《神鬼奇兵》貼圖區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
聽日就係惡夢既開始...24小時開機...囧....
聽日準備入彩虹島捉寵=.=....試下勁唔勁先...
情人...你升咁快..我想抖下都唔得..囧:ro03:    真係要聽番首...逼得太緊...:mad:
係時候爆肝了...靠:funk:

65  阿波和阿豬
[/img]

一星新手會員 #2
WOW咁努力沖60  我先得55=.=
四星黃金會員 #3
請問 港服有幾多條線  多唔多人玩
因為我玩緊台服 唔清楚
二星初級會員 #4
留番多d 精力 放係ob 吧 o_0
二星初級會員 #5
我都想=.=  唔係睇住有活動都唔咁博:loveliness:

港服有8條線~
二星初級會員 #6
原帖由 ωΑi 於 2009-9-18 12:32 AM 發表
WOW咁努力沖60  我先得55=.=

你game叫咩名0.0 可能識.
五星白金會員 #7
小心爆肝呀
咁鬼博....
二星初級會員 #8
原帖由 sdewwe 於 2009-9-18 08:13 AM 發表
小心爆肝呀
咁鬼博....

就快爆:mad:

留番半個OB先再爆:ro01:
五星白金會員 #9
直踩幾多個鍾丫!!!!!!我踩左60個鍾 之後頂唔順 訓左3個鍾 再爆多次~~~~
二星初級會員 #10
原帖由 FATDOG 於 2009-9-18 09:06 AM 發表
直踩幾多個鍾丫!!!!!!我踩左60個鍾 之後頂唔順 訓左3個鍾 再爆多次~~~~

踩咁耐..太辛苦了=.="   24小時玩18訓6就夠=.=
五星白金會員 #11
原帖由 波波源@v@ 於 2009-9-18 09:14 AM 發表

踩咁耐..太辛苦了=.="   24小時玩18訓6就夠=.=

同頽青冇分別..

我d肝留返24號ob先用1
二星初級會員 #12
想問下你技7果招係咩黎
個icon咁似刺客招隱形- -
五星白金會員 #13
cb姐=.=
駛唔駛爆肝咁升呀...........
個活動好吸引人咩???
得隻稀有寵物 長耳貓 姐........
個稱號物品好似有限期喎 咁就冇咩用啦
二星初級會員 #14
我7技果照係隱身:em014:
二星初級會員 #15
原帖由 wan12345 於 2009-9-18 04:05 PM 發表
cb姐=.=
駛唔駛爆肝咁升呀...........
個活動好吸引人咩???
得隻稀有寵物 長耳貓 姐........
個稱號物品好似有限期喎 咁就冇咩用啦

好似永久的。。=。= 同埋聽聞有套30LV能力既裝。。1LV可以用:smilie_:D4:
四星黃金會員 #16
:smilie_:10: 爆得好鬼勁
六星鑽石會員 #17
波仔好有型呀...by草良
二星初級會員 #18
原帖由 BB79 於 2009-9-18 06:52 PM 發表
波仔好有型呀...by草良

THX草良:smilie_:D5:
四星黃金會員 #19
法師要加d咩技同點 因為味玩過 :smilie_??:
法師升LV好唔好升   單升有冇問題  
D防係唔係好低 低到比怪打幾下就死:smilie_??:
以一般既裝黎講
THX

二星初級會員 #20
原帖由 tSz0819 於 2009-9-18 10:00 PM 發表
法師要加d咩技同點 因為味玩過 :smilie_??:
法師升LV好唔好升   單升有冇問題  
D防係唔係好低 低到比怪打幾下就死:smilie_??:
以一般既裝黎講
THX

法師多數係全智。。。升技請留意官網有攻略。。

防係咪低。。睇下打咩怪。。打普通怪既都OK。。。

同埋你真係有錢防就唔會太差。。入防石=V=

單升55左唔錯。。個人認為。。裝備盡量有時間刷靈魂裝。。如圖
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數