夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #1
你地認為有冇需要增加農場場地=.=?
我由呢隻game第一日公測玩到依家都買唔到農地  我覺得真系要再增加農場囉
d人依家賣親d地都hkd 根本其他大部分玩家都冇得玩農場呢個系統
我怕到大家唔玩呢隻game時 到最後都係未玩過農場
強烈要求増加農場呀!!!!
八星無敵會員 #2
-_-都唔知有咩用悿...
五星白金會員 #3
原帖由 sasb 於 2009-9-8 10:33 AM 發表
我由呢隻game第一日公測玩到依家都買唔到農地  我覺得真系要再增加農場囉
d人依家賣親d地都hkd 根本其他大部分玩家都冇得玩農場呢個系統
我怕到大家唔玩呢隻game時 到最後都係未 ...

其實已經有不少人退出了 都未接觸過農場~
農場場地的確太少 只有60個 1個家族5個人
這樣也只有數百人可以接觸農場呢樣野- -"
玩呢隻game既人數都吾止啦- -
六星鑽石會員 #4
原帖由 sasb 於 2009-9-8 10:33 AM 發表
我怕到大家唔玩呢隻game時 到最後都係未 ...

錯啦!!!公測第一日到十幾日我都仲見有好多農場...係差唔多出個 寵物系統先冇哂:victory:
二轉會員 #5
原帖由 ☆劍仔★ 於 2009-9-8 05:52 PM 發表

錯啦!!!公測第一日到十幾日我都仲見有好多農場...係差唔多出個 寵物系統先冇哂:victory:

但係增加農地係迫切既需要
佢應該增加農場server
四星黃金會員 #6
非常建議\口/ 玩左幾個月...都未玩過農場!!!!
想點先-.-!!
一系就關左個農場!!!大家都唔好玩~!!!
VIP會員 #7
原帖由 ☆劍仔★ 於 2009-9-8 05:52 PM 發表

我拎到農場果時
都已經係玩左十幾日
果時已經剩返 2-3個位咋
農場得60個位係對其他玩家唔公平既
但台版 咪仲多人玩..
又係得60個位啦~,~
唯一 解決方法搵d有位既家族睇下人地加唔加你玩囉
我就唔建議大家用hkd 收喇
當然聽日就加埋養動物..
冇計架啦..冇場既係蝕底d 冇得玩~,~
三星高級會員 #8
十幾日都仲見到係因為家族要50萬點先買到農場

係好耐之前我都開過貼要求加農場  當時幾條友話我傻 買唔到係到嘈  好明顯係因為個d人買到農地所以咁講

隻game既農場係銃   由開ser到以家 我都未接觸過  早就放棄   如果真係可以的話 都希望加農場 讚成+1

一星新手會員 #9

初初公測時有幾多人可以有能力去搞農場
到有能力想玩農場時已經.......
我諗依家冇農場既人 玩到最後都係冇乜機會可以玩呢樣野 = =
聽日仲出新野用農場養寵 == 超無奈 !!
一星新手會員 #10
農場又真係少左d既-0-
買農場時,又會有很多昆人既賣家,
真係好危險!!
我有得玩農場,都係靠個朋友收我入族-0-
真係:ro03:
三星高級會員 #11
我有得玩耕田
但我覺得好悶.好曬時間-0-
三星高級會員 #12
好多人拎左都無種野:smile_13.gif:
三星高級會員 #13