SGO - 星夢Online

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
戰天手腕裝備箱覺唔覺得比人用bug買走晒?前日34x件貨 琴日5點幾睇19x件貨 過多粒幾鍾116件貨 8點倒97件貨 9點半95件貨 今日冇晒貨@_@ 大把fd都話有問題._.
五星白金會員 #2
- - 唔知實情
撐你便是了
二轉會員 #3
:em014:   唔洗估喇  我d分身買哂
二轉會員 #4
邊有咁多得黎BUG啊- -
bug咁咁易咩
計我話官方扮9哂野收起左就真
再者,真係用bug清哂咁係game有mo見到先--??當佢條友mo放
咁你咁多fd都覺點解唔sd信去官方- -????
五星白金會員 #5
留名一陣再屌-.-

ps. 有無al econ撚黎解釋咩叫等優曲線-.-好撚難
二轉會員 #6
原帖由 S-Dis 於 2009-9-17 05:29 PM 發表
留名一陣再屌-.-

ps. 有無al econ撚黎解釋咩叫等優曲線-.-好撚難

我相信e到 真正具有知識既 都冇乜:em012:
二星初級會員 #7
覺呀- -~~~~~
無啦啦冇曬= =
六星鑽石會員 #8
@_@1日比人掃過百件
二轉會員 #9
原帖由 ●火之龍仔仔● 於 2009-9-17 05:59 PM 發表
@_@1日比人掃過百件

星夢係就係少人玩
不過我諗供應量仲未可以供應到比星夢所有玩家lor
二轉會員 #10
原帖由 美朱 於 2009-9-17 06:19 PM 發表

星夢係就係少人玩
不過我諗供應量仲未可以供應到比星夢所有玩家lor

:em012: 老老實實  網上賣 399  幾分鍾冇哂  我都覺得有人bug:em012:
六星鑽石會員 #11
佢出左後 3-4日加埋比人買都唔過60件啦-.-邊有可能1日冇左2百幾件-今日又冇左95件.-證據:就係尼中冇人放/唔見有人開店放/唔見有幾多人用/仲要有400個110lv?上 仲要d高lv大把人冇買

二轉會員 #12
原帖由 ●火之龍仔仔● 於 2009-9-17 07:32 PM 發表
佢出左後 3-4日加埋比人買都唔過60件啦-.-邊有可能1日冇左2百幾件-今日又冇左95件.-證據:就係尼中冇人放/唔見有人開店放/唔見有幾多人用/仲要有400個110lv?上 仲要d高lv大把人冇買

極到假設:
會唔會係官方自己開角色將d裝流入game.3.''
製造假像等人以為好賣得

如果唔係...除左bug真係解釋唔到- -
二轉會員 #13
原帖由 美朱 於 2009-9-17 07:53 PM 發表

極到假設:
會唔會係官方自己開角色將d裝流入game.3.''
製造假像等人以為好賣得

如果唔係...除左bug真係解釋唔到- -

:em014: 若果搵唔到證據係有人用bug  就唔可以成立
二轉會員 #14
:smilie_:10:  如果係bug 點解唔開始第一日果陣清哂d貨  要等多一日?
而家d 點品仲係網頁到賣?   如果係有用bug 應該所有 有存貨既點品都會冇哂   仲有冇剩?
二轉會員 #15
原帖由 老翁 於 2009-9-17 08:01 PM 發表
:smilie_:10:  如果係bug 點解唔開始第一日果陣清哂d貨  要等多一日?
而家d 點品仲係網頁到賣?   如果係有用bug 應該所有 有存貨既點品都會冇哂   仲有冇剩?
所以我個勁假既假設有機會成立A_A
二轉會員 #16
del........................................

八星無敵會員 #17
關我蛋治?^^
五星白金會員 #18
無用野都咁多點 鬼去買:cheers:
一星新手會員 #19
成個星期先賣出36件.一定係唔賣唔出.官方回收晒
三星高級會員 #20
我都覺得係官方自己收返起~
哈~佢見冇人買~不如收起佢~:smilie_:D5:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數