夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
點解我睇今期最新PC GAME WEEKLY 話玩家要求官方捉外掛既?
一星新手會員 #2
傻啦
外掛仲好多人用到
只係無公開 點先用到,官方唔知點入到迷封唔到0.0

一星新手會員 #3
點會咁易冇哂外掛?
二轉會員 #4
你不如試下叫全世界捉哂所有既蟑螂, 老鼠...etc?
捉極咪又係有
最緊要係搵到個源頭(外掛)
二星初級會員 #5
但可能我玩得少, 我真係搵唔到= =:smilie_:P2:

如果有, 應該會有人講係邊度賣, 之後愈黎愈多人用

但9 月計...真係無見過
二轉會員 #6
原帖由 【小峰】 於 2009-9-20 12:47 PM 發表
但可能我玩得少, 我真係搵唔到= =:smilie_:P2:

你係咩server?
係咩地圖搵?
三星高級會員 #7
12點後外掛橫行-.-
風聲入口(外掛熱點)@o@
二星初級會員 #8
風洞1層, 右下角果度, 都係晚晚有外掛掛機 .. ~.~

就連山谷最近都有人掛機打妖精女王 ..
不過果度多人刷王經過, 好多時都會比人殺左 .. 一.一

二轉會員 #9
原帖由 乖貓貓 於 09-9-21 02:39 AM 發表
風洞1層, 右下角果度, 都係晚晚有外掛掛機 .. ~.~

就連山谷最近都有人掛機打妖精女王 ..
不過果度多人刷王經過, 好多時都會比人殺左 .. 一.一

條友打得山谷 榜上有冇名:smilie_:D4:
二星初級會員 #10
原帖由 kingtom 於 09-9-21 06:30 PM 發表

條友打得山谷 榜上有冇名:smilie_:D4:

:smilie_/): 咁都比你留意到 ..
費事講人壞話啦, 自己估 .. face_l_18:
二星初級會員 #11
原帖由 kingtom 於 09-9-20 10:25 AM 發表
你不如試下叫全世界捉哂所有既蟑螂, 老鼠...etc?
捉極咪又係有
最緊要係搵到個源頭(外掛)

找蟑螂母face_l_18:
VIP會員 #12
原帖由 【小峰】 於 09-9-20 12:47 PM 發表

梗係有人用外掛啦
好似打妖精女皇咁
見同一個同盟既人..
半夜野外掛機係出王個位
好算..冇引怪殺佢..
到幾個鐘後又見第2個
就引怪殺佢 降左佢1 lv..
冇外掛就假..
回到最頂傳統版

選擇頁數