夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #1

有錢冇地方洗 ? 想要高級道具 ? 又或者係高級套裝嗎,今次 GM 幫到你,只要你財力雄厚,道具分分鐘全部到手,想知道如何到手,就立即留意一下活動內容啦!

活動名稱: 一生總要豪一次
活動對象: 所有《夢之路娜》的玩家
活動詳情:請按此瀏覽

紫之月伺服器分流 7
2009-09-21 ( 一 ) 20:30 ~ 21:30
白之月伺服器分流 7
2009-09-22 ( 二 ) 20:30 ~ 21:30
紅之月伺服器分流 7
2009-09-23 ( 三 ) 20:30 ~ 21:30

感謝各玩家對《夢之路娜》的支持與愛護!

據我所知,流標的話係賣比第2高價既玩家,

例如:最高價係20憶,第2高價係5憶,

而出最高價既玩家冇錢比就會出現流標既情況,

該道具就會賣比第2高價既玩家

咁樣對其他玩家絕對唔公平,如果有人可以出6憶至19憶,佢地就會冇左個機會..

官方既答覆「騷擾活動進行的玩家會被停權一天」

二星初級會員 #2
gc今次安排實在太吾公平-____________________-
不過gm哥哥好好笑a0a
二轉會員 #3
pve琴晚比人搞事 2套都冇左 而家d小朋友真係應該入青山face_l_18:
三星高級會員 #4
例設開價10億.跟住果個10億100萬.之後D人開2x億.我點開價呀.
跟住無俾錢GM02.佢賣左俾第2個玩家..輸左100M俾人.
咩世界黎嫁..又無話拍賣方式係咁..又唔公告下喔..

一星新手會員 #5
當 時 好 混 亂 =_=
四星黃金會員 #6
根本系傻ge=.=""!!!
流標就應該 重新拍賣la"!!!
咁如果 兩個人夾埋= =
1個出5億~1個出100億~~
咁流標比第二個..佢地果個集團- -""!!咪成功左lo~.....
GC都唔考慮下其他因素- -"!!!

不公平是皇道= =??"GC的座右銘~
五星白金會員 #7
pvp仲搞笑=.=成班玩gm...吾比佢收工
一星新手會員 #8
騷擾活動進行先停權一天,用外掛又係停得個一個鐘,
驚死嚇走啲人流咁,咁冇品既玩家,留黎托咩:smilie_:)3:
二星初級會員 #9
d活動根本就有問題 搞活動d人唔係咁都諗唔倒實有人搞屎棍呀?? 實預左人有玩野架啦....

官方搞活動都唔諗得周詳d....
二星初級會員 #10
果D亂咁叫價既玩家, 應該清空晒佢GC帳號入面人物D裝備同道具啦 ..
用嚟補償拍賣上損失既差價都好啊 .. ~.~
回到最頂傳統版

選擇頁數