夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
兩個仔 一般  隻game 點解代理比gc - -我fk 啦玩到現在 寵物都出的太on9 騎寵都冇  -  -到左想似人地咁神 就要$  隻game 太曬人錢 有時覺得我玩個game 點解要用咁多$ 這些$ 比我用在現實生活中仲好 勁王 都冇1-5隻 的個 死人 龍王 先xd 打5死過隻 就算你地玩到105 又5系放ac 用心玩到105lv 我想過 要幾千$ 掛 本人覺得 你到時放左ac得幾久水 5值的lo   我都想放棄隻game  但系我$花左系個隻game 到 5玩 我都心軟 以前玩翼之onlixx 花左幾千$玩 都冇放出過ac 入面滴野 (能)返以前 我好心痛 不值得 不值得 用在現實生活中 我(能)都好開心 但系只是(能) 哎 後悔是冇用  你買點時 (能)返以前就 5想買啦 大家5好浪費 錢系game到 5想打咁多 累~~  本人感受咋 大家不要罵我 (能)5識打
五星白金會員 #2
兩個(字)
因為GC比左錢代理,我又唔覺得冇騎寵有o的咩問題
咁你玩得想裝備好少少就要用o的錢
其實都有唔用錢既方法架 你咪去日日包王 打寶拎黎賣再買裝備囉
依家又唔係話靠隻game搵錢開飯 有咩話到時放ac幾多錢值唔值
你都賺左玩遊戲既過程喇
如果你真係咁心痛既話 大可以放棄 掰掰=w=
五星白金會員 #3
太密冇心機睇:face_l_12:
五星白金會員 #4
原帖由 死人 於 09-9-29 09:32 PM 發表
太密冇心機睇:face_l_12:

你根本係蠢!!睇唔明=]
二星初級會員 #5
寵物出的太 求其
二星初級會員 #6
玩咩game 哩隻game 寵物 好on99999999999999999999999999999999999 好似傻嗨咁 - -
二星初級會員 #7
娃娃 系5系 升的好快呀 從矮樹林 個時 見過幾面 幾個星期  你真系 有心玩啊
五星白金會員 #8
原帖由 吉祥娃娃 於 09-9-29 09:35 PM 發表

你根本係蠢!!睇唔明=]

好多錯字 點睇:face_l_07:
二星初級會員 #9
原帖由 hyjion1234 於 09-9-29 09:42 PM 發表
娃娃 系5系 升的好快呀 從矮樹林 個時 見過幾面 幾個星期  你真系 有心玩啊

咋實呢.呢只game要升既都唔算真系太難升嫁姐-v-"
悶就悶在成日都系單練.團練最多都系得2丁友.
最後呢.其實睇你姐:smilie_:)3:
P.s.我呢家要番學有時都會0n下同人吹水嫁face_l_18:
五星白金會員 #10
原帖由 hyjion1234 於 09-9-29 09:42 PM 發表

你只要日日升兩個鐘已經好好升
二星初級會員 #11
本身我好喜歡個game
但香港設定有d出入
台版商城野冇曬
人物平衡只對法師有利
冇全迴避.怪物命中高
其實內裹仲有好多bug
任何活動有頭冇尾
新手光碟都爛尾
多種因素推理出
GC還是有心無力,欠缺人才,佢逢有bug問題
只會lock設定.是是但但開個圖加上去.就不是修改!(工程司能力低)
佢有好好想頭攪活動.但沒基制去跟到尾(沒有GM經驗)
大大間公司.都冇半個人去跟進(出售前沒qc)
總結!!!
佢一定有排攪.大拿拿用左幾百萬出垃圾.又廣告又光碟又印野
真係想睇佢頂到幾久(我唔會再用錢.玩依隻GAME)

三星高級會員 #12
但luna大把人日日買點數 日日600點 600點咁買

我覺得呢隻game可以食好多玩家水 見大頻禁多人賣點就知

d 100%咪又係我地玩家用點買番黎 :smilie_:D5:
八星無敵會員 #13
其實講真,
玩得game用錢唔好計較咁多

因為你玩呢隻game用錢都係想係game度勁,
藉此得到開心

所以用左錢唔好計較話得失

你試下用另一角度,你買左點有好多裝,
又玩得唔錯,已經得到你玩game既目的(開心/消磨時間)

如果只用另一角度諗住賺唔番錢,隻game點差,
咁玩game唔會開心

睇開d啦,玩game為左開心,用左錢換唔到開心咁唔值錢
五星白金會員 #14
原帖由 吉祥娃娃 於 09-9-29 10:09 PM 發表

你只要日日升兩個鐘已經好好升

不過你唔係1日2個鐘呢...
五星白金會員 #15
原帖由 十惡不赦XD 於 09-9-30 10:50 AM 發表

不過你唔係1日2個鐘呢...

我真係日日2-3個鐘 -_-
係星期5,6可以打耐O的!!
依家電腦MON仲壞左....冇得打~_~
二星初級會員 #16
樓主 說到 玩遊戲而用上的金錢浪不浪費, 那就見人見志.

有人可以幾百蚊食一餐飯, 亦有人可以用十蚊食一餐飯,
食飯為的可以說成 追求美味, 或是飽肚, 食下去的東西最後也是在你的胃消化了,
難道要說成 到最後也是變成同一樣東西(*)而不去嘗試不同的食物嗎?
雖然有時候碰到貴而且覺得不好吃的東西, 但是在你旁邊的人可能吃得津津有味呢.
過程或結果 哪一方比較重要, 還是要看食用者的心態或所求呢.
正如,
玩遊戲, 有人可以每天給100蚊去玩, 有人可能覺得俾1蚊玩都不值.

最後,
我想說的是:『如何讓自己留下開心與快樂的過程/回憶, 才是玩遊戲的重點』
當回憶以前自己玩過的遊戲時, 試下回憶你的戰友,經歷,
總好過回憶你曾所付出的金錢吧.
八星無敵會員 #17
原帖由 kit0504 於 09-9-30 01:13 PM 發表
樓主 說到 玩遊戲而用上的金錢浪不浪費, 那就見人見志.

有人可以幾百蚊食一餐飯, 亦有人可以用十蚊食一餐飯,
食飯為的可以說成 追求美味, 或是飽肚, 食下去的東西最後也是在你的胃消化了,
難道要說成 到最後也是 ...

你可能誤錯我意,

但我意思同你差唔多,

既然玩game為左開心,
咁俾左錢就唔好計較得失,
享受玩game過程會更開心
二轉會員 #18
原帖由 吉祥娃娃 於 09-9-30 12:30 PM 發表

我真係日日2-3個鐘 -_-
係星期5,6可以打耐O的!!
依家電腦MON仲壞左....冇得打~_~

壞左又上到forum@@?face_l_18:
五星白金會員 #19
原帖由 kingtom 於 09-9-30 06:44 PM 發表

壞左又上到forum@@?face_l_18:

因為屋企有兩部電腦~_~
平時兩個人玩~~
依家打手個MON壞左~~
所以~~~我~~都~~冇~~得~~升~~
/_\ 50%活動本來已經唔係香港~依家連果小小時間都把握唔到添
五星白金會員 #20
原帖由 吉祥娃娃 於 09-9-30 08:58 PM 發表

因為屋企有兩部電腦~_~
平時兩個人玩~~
依家打手個MON壞左~~
所以~~~我~~都~~冇~~得~~升~~
/_\ 50%活動本來已經唔係香港~依家連果小小時間都把握唔到添

你果d 1日升50% 都叫耐ddd...

哈哈哈...5號番來再追我Lv 啦
回到最頂傳統版

選擇頁數