夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #1
本人就覺得pk糸統個問題十分差
殺完人 果戈人應該要扣%...咩都唔扣 咁對開紅既玩家 會冇晒引
同埋殺左人就加咁多pk值...應該要減下
仲有呀 開紅個糸絀 一開左就要等咁耐...姐係迫人強登要扣%姐"
好希望改下呢個糸統....我相信改左呢一個糸統之後 一定隻game唔會咁悶 一定會更多人玩"
                                                             請咁多位玩家發表下你地既意見0.0"
二星初級會員 #2
開紅系統有咩好??
就係有免費裝拎
二星初級會員 #3
同意既-3-
不過到你比人殺-反% 就笠啦a_a
其實佢應該好似墨香咁 開隻npc出黎比人洗殺值-.-
唔洗日日係到掛機-.-
二星初級會員 #4
:~: 其實luna本來就係賣可愛, 根本就唔鼓勵人開紅 ..
主要推廣都係細路仔同女性市場 ..
所以想玩開紅殺人, 一開始就唔應該揀呢隻game .. ~.~
二星初級會員 #5
我覺得呀-_-d pk值勁煩
死一次扣勁多..成掛勁耐機先可以再升-_-
d exp打好耐先打到返泥.死一死.強登又扣曬
三星高級會員 #6
完全唔讚成更改   d人高lv後 就想殺人  隻game本身係咁  唔想玩就咪玩囉 !
路那玩可愛  想像墨香那樣殺人去玩墨湘吧
一星新手會員 #7
開紅扣exp 9唔搭8
扣1% 都可以原諒  你扣到xyz咁....搵鬼開

死左扣 正常數值(1~4%) 就話可以...
二星初級會員 #8
原帖由 龍崎琉也 於 2009-8-26 02:00 PM 發表
開紅扣exp 9唔搭8

開紅只係比多樣野你玩姐
個個高lv去殺新手,新手點玩?
二轉會員 #9
原帖由 松本秀人-3- 於 2009-8-26 01:41 PM 發表
同意既-3-
不過到你比人殺-反% 就笠啦a_a
其實佢應該好似墨香咁 開隻npc出黎比人洗殺值-.-
唔洗日日係到掛機-.-

同埋覺得搶經搶裝既機率奇低囉-.-
墨湘個d一搶就幾百M經..
二星初級會員 #10
支持樓主....e加開紅個系統有=冇...
開紅永遠係蝕底戈個..
懲罰係要有...但現時的懲罰實在太大...i.e.有pk值個d一死就扣幾lv.....
online game都係可以即時pk比較有樂趣....
二星初級會員 #11
原帖由 龍崎琉也 於 2009-8-26 02:00 PM 發表
開紅扣exp 9唔搭8

同意...
三星高級會員 #12
怕扣得多就唔好開紅囉 又無人迫你   :face_l_17:
二星初級會員 #13
原帖由 獵殺豬 於 2009-8-26 08:12 PM 發表
怕扣得多就唔好開紅囉 又無人迫你   :face_l_17:

我們只是在討論一下開紅系統有什麼不合理/不完善的地方
像你這樣的發言 並不是討論:smilie_:):
五星白金會員 #14
原帖由 Hero_ad 於 2009-8-26 08:49 PM 發表

我們只是在討論一下開紅系統有什麼不合理/不完善的地方
像你這樣的發言 並不是討論:smilie_:):

你開得來個post就預佐人討論 咩野 叫言論自由 唔比人討論就關post thx
二星初級會員 #15
原帖由 小山 於 2009-8-26 10:39 PM 發表

你開得來個post就預佐人討論 咩野 叫言論自由 唔比人討論就關post thx

你在對誰說?
二星初級會員 #16
開紅殺人後, 強登所扣的經驗, 確實是有點兒誇張,
本人亦贊成在扣除的經驗值上應該作出修正,
並將開紅時間設定成一個『固定時間』,不會因為pk值而有所增減.

由開紅殺人,從而搶到別人(白名玩家)身上的裝備, 就不太贊同了,
這會引致 老手開紅亂殺新手 或 打怪時被背後補刀 的很多新的問題.
六星鑽石會員 #17
開得紅殺人...就等比人殺嫁啦=]
唔想扣咁多exp最好就 唔好開啦
三星高級會員 #18
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-26 01:50 PM 發表
:~: 其實luna本來就係賣可愛, 根本就唔鼓勵人開紅 ..
主要推廣都係細路仔同女性市場 ..
所以想玩開紅殺人, 一開始就唔應該揀呢隻game .. ~.~

你會唔會揀錯serface_l_18:
一星新手會員 #19
甘d...新手都幾可憐-_ -
回到最頂傳統版

選擇頁數