《命運之鑰》心得資料區

主題列表 登入
三星高級會員 #21
樓主~我回貼唔係支持你
係支持你呢一句 "別放棄詠夜這個酷職業"face_l_18:
二星初級會員 #22
幫你推推:)
五星白金會員 #23
原帖由 hoho999666 於 09-9-30 06:58 AM 發表

條公式錯左@@
如果條友暗傷56% 咁咪 900*0.56=504

正確公式係 900*(1+暗傷-暗防)
..教錯人:em012:

對5住囉.....:smilie_:D3:
五星白金會員 #24
原帖由 ernestlhh 於 09-9-30 11:04 AM 發表
咁樓主玩力智有無經常miss既問題?
因為我見你2轉時好似洗左
感覺提升魔法命中既技好似係為左力智既人而設

同埋我想問下噬血呢招既狀況係點呀?
噬血:將吞噬能量的闇黑之力附加自身,使得在攻擊目標時能將傷害轉 ...

對於打怪來說, 力智煉獄不會常有Miss出現, 但命中率總比精智煉獄低!
魔法命中, 若你要點, 必須點滿, 效果才會突出!!
噬血, 我升多數級會測試, 因為我要點血祭玩玩, 到時給大家一個答覆吧:smilie_:)3:

感謝你的疑問;D
五星白金會員 #25
原帖由 料埋小子 於 09-9-30 02:30 PM 發表
如果戰場對面有聖祭落個暗防 練獄會幾難打
同埋練獄打d 精高ke lulu 會miss miss miss
全精牧同埋精體元

對, 你講得非常岩!!
因此, 血祭這招是為他們而設, 我們打高miss的lulu, 主要靠痛苦->吸血->血祭&絕殺(絕殺計魔命, 常不中, 但無詠唱, 可試試)!
六星鑽石會員 #26
原帖由 冰之﹏子 於 09-9-30 09:22 AM 發表
不如講下咒應該點up lv-_-

咒升得快ge啦
五星白金會員 #27
原帖由 冰之﹏子 於 09-9-30 09:22 AM 發表
不如講下咒應該點up lv-_-

咒術師係要一只一只怪咁打;D??慢慢, 慢慢, 慢慢, 渡過左1-60級既生涯, 你就開始開心都不得了~~~旺旺泡FU!
一星新手會員 #28
支持詠夜,,咁多個族最令都係佢
公測開始第一個人就係詠夜-)
一星新手會員 #29
我想係度講樓主有少少錯.暗影祭司雖然係勁.但係每招技都要回好耐.所以PK好輸蝕
本人所以轉玩全力型煉獄
五星白金會員 #30
原帖由 manhimlam 於 09-10-1 04:51 PM 發表
我想係度講樓主有少少錯.暗影祭司雖然係勁.但係每招技都要回好耐.所以PK好輸蝕
本人所以轉玩全力型煉獄

無錯, 要30秒時間, 但若打公會戰, 他一下封技再痛苦, 很多人會死...!

什麼??全力??你靠幻影打怪?.?你好少暴擊架喎!!
四星黃金會員 #31
我由魔導轉左去使者=3=現在是一名力敏使者/.\爆擊41%是極爽的一件事-_-"....
五星白金會員 #32
原帖由 x]家朗﹏〞 於 09-10-1 07:44 PM 發表
我由魔導轉左去使者=3=現在是一名力敏使者/.\爆擊41%是極爽的一件事-_-"....

沒錯呀..當你pk就行唔到埋身...哈哈-0-!!
六星鑽石會員 #33
我想問
如果咒術個時唔學魔力燃燒同弱言詛咒得唔得ge
五星白金會員 #34
原帖由 啊諺 於 09-10-1 09:09 PM 發表
我想問
如果咒術個時唔學魔力燃燒同弱言詛咒得唔得ge

你唔玩變形就唔使學
六星鑽石會員 #35
我玩-_-點會唔玩
二星初級會員 #36
暗影祭司 <--這個怎玩的- -`
五星白金會員 #37
原帖由 ;`Cindy 於 09-10-1 10:31 PM 發表
暗影祭司  

我對暗影祭司不太詳細..如果你是PVP
我建議你密 幻想仔/夜乂薄/白河仇
佢地可能幫到你!!
六星鑽石會員 #38
變換1lv得唔得
五星白金會員 #39
原帖由 啊諺 於 09-10-1 10:53 PM 發表
變換1lv得唔得

原質上是夠的..
不過你要玩暗影祭司, 加滿佢比較好=]
三星高級會員 #40