《夢幻舞曲》玩家自編歌曲區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
見咁多位大大都比較小sure 情歌 所以個人抽左十隻情歌出黎比大家玩雙人舞
希望大家會用得開心喇
另外建議大家 放入game既歌可以分返file
本人試過全部歌放晒同一個file 入到game時會好亂
希望可以幫到大家啦:smilie_:P2:

http://www.sendspace.com/file/1cn2f4

雙人舞活動暫定改期 - 抱歉

音樂包內容:
=======================
1.Fellow
2.宇多田光 -fly me to the moon
3.大塚愛 - 金魚花火
4.宇多田光 - Heart Station
5.Kawara nai Mono
6.kizuna
7.飯島真理 - 愛還記得嗎
8.安室奈美惠-four season
9.語り継ぐこと---元千歲
10.絢香 Ayaka - 戀愛補給品 - Blue Days
祝大家遊戲祝快~

四星黃金會員 #2
希望可以搞熱個k歌頻啦:smilie_/):
三星高級會員 #3
原帖由 dar4545 於 2009-8-27 12:01 AM 發表
希望可以搞熱個k歌頻啦:smilie_/):

yayaya :smilie_:10:
五星白金會員 #4
小飯應該去自編區度POST啵 -3- ~
ANYWAY ` 凱藍黎支持你嚕 =)
三星高級會員 #5
原帖由 〝嘉琳*+ 於 2009-8-27 12:44 AM 發表
小飯應該去自編區度POST啵 -3- ~
ANYWAY ` 凱藍黎支持你嚕 =)

多謝藍藍:smilie_:D3:
五星白金會員 #6
原帖由 小飯._. 於 2009-8-27 01:08 AM 發表

多謝藍藍:smilie_:D3:

吾洗客氣 =) .. 記得搵埋我玩啊 XD
三星高級會員 #7
原帖由 〝嘉琳*+ 於 2009-8-27 01:12 AM 發表

吾洗客氣 =) .. 記得搵埋我玩啊 XD

緊係沒問題啦:smilie_:D4:
五星白金會員 #8
原帖由 小飯._. 於 2009-8-27 01:26 AM 發表

緊係沒問題啦:smilie_:D4:

哎也也 , s0r呢小飯 >_< .. 我忘了今晚要外出 .. 不能一起玩了 ~"~
四星黃金會員 #9
其實我好like last friend  果首 prisoner of love..個beat整到嗎
三星高級會員 #10
原帖由 Tina.. 於 2009-8-27 11:45 AM 發表
其實我好like last friend  果首 prisoner of love..個beat整到嗎

有空我會幫手試下
不過有d歌其實個beat係會成日變 所以有時要間硬黎
回到最頂傳統版

選擇頁數