反斗西遊

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
都未見過有GAME 更新板本會咁慢
90學人封頂 但又唔係隻GAME難升
一升到90既玩家 就開始叫悶 毫無新意
攪D咩 活動 仲好笑 要成大半個月 先至話 維護完存到郵箱
一大堆BUG冇人理 永遠只回復 交左比開發
就呢2日所見 就有成6-7個90號話賣
隻GAME 得唔夠50人 90LV
唉 都唔想再數  只可以四個字講曬 了無新意
四星黃金會員 #2
加多句 都唔係搵食既  虛寶包又唔識出 商城野 又雞碎咁多野
真係果個  做marketing 唔郁 即係咩  個市場咪 停
VIP會員 #3
其實到底有冇人知GM係做咩架:smilie_:10:

以前都成日同的GAME既打交道,所知既就係如果要改版,係要開發商既批准:smilie_:10:

一隻大陸出左n咁耐既game,香港出得個2個月左右就話要求改版,估下大陸批唔批:smilie_:10:
四星黃金會員 #4
改版快將推出,謝謝你的支持^^
一星新手會員 #5
原帖由 『恆』 於 09-10-6 11:17 AM 發表
其實到底有冇人知GM係做咩架:smilie_:10:

以前都成日同的GAME既打交道,所知既就係如果要改版,係要開發商既批准:smilie_:10:

一隻大陸出左n咁耐既game,香港出得個2個月左右就話要求改版,估下大陸批唔批:smili ...

d人當左gm 係boss face_l_18:
根本都唔關gm 事 . .  佢打工仔來ja ma.  .
唔通隻game 賺錢直接入佢袋咩 . .. 佢地權力去唔到營運同marketing ga, 佢地都係傳話多

一星新手會員 #6
原帖由 幻之柔情 於 09-10-6 09:42 AM 發表
一大堆BUG冇人理 永遠只回復 交左比開發
就呢2日所 ...

隻game 又 唔難升 . .不過又得唔夠50人90 . .(矛盾)?_? (為左唔夠50人開105?_?)

其實係唔係樓主90左想快d 開 105 ?_?
四星黃金會員 #7
原帖由 litlitcat 於 09-10-6 11:43 AM 發表

d人當左gm 係boss face_l_18:
根本都唔關gm 事 . .  佢打工仔來ja ma.  .
唔通隻game 賺錢直接入佢袋咩 . .. 佢地權力去唔到營運同marketing ga, 佢地都係傳話多

終於有人明白我T^T
四星黃金會員 #8
原帖由 觀音娜 於 09-10-7 11:29 AM 發表

終於有人明白我T^T

GM好慘face_l_18:
樓主你識吾識野架
GM只不過系遊戲官理員
吾系工作人員
你話GM都冇用架
你要話就E-mail俾爛橙喇:smile_38.gif:
超級版主 #9
網絡遊戲都發展了成十年...
樓主難道仍不知道gm 係沒有權限控制幾時改版既咩
改版應該是開發商楂fit 架

二星初級會員 #10
gm都好努力喇-3-唔好咁喇:smilie_:10:
二轉會員 #11
咁有咩好玩@_@???藥王勁唔勁?
二星初級會員 #12
近來更新快左..密左
可惜~新人好難生存...相信好快會唔玩轉game

隻game俾大陸玩家..攪到除左打副本+買錢沖裝+買功德

無乜其他意思
論壇乞丐 #13
多謝大大分享
禁止發言 #14