神鬼奇兵Online

主題列表 登入
八星無敵會員 #1
大家可以將想問既問題係到問
我會係24小時盡量解答你地
如果唔識唔好見怪..因為岩岩玩無幾耐
如果有會員可以解答加6分
詳細既話 加10分
請大家多多支持:thup:
二轉會員 #2
:smilie_O_o: 音音
佢d 細boss 幾耐出一次
同埋通常出咩
VIP會員 #3
你話邊d boss?頭目定領主:dump:
頭目ge話大概5分鐘左右出一次@@
領主就要睇時間-.-每個ser好似唔同,我指巨龍之血戈條龍
二轉會員 #4
原帖由 mk520 於 09-10-4 09:41 PM 發表
:smilie_O_o: 音音
佢d 細boss 幾耐出一次
同埋通常出咩

細boss 是指每種怪的 - 頭目?
個d平均10-15分鐘到就出一次好快~
六星鑽石會員 #5
我想問點解人地有女妖詠歎
係咩東東同點有
二轉會員 #6
原帖由 kenhko 於 09-10-5 04:18 PM 發表
我想問點解人地有女妖詠歎
係咩東東同點有

個個係 法器 - 黃金號角  既效果
到左35級 解 "法器任務"
就囉到~
二轉會員 #7
原帖由 桃諾諾 於 09-10-4 09:53 PM 發表
你話邊d boss?頭目定領主:dump:
頭目ge話大概5分鐘左右出一次@@
領主就要睇時間-.-每個ser好似唔同,我指巨龍之血戈條龍

領主好似半個鍾至九個字:smilie_:10:
三星高級會員 #8
有咩方法可以開緊神鬼奇兵既時候,又開其他程式神鬼奇兵唔會黑畫面?
一星新手會員 #9
想問一下31lv主線任...白水晶顆粒,,,點合成??
二轉會員 #10
原帖由 黑族魅影 於 09-10-5 06:51 PM 發表

好似有得買:smilie_:10:
八星無敵會員 #11
:smile_38.gif:  呢樣要睇呢你部機既配置
因為我部vista 原機 單開 開另一d野
有時都會有黑畫面
二轉會員 #12
原帖由 黑族魅影 於 09-10-5 06:51 PM 發表

升35LV會學到科技系統
再按"D"掣 右上角按生產
可以由10個白水晶合成為1個
同埋要升埋研究科技到10級先可得
VIP會員 #13
原帖由 軒乂影 於 09-10-5 06:24 PM 發表
有咩方法可以開緊神鬼奇兵既時候,又開其他程式神鬼奇兵唔會黑畫面?

開住game按ctrl+~
會將神鬼縮落時鐘個到:smilie_:D4:
三星高級會員 #14
原帖由 暴走使徒EX 於 09-10-6 01:02 AM 發表

升35LV會學到科技系統
再按"D"掣 右上角按生產
可以由10個白水晶合成為1個
同埋要升埋研究科技到10級先可得

更正下..應該係5個白水晶就可以合到一個白水晶粒...:em014:
論壇乞丐 #15
唔該點石成金卷係邊到有得買!!!!
論壇乞丐 #16
唔該點石成金卷有冇得買!!!!!!!!
三星高級會員 #17
點石成金.....係要打一隻叫邪惡探險家既怪先有......通常係D多怪既區就會有....留意下就得
五星白金會員 #18
原帖由 dkfjsdfoioj 於 09-10-6 10:17 PM 發表
唔該點石成金卷有冇得買!!!!!!!!

點石成金卷有分4種, 分別係小、中、大、超大

可以透過打 邪惡的探險家 或 各種 頭目而得到

而重點一提, 小、中、大、超4種代表了不同等級

所以要依照所需的點石成金卷, 選擇不同級別的邪惡的探險家, 而頭目則是隨機的
五星白金會員 #19
大大我有2個問題想問一問~

1.有d裝備有個把套字即係點解?

2.我隻召喚獸係"敏"形,咁應該點幫佢配點?

謝謝^^
五星白金會員 #20
原帖由 hallowin 於 09-10-7 05:54 AM 發表
大大我有2個問題想問一問~

1.有d裝備有個把套字即係點解?

2.我隻召喚獸係"敏"形,咁應該點幫佢配點?

謝謝^^

問題1:有套字是套裝,你有的套字裝備到達激活套裝要求時,會出現套裝效果,如加血

問題2:不知道face_l_18:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數