夢之路娜

主題列表 登入
VIP會員 #1
人人都咁多經冇少到(當然係指同隻怪5LV 以內啦)
如果係咁
至少唔會有賣場..爭場情況出現
D 人都有心機升LV D
又可以達到組埋一齊升LV打怪效果
點都好過而家咁..
搞到好多人冇咩心機升
5轉未出..唔好話要組埋打
要過到85LV 呢個位都好困難吧
都唔想少人玩落去~,~
二星初級會員 #2
咁組6條友 1隻巫拉打  其他6個咪好得閒?

有得便有失
買賣場只不過係佢地自私既行為
搶場基本不成立 有品既就唔好Hi人地D怪 打側邊果d無人吹得你脹
八星無敵會員 #3
原帖由 vincent0147 於 2009-9-5 01:22 AM 發表
咁組6條友 1隻巫拉打  其他6個咪好得閒?

有得便有失
買賣場只不過係佢地自私既行為
搶場基本不成立 有品既就唔好Hi人地D怪 打側邊果d無人吹得你脹

可以輪流出手打姐,
唔好諗到咁自私1個打哂,

其他好多game都係,
組埋會有經驗加乘,
但呢隻game愈組愈衰-.-
二星初級會員 #4
你呢個方法無用嫁 如果係咁我多開 組我分ac 係咁升 升1個85就=1左6個85la 醒目 咁即係比個d專賣game錢同代升 賣ac個d多條錢路
四星黃金會員 #5
原帖由 fatshing227 於 2009-9-5 10:05 AM 發表
你呢個方法無用嫁 如果係咁我多開 組我分ac 係咁升 升1個85就=1左6個85la 醒目 咁即係比個d專賣game錢同代升 賣ac個d多條錢路

你咁講我相信你會第一個咁做 =]

隻game單機太嚴重...除非d人想慢幾倍時間就去組多幾個升
二轉會員 #6
原帖由 fatshing227 於 2009-9-5 10:05 AM 發表

但好多隻game都係咁玩法-.-
二星初級會員 #7
我一定唔會lo 因為我已經賣左ac無玩 只係上黎吹下水回下post
VIP會員 #8
原帖由 小雄子 於 2009-9-5 10:57 AM 發表

你咁講我相信你會第一個咁做 =]

隻game單機太嚴重...除非d人想慢幾倍時間就去組多幾個升

咪係
點都好過單機升先啦
人多點都好過人少呢至少
三星高級會員 #9
:em015: 如果係咁
到時會仲多問題出來
到時1個人霸個場 收錢帶升
1來經冇少 2來仲有錢賺
內左 仲單機
好似做任咁 1個中就有獎勵

最好既解決方法 應該係裝備-弱返少少
怪加強2-4倍左右 經驗提高返0.2-5左右
咁會比組隊唔-經好好多
1來 冇可能1個人升到
2來 補c 會有返人組
3來 唔會企定定係度麻木咁爆
升Lv要比怪打得入 走來走去等補c 補咁先好玩架嘛
依家 只係 引完企定定爆 等回技 爆完等出怪
不停重複 完全1個人可以爆升
咁仲邊會有人組
2來
四星黃金會員 #10
唔多讚成..
本人認為..照樓主咁改的話..會影響遊戲平衡性~!
四星黃金會員 #11
原帖由 六月° 於 2009-9-5 07:58 PM 發表
:em015: 如果係咁
到時會仲多問題出來
到時1個人霸個場 收錢帶升
1來經冇少 2來仲有錢賺
內左 仲單機
好似做任咁 1個中就有獎勵

最好既解決方法 應該係裝備-弱返少少
怪加強2-4倍左右 經驗提高返0.2-5左右 ...

整勁d怪再提高返組隊分配o既經驗呢個做法係好好架啦 ~ 不過代理會咁做先算啦
八星無敵會員 #12
其實係度紙上談兵都無用,
實際d搵官方豆豆幫手=.=

因為呢d唔係咩大改動,只不過改下數值,
如果豆豆有一定地位權力,
應該幫我地反映到

其實豆豆算唔話得,起碼會做野,
會理我地-0-
二星初級會員 #13
我認為0_0
如果2個人組隊先同經會比較好,
如果6個人組埋1齊,
就會有點影響,
如果組6個人1齊升的話,
3個人都唔洗,就可以打哂成個場,
其他人在做什麼呢=__=
6個人組埋1齊都同經,
就好似唔太公平了:smile_38.gif:
三星高級會員 #14
咁姐係解決唔到問題
又係帶升咁 冇晒升Lv樂趣
二星初級會員 #15
呢個問題呢,,,
其實你地有冇諗過關於個場大細既事呢0.0?
我一個場果一種怪可能得十幾只,例如有:失守同古代,,其實好多都系:ro04:
建議可以加大番個地圖同加多D怪既數量,,
不過改左以上既方法既話,就有機會令到引怪好亂同要行好耐0.0"
1.推出坐騎呢樣野(我相信好多人都想0.0)
2.怪唔好太主動,好刺沼澤D怪咁都得嫁喇,
3.一係可以同夢歷一樣,可引一大咋怪,,不過要減低小許怪既能力同經驗值,同增加怪被引既時間,
4.(個人意見)luna既水同寵食同寵復既價錢佚相當貴(同我呢D矛錢既人黎講.3.)建議減低價錢:ro02:
5.其實搶怪既其中一個原因系肉肉招大吸:ro05: 建議定下一個吸怪既數量0.0"

以上純粹個人意見a_a"密插:ro05:
回到最頂傳統版

選擇頁數