夢之路娜

主題列表 登入
二轉會員 #1
-.-岩岩洗左張600點 諗住買10歌箱玩下
開哂.. 全石:smilie_/(:
求開箱心得:cry:
二星初級會員 #2
上次我開一個箱轉一次地圖轉一次s
一轉左企定定唔好行再開...
10個箱中左敏蜥/童頭/童背/7敏介/103介...其他石仔...
你c下得唔得 我覺得幾有用
二轉會員 #3
原帖由 松本秀人-3- 於 2009-8-29 06:05 PM 發表
10個箱中左敏蜥/童頭/童背/7敏介/103介...其他石仔...

我個會長都係咁講-.- 不過冇實踐
三星高級會員 #4
原帖由 松本秀人-3- 於 2009-8-29 06:05 PM 發表

我想話,童箱有敏蜥@@!?
唔係光環咩?
八星無敵會員 #5
我無理呀,我照狂禁,
結果1次中左紅坡+102紅武(只有2個箱,就中哂)

另一次就哥手加強卷加石(5個箱)

最近今朝就6個箱,中左救傷衫,7日蟲,其他石
二轉會員 #6
原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 2009-8-30 12:15 AM 發表
我無理呀,我照狂禁,
結果1次中左紅坡+102紅武(只有2個箱,就中哂)

另一次就哥手加強卷加石(5個箱)

最近今朝就6個箱,中左救傷衫,7日蟲,其他石

不過都唔及得2樓個條 中敏蜥 咁強:smilie_:D4:
八星無敵會員 #7
原帖由 kingtom 於 2009-8-30 11:39 AM 發表

不過都唔及得2樓個條 中敏蜥 咁強:smilie_:D4:

我想要力蜥同智蜥多^_^

因為點都好,加力好過加敏,
因為我玩弓xd
二星初級會員 #8
原帖由 t_lun_g 於 2009-8-29 07:53 PM 發表

我想話,童箱有敏蜥@@!?
唔係光環咩?

我e加水你咩-.-
仲放左1億
唔信去pvp ser問我叫左幾奈大頻
三星高級會員 #9
原帖由 松本秀人-3- 於 2009-8-30 02:40 PM 發表

我e加水你咩-.-
仲放左1億
唔信去pvp ser問我叫左幾奈大頻

問下姐,又唔洗咁串~
我睇巴哈講幼稚園箱係出環冇蜥~
所以先問問姐。

唔好覺得問一問就係唔信你先得架:smilie_8):
二轉會員 #10

放唔放7敏介:smilie_O_o:
四星黃金會員 #11
我諗開箱都係睇運 無咩特別方法
分開幾次來開箱 可能會減少你中同一類野的機會
回到最頂傳統版

選擇頁數