巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
幫隻垃圾血權重點先

轉國先

開如屈經
睇我我有幾多兵^^

咁好彩死剩佢一隻--

玩到沒哂mp

唔玩la,汁埋件手尾

最後總經=口=(請放大黎睇睇^^)

真係屈左好耐--

五星白金會員 #2
冇我你屈到咁多-.-
gd聽日加番- -
四星黃金會員 #3
600幾m經對於你個陣黎講應該有兵升左lv(我沒記得12x-13x lv)都係幾百m經升一次
如果次次都屈到咁多~我諗你個兵陣分分鍾升都快過我~搞到我好怕怕:face_l_16:
但我睇唔明點解你要咁多隻mp女~同埋隻舊血權沒mp:smilie_O_o:
一星新手會員 #4
原帖由 heitung221 於 2009-9-15 07:18 PM 發表
600幾m經對於你個陣黎講應該有兵升左lv(我沒記得12x-13x lv)都係幾百m經升一次
如果次次都屈到咁多~我諗你個兵陣分分鍾升都快過我~搞到我好怕怕:face_l_16:
但我睇唔明點解你要咁多隻mp女~同埋隻舊血權沒mp:smili ...

其實係好彩,嵐仔走左,右死剩一隻巫師
我咁多隻mp女係因為有位剩同埋打軍曹就唔只用咁小(我回mp都係mp女回,燕1主要係封冰)
隻舊血權有mp牙--(唔知有冇理解錯你ge意思)
其實我唔知點解屈經好易中bug(嵐仔好清楚)

五星白金會員 #5
係- -我亂放殺晒d怪就走左場- -原來死剩一隻- -

d bug多羅羅

見左10幾次 426lv= =

1704血之雪女

無視攻擊mp女之只秒主角

bug下之無能臣2

你死你事

眼見未為真,耳聽才是真

肥台時鐘落技位

走場之無影企位

一星新手會員 #6
但隻主一死,無論中唔bug都死左出去
五星白金會員 #7
原帖由 夜花月 於 2009-9-15 09:52 PM 發表
但隻主一死,無論中唔bug都死左出去

無錯無錯
一星新手會員 #8
如果要多經就同人一入戰,另外一個人走左先可以屈到咁多經,試問你有冇人可以幫你入左戰整完bug就走場,等你10幾分鐘先出黎再打--

仲有隻於台被象神定住左都識瞬移,有時仲會瞬隻巫師去我d兵到玩遊戲--

五星白金會員 #9
我就係呢d咁有耐性既人- -
一星新手會員 #10
原帖由 砂嵐 於 2009-9-15 10:09 PM 發表
我就係呢d咁有耐性既人- -

ok--聽日你就同我表演下你既耐性
五星白金會員 #11
聽日唔得閒-3-
四星黃金會員 #12
我既意思係指~如果隻舊權係咁少mp~
我諗你一係屈經~一係頂怪
但屈經時我諗你如果唔夠力一定好辛苦先殺到於台
當然~過去既事無為再提~只係討論下姐:smilie_:D5:
一星新手會員 #13
原帖由 heitung221 於 2009-9-15 10:35 PM 發表
我既意思係指~如果隻舊權係咁少mp~
我諗你一係屈經~一係頂怪
但屈經時我諗你如果唔夠力一定好辛苦先殺到於台
當然~過去既事無為再提~只係討論下姐:smilie_:D5:

因為以前沒諗過打冰血殿,所以聽左d衰人講剩係配血...
我之前真係用黎頂怪...
殺於台用權會好煩,所以我通常都會用雪姬/雷獸@@
四星黃金會員 #14
我隻權一開始就打算3000血1000mp全力
後來發現屈於台同頂怪一樣咁正~先沒重點:victory:
五星白金會員 #15
果D物品你買定抽架,下下都係貴野@_@
一星新手會員 #16
我唔鍾意做d賭博性既野
三星高級會員 #17
奇實屈經係咪
整係燒隻巫師打@@