

攻擊都型過人-0-

佢黎啦~走丫:cry:
一星新手會員 #2
龍神…我都想打下…
可惜我不配…OTZ
二星初級會員 #3
咁勁既囧....開到
四星黃金會員 #4
今日訓醒已經唔見左啦:cry:
五星白金會員 #5
我都想去送死:cry:
一星新手會員 #6
OHHH~我上左鏡WOR-3-
你隻寵物…令我由6X%掉到去4X% -V-"
打極都唔扣血-A-"
點解會無左既?GM整走左佢?

有無大D既圖?掛住打唔記得左影,想留張紀念下~*

二星初級會員 #7
你開80lv精氣0.0?
四星黃金會員 #8
100LV精氣:thup:
二轉會員 #9
從暴力美學可睇到
呢隻野係90級
hp:15249567
技能:劇毒暗影, 閃電破壞
掉落物品相當可觀: 強化卷軸:武器80-119、強化卷軸:防具80-119、70級被封印的塔林特斯長袍、70級被封印的塔林特斯頭盔、70級被封印的龍甲之證明、70級被封印的塔林特斯項鍊、、75級傳說:聖堂騎士團象徵、90級傑比勒的影蝕匕首、90級傑比勒的混沌之弩、90級克魯斯的冰凍之劍、90級帕納愷的海洋之槌、90級費伊拉的大地之母指揮棒

http://www.ucinfo.com.tw/index.p ... gid=78&aid=2293
http://www.ucinfo.com.tw/index.p ... gid=78&aid=2111

四星黃金會員 #10
有冇機會可以打win佢-_-?
二星初級會員 #11
=0=我都好想打
二星初級會員 #12
e隻就係傳說中-.-
入唔到暗黑打個隻王-.-
仲話組隊入-.-5轉都未知打唔打得入~.~
一星新手會員 #13
傻既- -魔攻邊個頂呀
一星新手會員 #14
隻 野 殺 左 好 多 條 人 命 =_=
四星黃金會員 #15
有冇精神肉嫁-_-??
二轉會員 #16
如果將他從封印石解放出來,經過5分鐘都沒對他進行攻擊他將消失跑到其他分流變回封印石狀態

應該係你地冇打5分鐘 就消失左嚕
四星黃金會員 #17
原帖由 kingtom 於 2009-8-26 04:13 PM 發表
如果將他從封印石解放出來,經過5分鐘都沒對他進行攻擊他將消失跑到其他分流變回封印石狀態

應該係你地冇打5分鐘 就消失左嚕

哦-0-.....唔該晒:smilie_:D3:
二轉會員 #18
原帖由 聖者 於 2009-8-26 08:59 PM 發表

哦-0-.....唔該晒:smilie_:D3:

你真"幸運" -.- 咁都比你召到隻野出黎
四星黃金會員 #19
原帖由 kingtom 於 2009-8-26 09:52 PM 發表

你真"幸運" -.- 咁都比你召到隻野出黎

有幸有不幸啦-_-你睇下我d經驗-.-
二轉會員 #20
90lv-0-kai...
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數