夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
今日見佢講係ok買野+1$可換一隻超值產品包
剛好自己個表第想玩.咪換隻比佢唷.
估唔到一打開!!!入面只有一隻光碟
我左睇右眕都冇一個(序號)
哈哈!!!呃我地好啦!仲呃咪d新玩家!!!
最後幫表第裝完.轉頭再幫佢產左《夢之路娜》

OK便利店獨家1蚊超值產品包虛寶內容
[E]經驗值提升咒書[100%]-1小時 x 5  
[E]經驗值保護咒書-3回 x 5  
[E]強化捲軸:武器1-39 x 10  
[E]強化捲軸:防具1-39 x 10  
稀有體力恢復劑 x 99  
稀有魔法恢復劑 x 99  

感謝各玩家對《夢之路娜》的支持與愛護!<<<  把鬼!!!呃人公司
http://luna.gamecyber.net/01/news/20090917a.html

一星新手會員 #2
我都俾佢呃左
仲買左幾包tim
唉 幾蚊雞 當施捨啦
二星初級會員 #3
@@....係邊到睇到架?
二轉會員 #4
佢冇野呀?
寫哂明有呢d野但貨不對版
去消委會告佢囉
五星白金會員 #5
係係邊到睇到?!
五星白金會員 #6
GC係得既
貨不對版
偷改公告
三星高級會員 #7
唔係啊 甘都得...明呃wo 呢d叫做
我仲諗住 夜小小去買...GC甘窮架咩..
1$ 都唔放過= =
五星白金會員 #8
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-9-17 09:31 PM 發表
係係邊到睇到?!

本身樓主比o個個網有講~但係e+無左=.=得返學生正d野
二星初級會員 #9
gc呃錢...呢D唔係1蚊GA問題,呢D係啖氣GA問題
五星白金會員 #10
原帖由 計數機!! 於 2009-9-17 11:24 PM 發表

本身樓主比o個個網有講~但係e+無左=.=得返學生正d野

嘩...改公告都得?!!呢次真係呃人...
公然行騙..
唔怪之得我睇唔到樓主講既野
二星初級會員 #11
原帖由 yiu_198897 於 2009-9-18 12:56 AM 發表

產品包內容寫左話有個D野無左WO,咁點先?後面仲要教埋人點儲值序號....
仲要無埋個公告....明呃錢???
一星新手會員 #12
咁叫人點再信gc呀..................遲早一定會走好多人囉隻game
佢咁都呃可能下次點都呃入左好似冇入咁咪死
三星高級會員 #13
$1蚊都呃..唔係窮到咁掛..真係行街比錢乞衣都唔止$1啦.....如果有買呢個包既人真係可以去消委會告佢...

三星高級會員 #14
1蚊都呃? face_l_18:
二轉會員 #15
原帖由 yiu_198897 於 2009-9-18 12:56 AM 發表

1蚊都呃  好彩你back up哂face_l_18:  否則白白比gc呃1蚊face_l_18:
五星白金會員 #16
我有fd買左包,,入面都係得隻碟= =撕開哂....1個序號都冇-.-成個白雪雪...呃人既~~
四星黃金會員 #17
...:smilie_:D5:

官方什麼都不解釋要私改公告?

是不是現在改了買600點送果學生?:smilie_:)3:

回到最頂傳統版

選擇頁數