FreeStyle

主題列表 登入
VIP會員 #1
點知唔記得左個密碼....

諗住上官網搵啦...個過程又鬼死咁煩:em012:

真係有d燥燥地:smilie_/(:
二轉會員 #2
不過咁耐冇玩呢
當你入到之後,你就會覺得你之前所做ge野都唔覺得煩:smilie_:10:
因為很久沒玩,到宜家有得玩番果陣感覺實在太正:smilie_:D4:
VIP會員 #3
原帖由 Sucker 於 2009-9-6 07:17 PM 發表
不過咁耐冇玩呢
當你入到之後,你就會覺得你之前所做ge野都唔覺得煩:smilie_:10:
因為很久沒玩,到宜家有得玩番果陣感覺實在太正:smilie_:D4:

要搵返個密碼要fax野...好麻煩:em012:

同埋而家d無限制道具全部變曬+5:em012:

搞到我好掛住我套+7裝:cry:
二轉會員 #4
原帖由 啊華 於 2009-9-7 10:31 AM 發表

唔係掛,睇黎都要down番黎玩
睇下有d咩大轉變先.
姐係16lv果d都係加5?
不過以我印象中,韓版好耐之前已經係咁
八星無敵會員 #5
依家d裝一件都+16啦....+7只係一件飾品:smilie_:P2:
三星高級會員 #6
原帖由 啊華 於 2009-9-7 10:31 AM 發表

而家出左+8飾品.+7裝已廢
三星高級會員 #7
兒加重著緊件+36.......
五星白金會員 #8
一件+36咁變態0,0
三星高級會員 #9
你想玩咩職. 我有幾隻ac都係冇身份證 應該可以借俾你玩.
五星白金會員 #10
冇身份證代表d咩
VIP會員 #11
原帖由 harric9 於 09-9-22 05:45 PM 發表
冇身份證代表d咩

好麻煩...要傳真又盛
玩緊fd既acc:smilie_:D4:
VIP會員 #12
原帖由 ♂Man★﹑ 於 09-9-22 09:46 AM 發表
你想玩咩職. 我有幾隻ac都係冇身份證 應該可以借俾你玩.

我驚洗到你acc既戰績唔見得人:em012:
不如你帶/教我玩pg仲好啦:smilie_/):
五星白金會員 #13
PG我可以陪你玩~_~

我都PG
VIP會員 #14
玩返SF 吧啦你:smilie_:D3:
VIP會員 #15
原帖由 丫懷 於 09-9-29 03:47 PM 發表
玩返SF 吧啦你:smilie_:D3:

玩你個pg好玩好多:smilie_/):
VIP會員 #16
原帖由 harric9 於 09-9-25 08:08 PM 發表
PG我可以陪你玩~_~

我都PG

你add我msn一齊玩

(你唔介意我廢既話:em012: )
回到最頂傳統版

選擇頁數