夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
資料在暴力美學轉載!!!
薩拉姆(Lv66)
30~90分鐘隨機出現
出沒地點  暗黑禁區
掉落物品↓
高級心型石、高級魔法石、高級生命之石、高級精神之石、高級紅寶石、高級綠寶石、高級鵝卵石、高級藍晶石、高級藍寶石、高級奧里哈魯根原石、高級月光石、高級寶石、高級磷礦石、高級雷之水晶、高級風之水晶、高級妖精的翅膀、高級心型石、高級魔法石、高級生命之石、高級精神之石、68級猴子的渾沌法杖、68級老虎的鋼鐵弓、73級獅子的嗜血匕首、66級地獄之劍、(65級惡魔紅寶石項鍊)、(68級細綿布口罩)!!!
火蜥蜴魔獸王(Lv72)
重生時間  30分鐘
出沒地點  暗黑禁區
掉落物品↓
大地精氣:蒙浦廢棄碼頭、紅寶石碎片碎片、亞勒曼原石、 奧里哈魯根原石碎片、、、、70級崩石斧、70級暴風眼之斧、70級翅膀之弓、73獅子的崩石斧、73級鯨魚的暴風眼之斧、73級老虎的翅膀之弓、72級永恆煙火腰帶
二星初級會員 #2
提一提 68級細綿布口罩(68lv先可用)
人物去到105lv可以解任得到
戰士系五轉獎勵
刺客系五轉獎勵
魔法師系五轉獎勵
MP恢復+5 移動速度+45 [敬佩之光]技能等級+1

五轉後至「奈拉城」找賢者辛達穆克對話後便可取得,三種徽章效果能力皆一樣,只因職系不同而名稱有所區分。
[敬佩之光] 技能同等於CD150秒的生命轉換,轉一次換得約800~900MP
((暫時只有  68級細綿布口罩 可以交易))

資料在暴力美學轉載!!!
二星初級會員 #3
有埋地圖 大家快d去搶喇!一億一個架:D2

二轉會員 #4
原帖由 yiu_198897 於 2009-9-8 04:54 PM 發表
有埋地圖 大家快d去搶喇!一億一個架:D2

你咁講完肯定唔值1億1個^^
五星白金會員 #5
口罩105之前都係可有可無的物品
172 120mp好似 放係武器下邊果一格 章
薩拉姆  最好就係打到高級石 一次5~14粒 有時連埋武器...
真係可以話係弱版妖精皇后  寶物 石 真係可以話一樣搵大錢
妖精皇出左唔洗1分鍾就比人打左
薩拉姆就唔同嚕!  冇人理 得某幾位玩家包哂黎打
寶石 口罩  惡魔鍊 可以話叫極稀有 1點打後得1位玩家長期打這隻王了
見有人開post 大家一齊搵埋而隻王打好嚕~~~~
VIP會員 #6
原帖由 黑暗之王 於 2009-9-8 06:09 PM 發表
口罩105之前都係可有可無的物品
172 120mp好似 放係武器下邊果一格 章
薩拉姆  最好就係打到高級石 一次5~14粒 有時連埋武器...
真係可以話係弱版妖精皇后  寶物 石 真係可以話一樣搵大錢
妖精皇出左唔洗1分鍾就 ...

講好搵
當然係 打 妖精皇后好搵好多
通常好彩都 400萬一隻王..
出埋發光粉就當然勁好價添
哈哈
五星白金會員 #7
原帖由 sunnydoll 於 2009-9-9 12:16 AM 發表

講好搵
哈哈

口罩現價1憶(好快降) 惡魔鍊(憶幾)

D武器40幾50M

妖精皇后 武器89M 120M左右

發光粉 7千萬左右 經常見到都賣唔出....

加上妖精皇后太多人打了....好難搵到黎打 有時會比人搶王...等等

薩拉姆就一時時多人打 某D時間得1個人打 都叫易搵 加上出寶石同妖精皇一樣

係武器格價差別  同主要物品不同 2隻真係差不多了吧@0@!!

高等有高等搵錢方式 中等都有搵錢方式 差不多了~~~

而隻介子都好強!!!

二星初級會員 #8
要打幾多次先有哇囧
五星白金會員 #9
原帖由 黑暗之王 於 2009-9-8 09:12 PM 發表

D武器40幾50M
加上妖精皇后太多人打了....好難搵到黎打 有時會比人搶王...等等
薩拉姆就一時時多人打 某 ...

都吾易搵既-0-
佢成個地圖走甘制
解任打呢隻王果陣 去晒地圖講果呢個位 轉晒s都冇><
但行到去洞穴的路再下少少(最左)就見到了 連續2個s都系- -

五星白金會員 #10
原帖由 ~~風仔~~ 於 2009-9-9 03:19 AM 發表

都吾易搵既-0-
佢成個地圖走甘制
解任打呢隻王果陣 去晒地圖講果呢個位 轉晒s都冇><
但行到去洞穴的路再下少少(最左)就見到了 連續2個s都系- -

睇圖 10個ser 慢慢搵吧....
二星初級會員 #11
原帖由 sunnydoll 於 2009-9-8 08:16 PM 發表

講好搵
哈哈

出得吾好一樣廿萬都無
薩拉母一樣出咁多石 一樣係高級石 只係有時跌既武器平幾十萬
相反出既口罩 ,鍊 貴過發光粉咁多=.=
係我就打薩拉母
二星初級會員 #12
原帖由 黑暗之王 於 2009-9-8 09:12 PM 發表

D武器40幾50M
薩拉姆就一時時多人打 某 ...

你講果隻介-.-.... 係打紅海獸軍事基地果隻 鳥人皇后跌
五星白金會員 #13
原帖由 〝新一〞 於 2009-9-9 04:52 AM 發表

你講果隻介-.-.... 係打紅海獸軍事基地果隻 鳥人皇后跌

我都冇話打而2隻王掉...
係講而隻介比起妖精皇后果隻有用更多
完全冇提過而隻介係打而2隻王.......

二星初級會員 #14
原帖由 黑暗之王 於 2009-9-9 10:53 AM 發表

我都冇話打而2隻王掉...
係講而隻介比起妖精皇后果隻有用更多
完全冇提過而隻介係打而2隻王.......

你無啦啦9吾搭8話

[ 而隻介子都好強!!!]

你都無提過而隻介吾係呢兩隻王跌 無啦啦貼第二隻介出黎

原來你係想講而隻介比起妖精皇后果隻有用更多  Sor

選擇頁數