夢之路娜

主題列表 登入
五星白金會員 #1
唔係想幫GC或者GM講說話......
只不過有時真係睇唔過眼d低能仔........
你唔滿意Gm搞既活動...你咪唔好參加囉..又無人叫你參加...
你唔滿意GC代理...你咪唔好玩囉...
係咪有人要拎支槍逼你玩?
就係因為你地d班人...搞到好多人想玩都無得玩...
四星黃金會員 #2
原帖由 gold3gold3 於 09-9-21 11:26 PM 發表
你唔滿意Gm搞既活動...你咪唔好參加囉..又無人叫你參加...
就係因為你地d班人 ...

完全同意啦,支持你:victory:
六星鑽石會員 #3
原帖由 gold3gold3 於 09-9-21 11:26 PM 發表
就係因為你地d班人...搞到好多人想玩都無得玩...

完完全全唔同意你呢個講法...你都好矛盾下..!!

係咪有人要拎支槍逼你玩?  你都識講啦!!! 咁係咪有人迫佢地唔玩咩??
五星白金會員 #4
原帖由 ☆劍仔★ 於 09-9-22 02:12 AM 發表

係咪有人要拎支槍逼你玩?  你都識講啦!!! 咁係咪有人迫佢地唔玩咩??

咁點解班人唔滿意都要玩,冇錢投又要叫埋一份係到曬大家時間
自己亂叫價開心就夠,完完全全唔識體諒人
搞到真係想投果班冇得投,我估唔小人草左錢想參加呢個活動

題外話:我覺得就算gc令人幾反感都好 gm都係打份工唧
大家句句粗口咁鬧法有o的誇張
心比心你o的客咁對你你會點
五星白金會員 #5
原帖由 吉祥娃娃 於 09-9-22 03:34 AM 發表

咁點解班人唔滿意都要玩,冇錢投又要叫埋一份係到曬大家時間
自己亂叫價開心就夠,完完全全唔識體諒人
搞到真係想投果班冇得投,我估唔小人草左錢想參加呢個活動

題外話:我覺得就算gc令人幾反感都好 gm都係打份 ...

算啦~~佢地只係諗到自己開心....從來都唔會諗人地........
五星白金會員 #6
原帖由 ☆劍仔★ 於 09-9-22 02:12 AM 發表

只係我想講...你唔玩還唔玩....
可唔可以諗下d想玩既人呢??
一味係到叫價...最後又係係到玩野........
咁做只係低能...無聊既表現........
你唔滿意佢d活動...你可以去信去投訴
都唔駛係個ser搞三搞四.......搞到班真正想玩既人無得玩架

ps.可來矛盾?從來都無人逼你玩定唔玩...只係你自己想玩定唔玩...
你唔滿意個代理大可以唔玩佢d game...我只係俾意見唔滿意既人...
我又何來有逼佢地唔玩呀???
但係你地唔滿意還唔滿意...咪低低能能搞埋d野係到影響其他人啦~
三星高級會員 #7
完全同意樓上咁多位既講法

比我係GM 我都有D火火地 阻住晒收工 ...

但最後套天地氣韻比邊個投左去呢 ? 有冇人知幾錢成交左 ?
二星初級會員 #8
昨晚的活動, 我個人覺得GM盡了力去維持秩序,
只是有一班『死小孩』由始至終就是要弄亂了這個活動,
哪一些人是擺明車馬是阻礙拍賣進行,
明眼人一看就知了... 那些人還說報警, 並挑戰GM...

有時GM搞活動, 會因為各種遊戲環境, 而有所限制,
都要大家合作才能順利完成吧.
另外, 參與活動與否是個人的自由,
但是故意要影響活動進行, 只會換來別人怒視.

回樓上 #7 , 以昨晚GM所出的紅字, 到最後天地套裝沒有成交價,
估計是流標了.
三星高級會員 #9
原帖由 kit0504 於 09-9-22 09:56 AM 發表
昨晚的活動, 我個人覺得GM盡了力去維持秩序,
只是有一班『死小孩』由始至終就是要弄亂了這個活動,
哪一些人是擺明車馬是阻礙拍賣進行,
明眼人一看就知了... 那些人還說報警, 並挑戰GM...

有時GM搞活動, 會因為 ...

即係冇拍賣到 ~~" ?
一星新手會員 #10
咁套流浪者幾錢成交?唔知pve個情況會唔會咁壞,的確好多無聊人:smilie_O_o:
三星高級會員 #11
原帖由 紙紮乂綾 於 09-9-22 12:30 PM 發表
咁套流浪者幾錢成交?唔知pve個情況會唔會咁壞,的確好多無聊人:smilie_O_o:

印象冇記錯就係 15e ... 不過有人話係 22e

唔知有冇錯
五星白金會員 #12
人地返工搵飯食,你地就搞亂佢,係要同佢玩~ 搞到人地遲放工就唔好啦~
真係睇唔過d傻仔,點解可以咁無聊走去搞亂人地個活動? 果頭吹人地投黑投又乜又乜~
最後又搞亂人地~ 搞到愈投愈耐~
以上只係個人意見,無立場意見
二轉會員 #13
原帖由 紙紮乂綾 於 09-9-22 12:30 PM 發表

pve有冇ser7先face_l_18: ?
見官網改都冇改啵
我仲有個小建議
下次官方可唔可以搞呢d類似既活動時 強制性要40級以上先參加得到?
40lv以上既玩家都唔希望自己個ac會被封呱

回到最頂傳統版

選擇頁數