夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #1
紅之月幼稚園d人真係有品 入黎睇
佢地團有一個叫 大嘟v3v 既人
黎搶怪 我地就叫佢唔好搶
搶搶下又話我個朋友黑佢憎
我地say左sorry都搶
我火都黎係全頻話佢
之前佢仲吹人黎搶怪~~~唉
仲開紅打死我 勁冇奈
一星新手會員 #2
哥哥`  :funk: 您要知道咩叫 先撩者賤;}
系您請 大嘟去搶您場!   仲要開埋喇叭*
我地 睇到之後先到!___!' 您話 要我人妖添 ;
您同您朋友 做咩甘乞拒 僧 我就五知拉! :smilie_:)3:
一星新手會員 #3
第一我要向你say sorry先
因為好多男都會玩女
第2 係佢同我講見我一次場就搶
我見佢走我先全頻冇叫過你地...........
五星白金會員 #4
都唔明 做咩成日嘈交o的人就要話人係人妖
*路過 走人~
一星新手會員 #5
原帖由 吉祥娃娃 於 09-9-26 09:43 PM 發表
都唔明 做咩成日嘈交o的人就要話人係人妖
*路過 走人~

米就系l0r-00-'  
第1;  我接受您既s0r ,
第2; 您同拒之間 既恩怨亦五關 本會事-,-
點解又要 拎 公會名出泥講尼 :funk:
拒叫 我地去睇下 咩事!; 我地刀系想了解下!
1去到您就叫我地搶-,-  依家又話我地無品 .
s0sad:ro08:
二星初級會員 #6
樓主 我明白你既苦況:smilie_O_o: 你要知道隻隻game都有好多kai子:smilie_:D4: 條友叫佢工會D人去搶你怪 仲開紅殺你~ 仲要反問你點解同個工會有關拎佢個工會出黎講? 睇黎打機打到仲未訓醒  正所謂物以類聚~果個工會既人品係點 我諗已經心中有數:smilie_O_o:
一星新手會員 #7
一個人 認定成個公會 a_a?!!
你有乜唔滿意..直接同我講!!
七星元老會員 #8
@@............  原來係咁...HAHA舞舞~~
二轉會員 #9
原帖由 白雷 於 09-9-27 10:59 AM 發表
樓主 我明白你既苦況:smilie_O_o: 你要知道隻隻game都有好多kai子:smilie_:D4: 條友叫佢工會D人去搶你怪 仲開紅殺你~ 仲要反問你點解同個工會有關拎佢個工會出黎講? 睇黎打機打到仲未訓醒  正所謂物以類聚~果個工會既 ...

施主, 所謂斷章取義既意思, 我諗閣下會明白, 除非你能夠證明個班友係物以類聚, 否則唔能夠斷定個會一定係kai子會@@
不喜物插 路過人 88face_l_18:
二星初級會員 #10
原帖由 kingtom 於 09-9-29 08:33 PM 發表

施主, 所謂斷章取義既意思, 我諗閣下會明白, 除非你能夠證明個班友係物以類聚, 否則唔能夠斷定個會一定係kai子會@@
不喜物插 路過人 88face_l_18:

你d理解能力真係無得頂:smilie_:D4: 笑左~

原來一個工會既人幫工會既人搶怪係唔關個工會事~o~第一次聽呢d咁on9既理論~.~kai到唔知俾咩反應:smilie_O_o:

以往遇到既on9玩家都叫做有文化@.@依家d on9@.@真係唔知好嬲定好笑@.@文化水平低下@.@仲要扮
x合會既語氣@.@笑死人
一星新手會員 #11
原帖由 白雷 於 09-9-30 05:14 PM 發表

原來一個工會既人幫工會既人搶怪係唔關個工會事~o~第一次聽呢d咁on9既理論~.~kai到唔知俾咩反應:smilie_O_o:

以往遇到既on9玩家都叫做有文化@ ...

你又知咩事...
依家唔係去幫大嘟搶啊..
係樓主邀請我地去搶..唔通唔去?
四星黃金會員 #12

ON9前on9後, 你都唔會比你講既人好得幾多= = 頂多50步笑100步
二轉會員 #13

難道一個工會既人幫工會既人搶怪 係關 整個公會既人事(連冇幫搶怪既人都關)? 我只係知咁多野^^ 不喜物插
一星新手會員 #14
原帖由 白雷 於 09-9-27 10:59 AM 發表
樓主 我明白你既苦況:smilie_O_o: 你要知道隻隻game都有好多kai子:smilie_:D4: 條友叫佢工會D人去搶你怪 仲開紅殺你~ 仲要反問你點解同個工會有關拎佢個工會出黎講? 睇黎打機打到仲未訓醒  正所謂物以類聚~果個工會既 ...

~_~朋友們何必再為 此事發生口戰:loveliness:
當時人刀未 出聲 .您嘈乜 野-,- ?!
您 當時在場?!  您知道 件事既發生 經過?! :ro08:
再多講 無謂拉 , 哥哥;}
六星鑽石會員 #15
原帖由 Ak1bab1` 於 09-9-26 08:55 PM 發表
哥哥`  :funk: 您要知道咩叫 先撩者賤;}
系您請 大嘟去搶您場!   仲要開埋喇叭*
我地 睇到之後先到!___!' 您話 要我人妖添 ;
您同您朋友 做咩甘乞拒 僧 我就五知拉! :smilie_:)3:

比番小小風度好啵 開口埋口話人 人妖 見到就憎 :band:

好心你啦男仔之家仲話女仔 人妖 男女不分\口/
六星鑽石會員 #16
玩GAME係咁架啦:victory: :victory:
回到最頂傳統版

選擇頁數