夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
要求瞬間之書可以飛風2!!!!!!
改版之後~點解瞬書無得飛風洞呢?????
我地升級..交任來來回回7..8分鐘~哂時間
定係gc遲d出終極瞬間之書呢=]? 又多左錢賺
pve cut到得返4個分流  無場升
呢家連瞬書都無得飛風2 ~ 係咪想趕絕我地??
又吾係吾知風洞條路鬼死咁長 ....
gc吾該整返瞬書可以風2 ~ 情願吾要白朗~

五星白金會員 #2
邊個話冇- - ?????
三星高級會員 #3
唔係有咩?無左咩?   唇唇 a____a?
二星初級會員 #4
無左風2 行去老連咁遠-_______-"
一星新手會員 #5
冇左呀..行死人啦=.=
三星高級會員 #6
風1 風2 礦1 礦2 都應該要有啦

每一個版圖都要有一個位置落腳啦

唔係咩野叫做 瞬移之書 呀 ?

飛完去仲要行 咁叫瞬移 ?????????????????
二星初級會員 #7
原帖由 文二少 於 2009-9-16 04:11 PM 發表

非常同意-0-!!!!!! 不過gc好似無理我地~
佢地咁得閒諗我地不如諗下點賺多d錢吧
四星黃金會員 #8
十分同意~~你比個白朗我...有鬼用咩...
d洞ge地圖..又唔瞬移..
系咪傻架呢~~"""
咁你不如 改到淨系可以改到飛城丫!!!"
八星無敵會員 #9
其實有玩台版都知,
港版今次改動係跟番台版設定,
修補番當初呢個錯既設定

至於開唔開放其他地方,
相信要好多玩家去信gc先有希望成功
三星高級會員 #10
非常支持 , 樓主 改topic 叫 官方豆豆入黎比個交代啦 !
五星白金會員 #11
原帖由 文二少 於 2009-9-16 04:11 PM 發表

我好鍾意你呢句!_!  正所謂,,gc食飽冇野做嘛@o@
二星初級會員 #12
我地發post咁耐~____________~
gc都無比交代我地.____. 嘈乜都無用
gc根本有錢賺就吾理我地
一星新手會員 #13
wow 唇唇0.0/
終極瞬移之書 我中意 *___*
或者VIP 7日瞬移之書 2XX點1張^0^/
四星黃金會員 #14
瞬移之書  不是應該每張地圖也有嘛?

行上風2  死人了..很浪費時間

那要瞬移之書有什麼
二星初級會員 #15
原帖由 #Suet. 於 2009-9-19 10:49 AM 發表
wow 唇唇0.0/
終極瞬移之書 我中意 *___*
或者VIP 7日瞬移之書 2XX點1張^0^/

w0w 你係邊個xD?
200幾點1張.____. gc又有錢錢收 $__________$ <--gc的眼
一星新手會員 #16
原帖由 c0xX唇 於 2009-9-19 02:33 PM 發表

w0w 你係邊個xD?
200幾點1張.____. gc又有錢錢收 $__________$  

我係奀雪v______v'
睇下有冇人買拉AvA 冇人買 佢咪整個9折10r xd`
二星初級會員 #17
原帖由 #Suet. 於 2009-9-19 10:31 PM 發表

我係奀雪v______v'
睇下有冇人買拉AvA 冇人買 佢咪整個9折10r xd`

終極瞬間之書~走進最強9折之路~!!!!!!!!!!!!!!!!!!
一星新手會員 #18
原帖由 c0xX唇 於 09-9-20 10:11 AM 發表

終極瞬間之書~走進最強9折之路~!!!!!!!!!!!!!!!!!!

哇*口*
唇唇好適合做商城Gm^____^
三星高級會員 #19
支持有返風2:smilie_:10:
四星黃金會員 #20
風2 冇就系一定架la...只不過系唔想走咁遠姐- -""!!
快d開返風2~
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數