《中華英雄》貼圖區

主題列表 登入
二星初級會員 #1

二星初級會員 #2
:ro00: :ro00: :ro00:
二轉會員 #3
好波:smilie_:10:  岩岩比siu超打死左 凸
三星高級會員 #4
殺2隻人=你羸貴族 真係天真可笑

有本事去殺 上官 狂暴 天靈 劍道武者 金三絕 在貼出黎
二星初級會員 #5
個topic係話vs~唔係win~有無睇到!!!!!:em014:
二轉會員 #6
原帖由 pakpak911 於 2009-9-13 04:44 PM 發表
殺2隻人=你羸貴族 真係天真可笑

有本事去殺 上官 狂暴 天靈 劍道武者 金三絕 在貼出黎

點先叫贏@@?
我好想知~打爆城池嗎face_l_18:
八星無敵會員 #7
冇話嬴阿
上面咪白目
三星高級會員 #8
原帖由 風魔仔 於 2009-9-13 04:56 PM 發表

點先叫贏@@?
我好想知~打爆城池嗎face_l_18:

英雄守城啊:smilie_/):
三星高級會員 #9
人地死時就影 之後擺上黎懶勁

自己死時就冇野講

呢d咪香港人打機心態囉:smilie_:p:

你打得羸貴族既話 就唔洗貼上黎啦:smilie_:p:
八星無敵會員 #10
原帖由 pakpak911 於 2009-9-13 09:22 PM 發表
人地死時就影 之後擺上黎懶勁

自己死時就冇野講

呢d咪香港人打機心態囉:smilie_:p:

你打得羸貴族既話 就唔洗貼上黎啦:smilie_:p:

你都可以影我地死既時候:smilie_:10:

請別聲大大 無貨賣  你係邊個? 留名吧
三星高級會員 #11
只貼打細路。。可唔可以打D勁野
一星新手會員 #12
原帖由 血葬 於 2009-9-14 12:09 AM 發表
只貼打細路。。可唔可以打D勁野

夠勁未? 打交係互有輸贏嫁啦=_=
四星黃金會員 #13
原帖由 SUM0806 於 09-9-14 12:14 AM 發表

夠勁未? 打交係互有輸贏嫁啦=_=

最衰冇時間睇..呢場我地淺水大概用左20秒左右..
就贏左貴族- -
小云叻女@O@..有影低
VIP會員 #14
講真,我自己都不太喜歡貴族......
二星初級會員 #15
貴族收左皮喇
二星初級會員 #16
我愛好和平的:smilie_:)3:
一星新手會員 #17
其實想點呀?:funk:
三星高級會員 #18
小雲而家玩咩game呀  msn幾多丫:ro01:
一星新手會員 #19
我愛好和平too
一星新手會員 #20
wowowowo:ro07: