夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #1
看過後你還會想要嗎?~?
睇完記得投票!!

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏

女生。人類。篇

面部~~

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏

女生 。精靈。篇

面部~~

男生。人類。篇

面部~~

男生。精靈。篇

面部~~

資料來源:
女生篇 - http://luna.duowan.com/0905/105632693649_18.html
男生篇 - http://www.759520.com/html/game/thematic/luna/all/2009/0517/293705.html

二轉會員 #2
罕有post:smilie_:D4:
不得不給你一個推薦及good
不過有d死圖
一星新手會員 #3
圖都修好了-v-~~
三星高級會員 #4
原來VIP髮卷都係得呢d架咋..
我重以為會多好多唔同種類既髮型添..
失望失望..
一星新手會員 #5
我都有少少失望~__~
每個種得3隻新髮型~~我以為有好多家嘛:smilie_O_o:
三星高級會員 #6
原帖由 sweetyest 於 2009-9-6 04:00 PM 發表
我都有少少失望~__~
每個種得3隻新髮型~~我以為有好多家嘛:smilie_O_o:

係囉...
我以為都有成七,八種...
點知得3種...
無興趣買了..
五星白金會員 #7
呢d先係資料post嘛~~討論區最需要呢d..有埋圖~正~~~俾個good你
四星黃金會員 #8
-_-....... 唔會買囉
一星新手會員 #9
原帖由 夢天悅 於 2009-9-6 04:52 PM 發表
呢d先係資料post嘛~~討論區最需要呢d..有埋圖~正~~~俾個good你

THX~~
一星新手會員 #10
咁本身果d有冇得揀-.-?
我要佢既髮型 + 平時既眼 得吾得架 -0-
五星白金會員 #11
無咩特別 樓上有2張髮卷就可以做到你想要個樣
一星新手會員 #12
-_-
原 來 係 咁 既 .
想 睇 好 耐
冇 哂 興 趣 lu
一星新手會員 #13
其實我覺o的人抬高個價係陰謀來的…OTZ
襯成個Ser得返幾張再抬高個價賣出去搵一筆…
對 Vip 卷有點失望的說…OTZ
二星初級會員 #14
我想問...精靈女孩o既第三個髮型係咪哥德頭個髮型?
二星初級會員 #15
靜系覺得狼頭好靚- -
一星新手會員 #16
原帖由 #Suet. 於 2009-9-6 06:43 PM 發表
咁本身果d有冇得揀-.-?
我要佢既髮型 + 平時既眼 得吾得架 -0-

可以架-0-
你照可以簡舊果D

原帖由 長恨歌連理枝 於 2009-9-6 07:44 PM 發表
其實我覺o的人抬高個價係陰謀來的…OTZ
襯成個Ser得返幾張再抬高個價賣出去搵一筆…
對 Vip 卷有點失望的說…OTZ

同感-0-

原帖由 purplesic 於 2009-9-6 08:08 PM 發表
我想問...精靈女孩o既第三個髮型係咪哥德頭個髮型?

正是~~
五星白金會員 #17
人類女1果個比較想要-︿-
可惜我係精靈..我會買
一星新手會員 #18
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-9-7 03:54 AM 發表
人類女1果個比較想要-︿-
可惜我係精靈..我會買

我都覺人類果d比較令-3-
回到最頂傳統版

選擇頁數