夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1

《夢之路娜》繼「戀愛大過天」與「精靈之魂」之後又一全新版本釋出,本次改版命名為「五轉最強之戰鬥」,顧名思義遊戲將開放全新五轉轉職系統,讓有志成為最強的玩家們一個最明確的目標,想成為最強就必須要理解《夢之路娜》中獨特的職業混轉系統,在轉職的路途中,透過職業決擇上的不同而達到各取所長的效果,混轉組合幾近無限,讓每位玩家都能成為一位獨特的角色!

奇獸系統 – 藍色大地上的農場終於可以畜牧了,超可愛的羊咩、烏龜、龍與鳳通通給您養殖,讓牠們有一個溫暖的家是您首要要完成的事,再來與牠們多溝通多了解,便有機會讓牠們成為您的伙伴,一起出外冒險!

改版將放出更多地圖讓玩家歷險,與此同時,官方吸取了玩家的需求後,決定建設全新伺服器,有關更詳細的改版內容,請密切留意《夢之路娜》官方網頁的公佈。

感謝各玩家對《夢之路娜》的支持與愛護!

二星初級會員 #2
全新伺服器?:smilie_O_o: 又開多個?...........
六星鑽石會員 #3
又唔出埋新地圖- -好難5轉wo
五星白金會員 #4
隻人咁大隻既=v=
八星無敵會員 #5
原帖由 goodwoody 於 2009-8-26 11:42 AM 發表
又唔出埋新地圖- -好難5轉wo

改版將放出更多地圖讓玩家歷險:ro08:
六星鑽石會員 #6
原帖由 白龍.文 於 2009-8-26 12:16 PM 發表

改版將放出更多地圖讓玩家歷險:ro08:

係WO,睇唔到TIM,唔知會出咩地圖呢~_~
二星初級會員 #7
已經愈黎愈小人玩仲要開新ser~.~
分到d人仲散-.-你話合ser好過開新ser啦-.-
八星無敵會員 #8
原帖由 松本秀人-3- 於 2009-8-26 12:40 PM 發表
已經愈黎愈小人玩仲要開新ser~.~
分到d人仲散-.-你話合ser好過開新ser啦-.-

愈來愈少人係因為你所識既人走左,
先會咁諗,
但隻game始終都會有新人加入,

再講大家都知升lv場細,
10sev加埋都唔多,
佢加sev係比合sev好

合左sev物價不穩,人又集中,少左場升,
多左嘈交,到時只會更多人走
三星高級會員 #9
原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 2009-8-26 12:43 PM 發表

愈來愈少人係因為你所識既人走左,
先會咁諗,
但隻game始終都會有新人加入,

再講大家都知升lv場細,
10sev加埋都唔多,
佢加sev係比合sev好

合左sev物價不穩,人又集中,少左場升,
多左嘈交,到時只會更多人走 ...

吾一定禁講-,-'
講真佢加ser不如合ser.

物價不穩- 合ser左一排自然d價會正常番啦
人又集中- 你吾想人集中禁合黎做咩-,-?"
少左場升- 佢開得多個ser黎不如合左ser佢..再開多幾個分流算吧啦-.-

不過-,-始終問題在於..PVP定PVE-,-
一星新手會員 #10
原帖由 jimmyauy 於 2009-8-26 01:10 PM 發表

吾一定禁講-,-'
講真佢加ser不如合ser.

物價不穩- 合ser左一排自然d價會正常番啦
人又集中- 你吾想人集中禁合黎做咩-,-?"
少左場升- 佢開得多個ser黎不如合左ser佢..再開多幾個分流算吧啦-.-

不過-,-始 ...

寧願佢加多10個分流都唔好開多個ser
五星白金會員 #11
新ser..有新好既~.~....而家入物價太高
大家都知越高lv打怪掉野賣得越貴
d物價升到咁.新手點生存..真係賣點先得..
我算半半..7x,,唔會走了
應該開番多d田俾人用~.~...
成個ser得個五十個...
四星黃金會員 #12
我想問 佢係指pvp果d ser定分流
二星初級會員 #13
原帖由 manman629 於 2009-8-26 01:49 PM 發表
我想問 佢係指pvp果d ser定分流

我諗佢應該係開一個新開-.-
pva pvb pvc pvd -.-
一星新手會員 #14
睇黎我又要做返職業農夫
三星高級會員 #15
技能會唔會跟台灣新版
一星新手會員 #16
五轉 刺客有好似三定唔知兩種職業有得拎雙刀(兩把刀仔[臂首]):ro01: :ro01:
因為有得拎兩把刀仔
所以就少左好多技
淨番三招攻擊技:ro05:
六星鑽石會員 #17
4轉都未升到=..=
一星新手會員 #18
請問有無人知第二幅圖o的人頭上面o的金色龜龜係乜?
VIP會員 #19
好在一早賣左帳號:em012:
八星無敵會員 #20
原帖由 makkihim2 於 2009-8-26 07:07 PM 發表
五轉 刺客有好似三定唔知兩種職業有得拎雙刀(兩把刀仔[臂首]):ro01: :ro01:
因為有得拎兩把刀仔
所以就少左好多技
淨番三招攻擊技:ro05:

戰士一樣有雙刀技-,-
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數