夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #1
http://luna.gamecyber.net/01/eventpage/20090901/eventpage03_4.htm

今次活動真係幾正 有 天地套裝 流浪套裝賣
不過每口叫價100m ? 如果有人直接出5億-10億 又成唔成立呢?
其實我覺得今次gm搞呢個活動都算幾醒目 , 藉此活動回收大量game錢
之後希望佢會再打擊埋外掛 , 如果唔係今次呢個拍賣活動就白費 , 最後賺錢既都係幣商
不過9月21-23號先有活動 真係比左好多機會d玩家同幣商買game錢

TO: 官方豆豆
希望今次官方真係有做野啦 , 回收game錢之餘 再藉此打擊外掛
如果唔係類似既活動搞多10次8次都係冇意義 , 最後只會變成外掛+幣商既天下

以上只係小弟無聊分析
不喜勿插 謝謝~~~~
五星白金會員 #2
但係當有人玩野...不停托價....你諗下會點啦 - -不停重新拍賣嗎?
三星高級會員 #3
個網寫左啦= =
如果有玩家令拍賣作出混亂 , 停權處分
停權定係玩野好? 就算開新acc都開到手軟 ...  
人地1個制停你權 , 你打成堆野先開到acc

如果真係有人咁無聊 , 都冇計 ,  香港人就係咁
玩得香港ser就預左呢d事 = =

PS: 我都係香港人 = =
一星新手會員 #4
如果有玩家令拍賣作出混亂 , 停權處分

依行字都係整大D好D
我怕D人睇唔到face_l_18:
二星初級會員 #5
但如果有人跟本冇咁多錢
不過又係咁出價
到最後買果個唔係佢
呢種托價手法又會唔會比人停權呢?

VIP會員 #6
原帖由 醉曖笨儿 於 2009-9-2 10:14 AM 發表
但如果有人跟本冇咁多錢
不過又係咁出價
到最後買果個唔係佢
呢種托價手法又會唔會比人停權呢?

想收套野都唔容易架
假設一日搵3千萬
仲有20日都係得6億
唔夠其他人鬥架啦~,~
二星初級會員 #7
希望趕得切儲錢啦:smilie_:o: d野一定比人叫到好高
四星黃金會員 #8
原帖由 sunnydoll 於 2009-9-2 10:18 AM 發表

想收套野都唔容易架
假設一日搵3千萬
仲有20日都係得6億
唔夠其他人鬥架啦~,~

6e....我怕都未必收到...
至於d人托高個價
真係投到而冇錢買咁會點
我都好想知~"~
五星白金會員 #9
呢幾日D人係咁係GAME度收錢~.~....真係估下值幾錢好了.....
VIP會員 #10
原帖由 醉曖雪儿 於 2009-9-2 12:04 PM 發表

6e....我怕都未必收到...
至於d人托高個價
真係投到而冇錢買咁會點
我都好想知~"~

停權囉
哈哈

原帖由 夢天悅 於 2009-9-2 12:55 PM 發表
呢幾日D人係咁係GAME度收錢~.~....真係估下值幾錢好了.....

估就估10-15e 成交
個活動反而投其他可能有平野呢
以前夢之玩拍賣經驗
好多野以為好貴先收到
到最後可能好平就成交

五星白金會員 #11
因為上線時間問題...我都上唔到~.~......
一星新手會員 #12
我估計坐低 ....10e 先夠搶價
回到最頂傳統版

選擇頁數