夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
由於韓國開發商表示PVE伺服器分流上顯示個別異常,鑑於系統安全性問題並將有關分流關閉查核。天宇也表示會長期檢查該伺服器分流不足的問題,以便為玩家爭取更好利益。
四星黃金會員 #2
借問聲幾時搞得好呢咁?
同埋唔該作出應有既補償唔該!
一星新手會員 #3
原帖由 官方豆豆 於 2009-9-14 07:26 PM 發表
由於韓國開發商表示PVE伺服器分流上顯示個別異常,鑑於系統安全性問題並將有關分流關閉查核。天宇也表示會長期檢查該伺服器分流不足的問題,以便為玩家爭取更好利益。

所謂既異常只係貴公司臨時諗出黎既藉口,目的係想暫時塞住玩家既不滿,等件事淡左之後,唔洗做野-_-?
三星高級會員 #4
原帖由 官方豆豆 於 2009-9-14 07:26 PM 發表

幾時先可以查核完伺服器分流上顯示個別異常呢??
分流不足導致玩家既損失又點呢??
會唔會有任何補償呢??
唔應豆豆交代清楚!!!
一星新手會員 #5
一世講有異常
係唔係一世唔開返d分流呀
講會唔會開返或幾時開返啦:fire:
---------
有無咁岩開新ser,
舊ser 分流就有異常 ,大家信^^?
三星高級會員 #6
原帖由 shirleymo 於 2009-9-14 08:25 PM 發表
一世講有異常
係唔係一世唔開返d分流呀
講會唔會開返或幾時開返啦:fire:
---------
有無咁岩開新ser,
舊ser 分流就有異常 ,大家信^^?

擺明就係gc唔夠分流開新ser
食佐pve d分流
以為pve小人就無人嘈

四星黃金會員 #7
異常就整到正常啦
pve 薩肯基地都可以開紅既
死唔死
五星白金會員 #8

問題點解會係用檢查ga啦??....唔係應該關注咩??....一次6個分流出現異常...gc應該就一早就知...維修完又唔即刻公告講??...熄完6個分流依加就話有問題...要講大話都講得好d阿...
四星黃金會員 #9
大家咪信住先lo~...
過一排佢唔返..大家就知咩事la~~!!
二星初級會員 #10
我地升吾到級~gc點賠先? 一次過cut 6個ser ....
又無得飛風2? 如果gc想趕走我地不如你del pve ser吧 ^_____^
不過吾包保gc會吾會執粒~ 恰我地pve人少- -?????
無拉拉整個紅之月~ 咁咪令更加少人玩^_____^
咁得閒不如整下d bug拉 ~ 整餐死
二轉會員 #11
我覺得你十成九都係搵藉口囉^^
夢之歷險暑假前話出act5 3個分流cut server
最後出出出 出到家下... 有出?

四星黃金會員 #12
原帖由 kingtom 於 15-9-2009 19:26 發表
我覺得你十成九都係搵藉口囉^^
夢之歷險暑假前出act5 3個分流cut server
最後出出出 出到家下... 有出?

係LO-_-

GCcutSerCut上癮的.....:smilie_O_o:

但起碼個官方豆豆個藉口好過官方小雲(為act5準備:smilie_:10: )
回到最頂傳統版

選擇頁數