巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
冇玩幾個月e+玩番汁完個兵陣就post上黎
放左2隻幻入倉收左2隻破防野.........升埋臣2去打寶.....雖然加陣都打緊

e+個樣係咪好潮呢-0-"收左件深衣同換左羊符加埋鬼5連.......打怪係慢d....勝在安全

唔知點解改唔到個名做宣武功臣

版換左臣.....點知升臣悶牙呢......所以都係吸升算.....橫掂打於台都係等出寶...出到既比人代升算-0-

係倉拎番出黎孔明入左倉...點都覺得個陣要有小小美色- -

點解要轉個圖牙>x<以前個任樣咪仲好= =""

本黎全體e+轉左全力.........

只係用黎升臣用......升完就轉番做念力c

三星高級會員 #2
加油轉埋臣2佢呀:smilie_8):
六星鑽石會員 #3
原帖由 ☆豆﹏腐■ 於 09-9-28 12:07 PM 發表
加油轉埋臣2佢呀:smilie_8):

:smilie_8): 吸升中
氣功真係好悶........吸升算-0-"
四星黃金會員 #4
睇黎你個陣一定係以祖同臣為主力(2轉)
加油加油!!!好快勁過我了=[
六星鑽石會員 #5
原帖由 heitung221 於 09-9-29 07:31 AM 發表
睇黎你個陣一定係以祖同臣為主力(2轉)
加油加油!!!好快勁過我了=[

唔係-0- 係以台幻同臣做主力........

都唔知幾時先勁過你 - -.....e+都放棄埋升主.....
四星黃金會員 #6
咁只講2轉~你隻祖全力唔會完全唔用呀= =?
二轉會員 #7
隻燕1樣衰左咁多既-.-?
六星鑽石會員 #8
原帖由 heitung221 於 09-9-29 06:00 PM 發表
咁只講2轉~你隻祖全力唔會完全唔用呀= =?

- -應該都唔會啦...因為隻妖胡都放左.............
六星鑽石會員 #9
原帖由 風魔仔 於 09-9-29 06:40 PM 發表
隻燕1樣衰左咁多既-.-?

係喎............真係好核凸...

唔知有冇高人教點樣轉番以前個look
四星黃金會員 #10
隻祖我都係之前貪玩先諗著無想300
返正我仲有3本~升完佢無想300分分鐘送佢入倉換申2:smilie_:D5:
六星鑽石會員 #11
原帖由 heitung221 於 09-9-29 08:03 PM 發表
隻祖我都係之前貪玩先諗著無想300
返正我仲有3本~升完佢無想300分分鐘送佢入倉換申2:smilie_:D5:

祖e+我反而後悔重左佢點...........

e+力祖又唔雖要佢打.......又用唔到生死...........好似浪費個將位......
五星白金會員 #12
用主角最好,D二轉做襯托架咋:smilie_:10:
六星鑽石會員 #13
原帖由 大師父 於 09-10-9 08:47 AM 發表
用主角最好,D二轉做襯托架咋:smilie_:10:

係- -

不過有d想洗主角點

加招技既秒數唔加爆擊
一星新手會員 #14
好勁啊!!!!!!!!!!!
回到最頂傳統版

選擇頁數