夢之路娜

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
玩野咩 pve 得返4個ser  玩條毛咩
10個ser都唔夠場升lv..而家仲要少6個場 叫人唔好玩丫????????
五星白金會員 #2
gc...pve ser d玩家唔係人嗎??....10變4...想逼pve d人走更多嗎??....我們pve少人..但最少也是你的客人哦!!!
四星黃金會員 #3
原帖由 呆傑 於 2009-9-14 05:39 PM 發表
gc...pve ser d玩家唔係人嗎??....10變4...想逼pve d人走更多嗎??....我們pve少人..但最少也是你的客人哦!!!

直頭當我地pev既人死哂咁...
一星新手會員 #4
GC......你咩事呀.....以後唔洗升拉.......既然你要CUT我地SER....就不如唔好開紅月....紅月D人大多數埋又係番白月D人...
四星黃金會員 #5
咁紅月依家有幾多個分流 ?
二星初級會員 #6
~.~ 之前呢度咪好多人話pve無晒人, 有場無人升, 行來行去都係得果幾個人 ..
係咁叫GC搞合SER ..
GC梗係睇左果d post 先改 ..一.一
四星黃金會員 #7
食屎lu...風1/風2冇得飛去....
二星初級會員 #8
頂佢個肺啦7下7下
瞬書又無得去風2 升屎忽呀
行到去蚊訓啦仆街
紫之月又有10個s 食屎大
上去gc網問野又問唔到 on9999
四星黃金會員 #9
原帖由 小雄子 於 2009-9-14 05:50 PM 發表
咁紅月依家有幾多個分流 ?

紅月都好似有10個ser丫
二星初級會員 #10
原帖由 @~小琳子~@ 於 2009-9-14 05:52 PM 發表

紅月都好似有10個ser丫

咁多個把7咩 紅月大撚曬呀
四星黃金會員 #11
-_- 頂咩`一次更新一次差過一次..想點姐`
根本係到趕盡殺絕白之月既人.
乜都係紅之月.
開新SER=唔洗理舊SER D人?!
BY牙宗
一星新手會員 #12
上面真系薇薇泥-口-?

gc會吾會第日 無拉拉關埋白之月架 ^___^?

二星初級會員 #13
原帖由 #Suet. 於 2009-9-14 06:05 PM 發表
上面真系薇薇泥-口-?

gc會吾會第日 無拉拉關埋白之月架 ^___^?

系哇= =勁火
真系..唔洗玩
四星黃金會員 #14
低Q能`.
本身人流都夠少架喇.仲要咁玩?!
咁想減低流量.合哂3個SER丫笨`
紅之月紅之月.大哂呀家陣`
一星新手會員 #15
係10r -___-
還返個9線俾我\口/

有種你關哂d分流拉-_-
笠哂我地d野 迫我地玩紅之月10r - -
四星黃金會員 #16
又要山分流.又要無活動.
乜都搞唔好..淨係識賺錢.
gm又無d 態度
錢字行頭咪呢d囉-,-
三星高級會員 #17
原帖由 @~小琳子~@ 於 2009-9-14 05:34 PM 發表
玩野咩 pve 得返4個ser  玩條毛咩
10個ser都唔夠場升lv..而家仲要少6個場 叫人唔好玩丫????????

去e度睇下啦 :smilie_:10:

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
回到最頂傳統版

選擇頁數