夢之路娜

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
我同本完寺佢地傾緊有錢收唔到裝個問題
之後我叫佢係大頻收2億 69杖
小小就開新人"邪惡小小"賣69賣 3e5
之後我話20億收枝+10 69杖附頂魔 +3個智/魔攻up
之後佢密我頻講
[attach]213561[/attach]
串人先又唔夠人串 想踩人低lv又踩唔到  
(我有黑鬼ac不代表我係黑鬼)
叫左你地 想會戰come on 想舌戰come on 唔洗做咁大台戲
一星新手會員 #2
好心佢地班垃圾啦,會戰已經唔夠打了
口水戰又要扮勁要面咁去串人之後又唔夠人串:victory:
成日以為持住人多串人羸 俾人串到冇晒野講
就慢慢叫人地講飽佢又話人地鳩up:smilie_O_o:
廢咪認囉:smilie_8): 唔想係大頻樣衰就密人黎串:smilie_O_o:
二星初級會員 #3
五十步笑百步 :smilie_8):
二星初級會員 #4
傻仔 83lv吹到自己95lv 想笑死人咩 95lv個ac係你架咩?問人借ac?
95lv又點?外掛bug攻 係人都知喇 咪又係廢物
戰國d垃圾真係得把臭口

一星新手會員 #5
對唔住我95
一星新手會員 #6
串人先又唔夠人串 想踩人低lv又踩唔到  !:smilie_/):
我叫串神,全個luna我最串,無人夠我串架! 有種全頻串我喇!
我95lv架!你班傻仔唔洗指意踩我低lv牙:smilie_/(: 我95lv!你班傻仔夠我高lv?
想會戰come on !我95lv1個夠打你全個會:smilie_:D4:
想舌戰come on ! 我串神建太全地球最串!:smilie_:D4:

六星鑽石會員 #7
原帖由 虫尾建太 於 2009-9-3 01:35 AM 發表
對唔住我95

改圖都出埋face_l_18:
二星初級會員 #8
原帖由 ☆劍仔★ 於 2009-9-3 02:18 AM 發表

改圖都出埋face_l_18:

唔好笑人地牙face_l_18: 小心人地串你!人地好串架wow
二星初級會員 #9
松尾95LV呀,HAHAHAHAHA;

POST出黎都唔怕笑大人地個嘴XD
五星白金會員 #10
原帖由 tkc198926 於 2009-9-2 06:17 PM 發表

唔明你想講乜,你都識話個ac唔係你
咁點解佢踩你低lv踩唔到,
你正身係低lv過人

咁都好意思拎出黎講
三星高級會員 #11
:smile_30.gif: 笑到我尻都直埋...真係低能低上腦
二轉會員 #12
你好似連100大都上唔起@@
吹到自己95級幹嘛

我講緊全ser100大@@"
二星初級會員 #13
自欺欺人...
樓主心智未成熟face_l_18:
一星新手會員 #14
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-9-3 11:51 AM 發表

唔明你想講乜,你都識話個ac唔係你
咁點解佢踩你低lv踩唔到,
你正身係低lv過人

咁都好意思拎出黎講

對唔住我95
五星白金會員 #15
原帖由 虫尾建太 於 2009-9-4 01:10 AM 發表

對唔住我95

失敬...失敬....
二星初級會員 #16
你開個post出黎比人笑嗎a_a
二星初級會員 #17
我同本完寺佢地傾緊有錢收唔到裝個問題
之後我叫佢係大頻收2億 69杖
小小就開新人"邪惡小小"賣69賣 3e5
之後20億收枝+10 69杖附頂魔 +3個智/魔攻up
之後佢密我頻講

叫左你地 想會戰come on 想舌戰come on 唔洗做咁大台戲

佢開呢個post想話比人知:
佢好有錢!有20億+仲要d錢多到收唔到裝:smilie_/):
仲有佢好串 !佢串人嬴晒,無人夠佢串,佢好威face_l_18:
仲有黑鬼ac 好高lv,無人夠佢高lv架face_l_18:
仲有佢好會好勁架,打會戰無人夠佢地打face_l_18:

大家快d讚下佢,佢就會好開心架喇face_l_18:

哇~~好勁牙!點解你可以又有錢!又串!又高lv!個會又勁ga???你真係好叻仔!face_l_18:
二轉會員 #18
原帖由 虫尾建太 於 2009-9-4 01:10 AM 發表

對唔住我95

回兩次搏比人小:smilie_:D4: ?
三星高級會員 #19
為埋d無聊野開post =.="""  樓主你訓能醒未?
一星新手會員 #20
樓主收能皮啦= =" 開個post出黎比人串....

你地戰國d小學生都不如, 成會都唔識解靈幻筆記face_l_18:

轉去笑話區唔該haha

95好勁!~~掛出黎-.-
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數