《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #1
hiya:em015: 打殘爛肉盟打殘爛肉盟! 睇你地串得幾耐! 現正招集不死班戰友:em015:  10月份歸隊:smile_38.gif: 爛肉盟禁撚串!e次實收佢地皮
二星初級會員 #2
加油!!合法的推推推推
二星初級會員 #3
快d搵人歸隊喇 , 唔係淨係識龜縮唔識歸隊下丫 :)

幫你地推埋post又點話姐 ,

不死餘孽快d上黎報名先 ,

唔係連post都唔回下咁cheap架咩?

定係留條路比自己 , 又唔知邊個出黎講無代表性云云 face_l_18:

上黎回下呢個post喇 , 安信2036天下第一契弟 ^.^v
二轉會員 #4
不死快d打殘佢地啦:smilie_/(:
唔好比班垃圾得串進尺丫ma~
四星黃金會員 #5
垃圾曲線post :offtopic:
要返就會返 唔洗係到開post的 :em012:

一星新手會員 #6
其實你系咪無聊呢 ? 樓主

不死的 , 報上名來 , 等不死朋友可以知你係乜水 , 可以代表佢地出言
甚至懷疑之前話9月有60條友又系咪你呢 ?
搞到不死 同 煉獄D人 , 2000日日嘈

煉獄的 , 2個字 , 低B ! 做埋D鼠輩行為 , 敢做唔敢認 ! ( 只針對樓主 ) :smilie_:)3:
二星初級會員 #7
原帖由 打殘爛肉盟 於 09-9-26 03:27 PM 發表
hiya:em015: 打殘爛肉盟打殘爛肉盟! 睇你地串得幾耐! 現正招集不死班戰友:em015:  10月份歸隊:smile_38.gif: 爛肉盟禁撚串!e次實收佢地皮

極之不解地回POST ......

點為之打殘?

打機會殘 定係 你係GM比人打你會痛所以殘呢?

如果係..我勸你唔好打機了... 唔係..你唔止會殘... 仲會死的呢 ^_^

又如果你係不死既.. 應該好清楚我地既動向嫁

又為咩出個POST要通知全世界10月歸隊呢?
四星黃金會員 #8
低級借刀
三星高級會員 #9
自打嘴巴:smilie_??:
扮解釋上次壇野唔係你地做,:smilie_:(: :smilie_??:
二星初級會員 #10
原帖由 一人少句 於 09-10-7 10:14 PM 發表
自打嘴巴:smilie_??:
扮解釋上次壇野唔係你地做,:smilie_:(: :smilie_??:

單野你做架? 咁大反應既:smilie_O_o:
三星高級會員 #11
原帖由 弒屮命 於 09-10-7 11:25 PM 發表

單野你做架? 咁大反應既:smilie_O_o:

覺唔覺你句野有d心虛?
唔明我意思?
我話呢個post係咪扮緊野
用呢個post掩飾返60人果壇野唔係你地講呀:ro08:
扮哂好無奈好無辜,想整多壇野還自己更多清白:ro07:
掩飾得更切底..
咁樣會唔會明d?:cry:
二星初級會員 #12
原帖由 一人少句 於 09-10-8 09:42 PM 發表

覺唔覺你句野有d心虛?
唔明我意思?
我話呢個post係咪扮緊野
用呢個post掩飾返60人果壇野唔係你地講呀:ro08:
扮哂好無奈好無辜,想整多壇野還自己更多清白:ro07:
掩飾得更切底..
咁樣會唔會明d?:cry:

你唔好迫我笑啦=.= 話我地有60個不死出番黎打你地煉獄既,講呢句既100%係你地煉獄d人0.0

要證據你自己睇番之前d回覆0.0 唔好係到扮無知, 我唔係扮無奈,係真係無奈,煉獄唔夠打,要玩埋呢d狗野?

成日扮我地d人,開個post話乜話物,全部係你地憑空想像ja :(  想屈我地,要用下腦架>.<  所以你快d番去用下腦下次點屈face_l_18:
五星白金會員 #13
原帖由 弒屮命 於 09-10-9 10:42 AM 發表

你唔好迫我笑啦=.= 話我地有60個不死出番黎打你地煉獄既,講呢句既100%係你地煉獄d人0.0

要證據你自己睇番之前d回覆0.0 唔好係到扮無知, 我唔係扮無奈,係真係無奈,煉獄唔夠打,要玩埋呢d狗野?

成日扮我地d人,開 ...

你咪亂話人啦!!

人地邊有扮無知 扮唔知之嘛!face_l_18:
三星高級會員 #14

講過   實行唔到
到臭左 (又)屈落人地到
唔話你叻仔識兜路 仲可以用咩形容到
臭左都扮完喇,洗唔洗又整多壇野出黎博更多信任
有咁既必要?
一星新手會員 #15
原帖由 一人少句 於 09-10-9 10:37 PM 發表

講過   實行唔到
到臭左 (又)屈落人地到
唔話你叻仔識兜路 仲可以用咩形容到
臭左都扮完喇,洗唔洗又整多壇野出黎博更多信任
有咁既必要?

又關你條碌撚尻事咩 叫撚左你有種開正身黎講 開分身做咩?呢到唔係墨湘 殺唔到你wo 洗5洗咁淆呢~
仲有 E +邊個比人打到仆街就心照了~有d傻系連個城都冇撚埋 真係jj毛都甩啦 差在幾時禿撚埋個頭姐 :)
三星高級會員 #16
原帖由 手殘撚 於 09-10-10 07:17 AM 發表

又關你條碌撚尻事咩 叫撚左你有種開正身黎講 開分身做咩?呢到唔係墨湘 殺唔到你wo 洗5洗咁淆呢~
仲有 E +邊個比人打到仆街就心照了~有d傻系連個城都冇撚埋 真係jj毛都甩啦 差在幾時禿撚埋個頭姐 :)

點解我唔用正身
交代過 你自己唔識理解你既事
我都想知 其實你個腦係咪理解唔到一D野:ro08:
你認為我真係會禿撚埋個頭?face_l_18:
真係連jj毛都甩? (係呀,我先係打機打上腦:smilie_O_o: )(*我先係打機打上腦)
串人地講心照呢就句句入哂骨
到自己講心照呢 就完全無問題 (到我自己講就唔撚係果回事,我有我原因咁柒樣果d)
只有我先講得 我大哂 成條路我打橫行你吹 (果d西野呢:smilie_8): ) 叻仔:ro07:
仲有,,我真係諗唔到你下一part會搵咩位比自己落台,因為次次都唔同

二星初級會員 #17
原帖由 一人少句 於 09-10-11 08:50 PM 發表

點解我唔用正身
交代過 你自己唔識理解你既事
我都想知 其實你個腦係咪理解唔到一D野:ro08:
你認為我真係會禿撚埋個頭?face_l_18:
真係連jj毛都甩? (係呀,我先係打機打上腦:smilie_O_o: )(*我先係打機打上 ...

墨 湘 邊 位 ?
三星高級會員 #18
原帖由 弒屮命 於 09-10-12 05:34 PM 發表

墨 湘 邊 位 ?

唔識搵我d post?
一星新手會員 #19
原帖由 弒屮命 於 09-10-12 05:34 PM 發表

墨 湘 邊 位 ?

原帖由 手殘撚 於 09-10-10 07:17 AM 發表

等我引用下某君妙答:
你有聽過..眾裹尋他 <--呢句成語呢 ......好多時都係你身邊出現 只不過係你唔認得我罷了.

但見到你地想搵我地幾個 偏偏我地又係你地身邊你地又唔知

我又覺得幾得意 ... 所以先冇出黎者 ^^" (次要原因)

都係個句 我一定會參戰的 唔會要你地等到2036年既 ...
一星新手會員 #20

擺到明系煉獄講又點個能樣呀 ?
好明顯串緊你無料啦, 死剩種...

偷經 你就勵..
打交? 咪on-9一條 彈下彈下(SOS) 成條軟J 甘咯, 5信自己往下望下

吹?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數